♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
@danulienka35 tak sme dve, esteze tak🙂 niezeby som nebola rada, ak by vyhrali, co im prajem, ale pozerat sa na hokej, to veru nie je moje🙂 malinka uz buva?
@vladka84 moj mm uz pozera hore na podkrovi viki ma tu svoju trefenu seherezadu a mi s mamou asi panelak 😉 a ked mi maly zaspi pojdem k mm na hokej 🙂
zajtra mame na dedine stavanie 1.maja tak bude zase ciganska,vino,pre decka skakaci hrad,joooj zase veselooo 😵
@denisocka je gratulujeme, oplatilo sa vam 🙂
@liba78 tolko zubkov,, skvele aperfektna vaha
@danulienka35 dakujem no akosi nestiham a este som robila tu pracu, dnes som odovzdala tak som zvedava ako 😕 a teraz sme akysi chori
@katulkaaaaaa my mame zajtra oslavy - mamina, brat, svagrina - ej, ale sa napraskam zasa 😀 ale potom uz fakt chudnem 😀 😀 😀
@danulienka35 ani neviem, mame sopliky, kasleme, mali sme horucky - tie su uz prec, je nervozny, absolutne nechce byt sam na zemi, je stale unaveny a nechce jest ... ale dr povedala ze dychanie zatial ciste, tak uvidime
my mame furt nieco bud matejko alebo ja alebo obaja dokopy, ale to neva hlavne ze ho mame
ze komentar na FB: Ak budu nasi hrat ako Sklovska spievala hymnu tak dovi dopo....nepostupime ani zo skupiny.....:D
@kvietok121 to mi je mojko velmi luto snad vam to brzo prejde ,je prekrasny je to take slniecko 😉

baby,vyhrali sme first bike