icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

mirmaj
29. apr 2011

ahojte, malu som práve uložila tak už pozerám s mm hokej, teda pozerám ako pozerám sedim tu pri ňom a dali sme si vínko, ešteže máme PC teraz v obyvačke kvôli nemu, môžem byť aj tu s vami 😀 😀
@majka35 aj môj by rad odišiel, ale musí sedieť doma s nami a musí si vystačiť s plazmou v obyvačke 😝
@vladka84 karinka je krásna šikovnica a úžasne ukazuje aká veľká vyrastieš, nám sa to dnes podarilo prvý krat ale ruky sme mali max vo výške oči, nie až tak vysoko ako vy, a tie modre okale ma úžasne, ladia jej ku tej nádhernej orchidei čo si kupila mamine 😉
@katulkaaaaaa 😀 😀 😀 😀 "že trafenu seherezadu" keby máme 2 telky aj ja ju pozerám 😀 😀 😀

mirmaj
29. apr 2011

inak kedysi tu niekto spomínal, že nič nestíha a to ma doma často aj mm, že či to nieje náhodou tým 😝 tak ja potvrdzujem že je to určite tým 😀 😀 Predtým som stihla viac aj sedieť pri PC, uvariť, upratať a všetko okolo malej a teraz ked je doma mm máme tu nonstop bordel ako v tanku, keby ku nam niekto prišiel tak si pomyslí že asi celý deň len spím alebo čo 😲 ale je pravda, že aj ked upracem a pozbieram hračky vydrží to asi tak minutu a tamarka hned zasa začne roznášať všetko čo najde 😝

memory97
29. apr 2011

@majka35 tak si to teraz aspon uzivas🙂

vladka84
29. apr 2011

@mirmaj dakujeme 😉 ona je inak teraz taka podarena, ze staci ked sa ku nej ozveme a uz dviha ruky dohora a caka, ze sa je spytame aka bude velka a strasne sa tesi, ked ju potom chvalime 😀
to s mm doma je uuuplna pravda, ja ked som sama cez tyzden, tak upratane, navarene, aj na prechadzku ideme, aj na nakup, aj sa pohrame...a cez vikend som rada, ze navarim 😒

a dnes som kricala na Timku...aj mi to je luto, lebo ona chudinka je uz asi taka unudena z toho ze je doma, ale fakt bola na nevydrzanie, vsetko ju nudiii, len pozerala co by vystrojila, dokonca robila zlost aj Karinke... normalne sa tesim, ze v pondelok pojde do skolky...

inak baby, viete co mi zacala Karinka robit? ona sa mi normalne skeri - akoze tak nasilu sa zasmeje ako ked vy urobite hahaha 😀 😀 😀

danulienka35
29. apr 2011

@kvietok121 ma z kazdeho nieco pekne ale je rozkosny 😉 musis byt na neho velmi pysna 😉

kvietok121
29. apr 2011

@danulienka35 juj to som a ako aked ho chvalia, tak som vypucena az do neba

danulienka35
29. apr 2011

@kvietok121 mas by na co mojko a co ty uz exemik ustupuje?

memory97
29. apr 2011

@vladka84 maly robi hehehe a skeri sa pri tom🙂

mirmaj
29. apr 2011

@memory97 Jani aj ty uvažuješ o kupe kočíka Hauck však? aj ja stále rozmýšľam lebo myslím že budeme potrebovať ešte jeden spratnejší kočík na cestovanie a teraz je naozaj za super cenu, len sa neviem stále rozhodnuť či objednať alebo nie, už si pripadám ako blb, rozmýšľam nad tým už asi 3 dni a nakoniec skončí aj akcia pokiaľ sa rozhodnem 😠
@alure @evanns babuľky vy ste s tým kočíkom spokojné? teraz ked ho už nejaký čas používate, kúpili by ste ho znova alebo radšej nejaký iný? ďakujem za názor 😉 @alure ty si videla všetky farby v Brendone aj na živo? rozmýšľam aj nad tým oranžovým až nemáme oba kočíky zelené, ale bojím sa aby to bola pekná oranžová 😒

majka35
29. apr 2011

@kvietok121 moja, nech sa matejko rýchlo uzdraví ... ☹

kvietok121
29. apr 2011

@danulienka35 myslim ze ano, ale zacal pomalicky ustupovat este o jeden den skor ako sme boli u dr, tak si myslim ze to aloe vera zabera, tak ich maste natieram ale natieram aj mojim aloe vera, ved aj mne sa po nom ekzemy zlepsili

liba78
29. apr 2011

@danulienka35
@vladka84
@katulkaaaaaa
@memory97
@kvietok121 ďakujeme, ani neviem čím posilujem 😀 a zubatý je už teda riadne 😀

kvietok121
29. apr 2011

@majka35 dakujeme ale hrame co ☹

kvietok121
29. apr 2011

@liba78 tak to ti verim 🙂 nas ma o kilo menej a ja mu musim na zemi vysvetlovat ze ja ho nevladzem nosit

majka35
29. apr 2011

@mirmaj môj vôbec neodišiel kvôli hokeju, to je asi jediný muž, ktorý neznáša šport, myslím pozerať sa na naho v telke, on sa išiel poprechádzať 😅 😅 😅
ináč toto je pravda, že ked je doma mm, tak je tu taký bordel, že som z toho zúfalá, som mu to aj povedala, tak sa urazil, že snád mu nechcem povedať, že to on robí ten bordel ... 😝
@memory97 to hej ... dúfam, že sa bude prechádzať aspon do polnoci 😀

liba78
29. apr 2011

@vladka84 šikovná Karinka, Jurko to robí keď chce ísť na ruky 😀 😀

memory97
29. apr 2011

@mirmaj a kdeze je akcia? Mne inac dalsi kocik mm zatrhol 😉 , ale paci sa mi viac tento, len je to polske a neviem ake to bude: http://www.e-kociky.sk/?633,caddy

danulienka35
29. apr 2011

@kvietok121 no prajem mojko aby to bolo len lepsie a lepsie 😉
@liba78 no o posilovani mozem hovorit ani nejdem pisat malej vahu lebo mi je do placu ☹ a zubkov mame 8 a dalsi ide zas 😒

kvietok121
29. apr 2011

@danulienka35 moja dakujeme a netrap sa kvoli vahe chiraky, ved je nadherna a ked ju chytia do ruky tvoje dcerky je rozkosnaaaaaaaaaa

vladka84
29. apr 2011

@memory97 no presne tak, ako hehe..a dnes dokonca robila len tak, ze sa akoze pooooriadne rehotala ale bez zvuku.. ani neviem ako to mam napisat, ale taka bola podarena 😀 😀 😀

memory97
29. apr 2011

@majka35 sa bojis, ze stihne narobit do pol noci bordel 😀 😀
inac aj u nas to plati, ze je vsade viac bordelu, ked je mm doma🙂

kvietok121
29. apr 2011

@memory97 aj na tatik zatrhol kociarik

memory97
29. apr 2011

@vladka84 xixi musela byt podarena🙂 maly sa zas so mnou v poslednej dobe rad mazna a jasi, ale musi dotiahnut na vlasy🙂 ach jaj, budem o chvilku plesata🙂

vladka84
29. apr 2011

@majka35 neboooj, zachvilku je doma a vytiahne pre teba nejaku cokoladku alebo oriesky alebo "daco fajne" 😀 😀 😀
@liba78 jaaaj, tak to vtedy nasa nasilu zaplace, akoze normalne skrivi pusu a urobi bebebe a pozera, ze ci si to niekto vsimne, ak nic, tak skusi este raz a uz sa mi parkrat stalo, ze ked sme dlhsie nereagovali a videla, ze nieco robime, tak pochopila, ze to ma marne, otocila sa a hrala dalej 😝

memory97
29. apr 2011

@kvietok121 to su teda tatikovia a jeden by sa mi tak zisiel u nasich, aby sme ho nevozili hore, dolu...

majka35
29. apr 2011

@memory97 on je toho schopný ... niekedy potrebujem byť sama, a nechýbajú mi jeho reči 😀 😀

majka35
29. apr 2011

@vladka84 😀 😀 minule ma zlomil, som zjedla arašidy v čokoláde 😕

mirmaj
29. apr 2011

@memory97 v Brendone je akcia http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/7186 len práve som prišla nato že oni nemaju e-shop, to si len zajednáš nejaký nákupný zoznam ale kupiť si to musíš v predajni 😠 Ten sa pači aj mne ake ma funkcie, ale vzhľadovo viac ten hauck, toho že je polský by som sa až tak nebála, aj teraz mam poľský a som s ním spokojná, len bojím sa či nebude taký robusný ako máme aj teraz, jediná vyhoda že sa nemusí skladať zvlašť vrch a kolieska
@majka35 aaaaaaaaaaaha, ja že išiel niekam pozerať hokej 😀 😀 ani môj nieje žiadny športový fanda ale ked su majstrovstva si pozrie, inak nepozerá nič 😝 a príležitosť isť si to pozrieť niekam k pivku by využil určite 😝
@majka35 takto to naozaj môže pochopiť len chlap 😀 😀

liba78
29. apr 2011

@majka35 asi by som tiež poslala nášho na prechádzku 😒 hovorím mu pohľadaj "dačo fajne" a on vytiahol višne v čokoláde. A to nemám rada 😠 A ešte tí naši hrajú ako tá Sisa spieva 😠 😠 😠

danulienka35
29. apr 2011

@kvietok121 mojko len ona vazne vela vazi ale nic ine nepapa len mliecko ☹