♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
ahojte, pokiaľ som vás dočítala, už ani neviem načo som chcela reagovať 😝 :- dnes som mala super deň, mm aj s malou som zaviezla k našim a ja som poobede vyrazila so segrou na nákupy, nakupila som si zopar nových vecí z čoho sa hroooozne vytešujem lebo fakt potrebujem oživiť šatník 😝 a potom sme sa aj trocha pokorčulovali, ale skoro som zamrzla taka kosa bol a u nas, brrr....
@akika722 tak ty maš inak akčný večer 😲 ja by som sa asi pok....od strachu 😒
@eis4 aj ja som veľa vkladala do toho že ked malu pokrstíme bude lepšia 😀 😀 krstili sme ked mala 4 týždne a bolo to bezo zmeny 😝
@eis4 ako divno dáva Nelka nožičku ked lozí? Tamarka dáva ľavu nožičku viac dovnutra ked chodí, ked sa sama postaví a behá okolo nábytku dáva ju pekne rovno, ked som bola na poradni pýtala som sa nato Dr. a ona povedala, že ona ešte vlastne nechodí takže to ukladanie nožičiek ešte nieje ako pri chôdzi tak neviem či to riešiť alebo nie 😒
Aj som sa chcela spýtať vás ostatných mamičiek, či vaše detičky ukladajú nožičky pekne rovno ked kráčaju tak že ich držíte za ručičky
@eis4 @memory97 no fajn, som kludnejsia. moj si tiez chyta usko, ked je unaveny a pri kojeni natahuje moje tricko, potom svoje trocko, alebo mava rukou az kym nema nieco na dosah s cim zacne mykat. Niekedy sa az zacnem na tom smiat. Ale on ked ho prebalujem a vyhrniem mu tricko, tak sa zacne skriabat oboma rukami po brusku..niekedy to vyzera hrozivo, tak preto som sa pytala. Uz som kludna. 🙂
lučim sa a idem zakončiť môj pekný deň odchodom do postele 😔 kedže Tamarka vstava o 6, nech sa aspoň trocha vyspím do krásy 😝
dobre ranko🙂 aku ste mali nocku? My super, az na to, ze v noci mm dostal teploty, tak dufam, ze to nechytime my s malym 😒 a zacali nam opat kurit, sme sa celu noc vyhrievali 😀
babyyyyyyyyyyyyyy nevlááááádzem ... nespala som vôbec v noci, malá neskutočný kašeľ, plač, som ju v jednom kuse hojdala na rukách, keď zaspala, dala do postieľky, išla si ľahnúť a o päť minút znovu ten istý scenár ... ja som v koncoch, to je už ktorá noc, to sa nedá fakt vydržať
@mirmaj ako ti len závidím ten oddych
@21 🙂
@majka35 fuuu..blbe choroby 🙄 Barborka je v školke?a Terezka ti pospi cez deň niečo???hoci v kočiku na balkone..hm?možno by mala pocit že ste vonku 😒
dakujeme 😵
aaa...čo sme mali telku v detskej dali sme bratovi lebo chceme im kupiť-detom len maličku tenučku zo zabudovanym dvdčkom..ale kedy? 😨 😒 boh vie 😀
@akika722 praveze nevladzem :( vcera som myslela ze asi odpadnem tlak mam stale velmi nizky a anetku nevladzem vobec nosit - uz len cakam kym sestra spravi bc a dojde dom mi pomoct lebo sa uz bojim - zacina my siedmi mesiac a bojim sa aby som sa neotvorila skôr alebo co
Anetka je poklad uz lozime (asi posledny z MK :D :D) ale papame biedne a nepriberame akosi nic neviem preco, stale ju nahanam lebo ju tahaju len sufliky a kvety a dvd :D tak nic len ju stahujem a vecer ani neviem ako zaspim :D teraz spinka tak som tu zbehla, ale uz ukazujeme aka velka narastie a davame papa a krutime hlavickou ze nienienie - to ju mali co naucit - anetka ides spapat a ona nienie alebo ked ma jest 🙂
a vy co mate nove? len co som prebehla tak vy tu uz asi chodite vsetci 🙂

@vladka84 skus aj junior, mozno ti to tak nezaberie ako detom, ale aspon nieco🙂 dobru