icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

memory97
3. máj 2011

@vladka84 skus sa s doktorkou dohodnut, my sme to museli kvoli kontrolam, ze sa predcasne narodil a aj kvoli tomu, ze mal v 3 mesiacoch velmi zly krvny obraz, ale postupne sa mu to upravovalo. Papkajte brokolicu, karfiol, tusim aj spenat a ovsene vlocky a mala by sa hodnota zeleza upravit.

@mirmaj my sme skusali tie lidlove a mali sme zaparenu ritulu, ak som ich nemenila castejsie, pri sleep and play a aktive baby sa mi to nestalo, ked aj dlhsie ostal neprebaleny, ak sme boli vonku dlhsie. Asi kazde babo inac reaguje na tie materialy...

ako sa tu fandi🙂

memory97
3. máj 2011

@alure krasnucke, mne by to isto neslo, takyto strih🙂

@vladka84 sekne ti to 😉

akika722
3. máj 2011

@mirmaj už som doma 😀 uuuuuuuuuuf zumba može isť do zadku,funela som ako tukan 😅 moja..v zadu mam kratke a v predu dlhe 😅 skusim sfotiť 😅
@alure kujem 😉 dr.vravela rano žee hrdielko čiste 😒
@majka35 moj mal zachval pri vysavači stale-paťko 😀 😅
@majka35 boh vie čo to je..či zubky či čo...na večer som mu ešte šupla nurofen a utekala som preč ☹
@vladka84 skusim 😀 ty si kočkaaaaaaaaaaaaa 😲
@alure pekny učes 😉

vladka84
3. máj 2011

@memory97 ano, to som tu citala, ze vacsinou maju predcasniatka malo zeleza... tak skusime, dakujem 😉
@akika722 dakujem, no esteze som rozmazanaaaaa 😀

mirmaj
3. máj 2011

@majka35 nám zaberaju, dúfam že pomôžu aj vám, ja jej dávam len tie ale fakt len občas ked už je zle na noc a inak len gel
@alure tak to bude tak určite 😉 a môžeš isť spokojne do toho 😉

alure
3. máj 2011

majkooooooooooooooooooooooo

akika722
3. máj 2011

pokusy o foto..v skutočnosti je to ine 😅 + niečo navyše 😝 gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

mirmaj
3. máj 2011

@memory97 ja prebalujem cez deň často, lebo Tamarka ma v poslednej dobe nakakane skoro v každej plienke ako ked sme prišli z pôrodnice a nakakane by som to práve nenazvala, lebo často sa musíme aj poumývať celé a prezliecť 😝 ale dávam jej ich občas aj na noc a nič, naozaj treba len skušať, ale my sme ešte nemali zaparenú ritku zo žiadných
@memory97 ani mne by ten strih určite nešiel lebo mam mooooooooooooooooooooooc gulatú tvár 😝
@akika722 jeej ta to sa teším nato foto 😉 a teším sa s tebou z toho civčenia 😉

kvietok121
3. máj 2011

@akika722 jaka kocka, super zubky

baby ze gaborik gooooooooooooool, a nas mlady gaborik sa vtedy zobudil, presne ako to padlo, tak on sa ozval

mirmaj
3. máj 2011

@akika722 kočka sekne ti to, ale ked si to zopneš ani nebude vidieť že si ostrihaná však? 😉 ja som myslela že vzadu to máš po koniec hlavy a vpredu po plecia 😀 😀 😀

akika722
3. máj 2011

@mirmaj :-*
@kvietok121 kde kočka? 😕
@mirmaj kratšie som nechcela 😅 ved som mala vlasy už skoro po pas..no dosť odfikla 😅 zadne mam ako konči krk a predne nooo..po bradavky 😀 😀 😀 😅 😀 😀 😀 😀

kvietok121
3. máj 2011

@akika722 na fotke moja

danulienka35
3. máj 2011

pekny vecer babulky prajem ako sa mi mate?

mirmaj
3. máj 2011

@danulienka35 vitaj medzi nami zasa 😉 my po starom a ty ako moja?
@akika722 po pas 😲 😲 😲 to ja by som sa ani neučesala keby som mala také dlhé, ale vidieť že ty maš pekne kvalitné leskle vlasy

memory97
3. máj 2011

@akika722 ze aka kocka🙂 maly je nadherny s tymi zubkami.
my sme dnes mali zvysenu teplotu a nevedela som z coho a pri kupkani som objavila vynnika, dalsi zubok sa nam tlaci 😉
@mirmaj aj my tak rano, ked ho prebalim po celej noci, tak hned nakaka do cistej a do dalsej to iste 😀 dnes mi este aj ruky do toho strcil a esteze som ich zachytila, uz smerovali do pusy 😀
@kvietok121 mate to v rodine 😉

danulienka35
3. máj 2011

@mirmaj dakujem mojko no po starom inak nas caka poradna v piatok sa tesim ako nas sprdne lekarka ☹

memory97
3. máj 2011

@danulienka35 ahoj, ako? Uz je dnes lepsie?

memory97
3. máj 2011

@danulienka35 nemaj obavu nema vas preco sprdnut, maximalne ty ju 😉

kvietok121
3. máj 2011

@memory97 to teda hej nastasite znova zaspal a mozme v klude s tatikom pozerat

danulienka35
3. máj 2011

@memory97 no ved sme velmi tazke vies ☹ ale ani 2 ockovanie nemame tak neviem co nas caka ach jo

memory97
3. máj 2011

babulky dobru nocku prajem, idem do postele, dnes bol tazky den. sladke snicky

memory97
3. máj 2011

@danulienka35 bude dobre, ked zacne bezkat, hybat sa, sa to zastavi a ona je spokojne babatko, nemaj obavy.

mirmaj
3. máj 2011

@danulienka35 ešte papa len mliečko? 😒
@memory97 no presne tak isto to máme aj my, už ráno ma naložené, ked ju prebalím tak zachvíľu zasa tlačí 😝 😀 😀 😀 by som chcela vidieť ako by sa potom zatvaril ked by si mu ich nestihla chytiťi 😀 😝

alure
3. máj 2011

babulky aj ja už idem do hajan ráno by som nevstala ..takže hokej kuknem zajtra ☹
všetkým prajem pokojnú a dobrú nocku pa pa

akika722
3. máj 2011

@kvietok121 😅 no dik
@danulienka35 ahoj
@mirmaj mam sucheee..no skoro po pas boli
@memory97 dik moja...a zubok-snad 😵

danulienka35
3. máj 2011

@memory97 no neviem moja ☹
@mirmaj hej papa aj zeleniku ale inak len mliecko velmi jej chuti ved chodim pravidelne kupovat aj darceky dostavame ako staly zakaznici 😒
@akika722 ahoj mojko 😉

akika722
3. máj 2011

baby idem spať..v noci som toho vela nenaspala maly bol v teplotach..dobruuuuu 😵 😵
@danulienka35 nebud smutna :-*

danulienka35
3. máj 2011

@akika722 neviem mojko som nejaka na prd zo vsetkeho

kvietok121
3. máj 2011

@danulienka35 neboj bude dobre

danulienka35
3. máj 2011

@kvietok121 ahoj mojko dakujem ste moje slniecka ktore mi davaju silu moc si vas vazim 😉