icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

danulka3
26. máj 2011

Pekný večer,aj mi už spinkáme,vypili sme mliečko a za chvíľku išlo von,dúfam,že len z toho,že sa prejedol,lebo mal o 17 kašu.Možno to je aj tým,že on sa neskutočne hádže,keď pije a potom to takto dopadne.Nebolo to 1x.Ja neviem,či je niečo vo vzduchu,alebo čo sa deje,keď toľko detičiek zvracá alebo má hnačku. 😒
@danulienka35 malá je zlatučká a ako je krásne opálená 😉
@memory97 Aj ja som našla jedno a tiež sa mi zatiaľ neozvala ☹
@mirmaj mi sme mali toto od nedele,od včera už nehnačkujeme,klop,klop,klop

danulienka35
26. máj 2011

@danulka3 ahoj moja dakujem ano je ale nevystavujem ju na slniecku

mirmaj
26. máj 2011

@vladka84 😀 😀 na take náružive oslavenie si asi počkam až ked si najdem milenca 😀 😀 😀 neviem či aj to zvracanie, ale vtedy večer som jej dala banan s mliekom tak si myslím či to nahodou nemala z toho 😒
@danulka3 dúfam že aj nám to rýchlo prejde. tamarka sa síce tvári ako keby jej nič nebolo, až ked je čas mliečka a nedostaneho tak vtedy je to horšie inak celkom OK Objednala si to chodítko? presne také disney máme aj my 😉

danulienka35
26. máj 2011

@mirmaj juj to mi je mojko luto nebo prejde to nasa vzdy vracala zo zubkov jed je isel uvidis moc drzim palevcky

danulka3
26. máj 2011

@mirmaj my sme tiež dlhšie zaspávali bez mliečka,ale dalo sa. Písala som tej babe,že ho beriem,ale zatiaľ sa mi ešte neozvala 😠

danulka3
26. máj 2011

@seagull2404 malá ti krásne lozí,aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeem 😉

vladka84
26. máj 2011

@mirmaj 😀 😀 😀 keby ta tak mm pocul/cital 😀 tak by si uuuurcite ten epilator nedostala 😝

mirmaj
26. máj 2011

@memory97 😀 😀 že ty si bliženci a bracho ryby a tieto 2 znamenia sa neznašaju, presne ja som bliženci a mm je ryby a sme spoli už 10rokov a myslím že nam to aj dobre klape, podľa mňa su horoskopy uplna hovadina 😉

mirmaj
26. máj 2011

@vladka84 😀 😀 ešteže ho nezaujímaju naše babské reči 😝
@danulienka35 uvidíme ako zajtra, ale hadam nam to rýchlo prejde, ale aspoň že pije vodičku
@danulka3 hlavne že hodí inzerát a potom nereaguje 😠

danulienka35
26. máj 2011

@mirmaj no aspon ze tu vodicku pije uvidis moja jak bude na tom zajtra a pak daj vediet ale uvidis bude dobre

akika722
26. máj 2011

@danulienka35 jééj aky usmev 🙂 zlatíčko
@mirmaj moje male zlate ☹ moja,to je teraz taka vyroza vo vzduchu,vela deti to ma ☹

danulienka35
26. máj 2011

@akika722 ona je moje slniecko milovane stale sa takto teraz vyskera 😀

akika722
26. máj 2011

@mirmaj moja?z epilatorom to neboli? 😅 poškulujem po nom dlho,no nemam odvahu 😅 som len mm zhabala mach3 a musel si kupiť novu 😝 lebo ja neznesiem ani jeden chlp 🙄

vladka84
26. máj 2011

@mirmaj ja si neviem predstavit co by som robila, kebyze Karin hnackuje...ved ona by bola total dehydrovana - do nej dostat vodu je boj 😒 aj dnes, vonku horuco a ona vypila za cely den asi 30ml... vzala som jej 60, ale kedze nechcela pit z flase, davali sme po lyzickach a potom z poharika, tak sme aj nieco povylievali 😕

mirmaj
26. máj 2011

@akika722 no nebolí ako nebolí, podľa toho ako si citlivá 😀 ruky som si vytrhala na sucho a nohy musia trocha dorasť, mala som prave oholené, ale kupil mi taký čo sa môže používať na sucho aj mokro, takže si dam kupeľ a vo vani si vydepilujem tie nohy malo by to menej bolieť potom ti dam vedieť či bolelo menej 😝
@akika722 prave že aj ja som počula že je niečo vo vzduchu tak som radšej s nou išla k dr. a že vraj viróza to nieje tak neviem ale dala nam Smectu tak uvidíme či zaberie 😒

vladka84
26. máj 2011

@akika722 mna boliiiiiii...vraj si na to casom zvyknes, ale ja som si nezvykla 😠 a najviac ma stvalo, ze mi po epilacii vrastali chlpky do koze 😠 😠

mirmaj
26. máj 2011

@vladka84 ale vy sa kojíte a to ma aj namiesto vodičky a aj keby hnačkuje kojiť ju môžeš. My pijeme teraz dosť čo som fakt rada, von som jej zobrala cca 160ml čajíku a musela som jej kupiť ešte lucku a dať do fľaše lebo asi do hodiny ju mala vypitú 😉

katulkaaaaaa
26. máj 2011

ahojte som tu len na minutu len vam chcem povedat ze malinky je ok chvalabohu nevracal bol vesely vsetko zjedol aj spinkal ako vzdy 🙂 s viki sme mali rozhovor myslim ze pochopila ze ju lubime a bojime sa o oboch rovnako,ja maleho uz jej nebudem nechavat radsej ho dam do postielky predsa je len mala baba a nie dospela zenska 😝 teraz som dorobila mamine tortu k zajtrajsim narodeninam,este ju zajtra potiahnem a dozdobim,potom dam foto,teraz uz padam spat,zajtra vas docitam,ahojteeee

akika722
26. máj 2011

@mirmaj
@vladka84 hej hej aj ja som počula že vrastaju potom do kože.a toho sa bojim.nooo..nohy by som možno zvladla ale zvyšok pppu..to by som neriskla 😅 au
hej hej je.vela deti to tu ma ☹

akika722
26. máj 2011

@katulkaaaaaa som rada moja že ste už ok 😉 tešim na foto dobruuuuuu 😵

vladka84
26. máj 2011

@mirmaj jaaaaj, vidis, to mi nenacitalo, ze kojit sa moze 😕 tak to sa potom nebojiiiim, lebo cicu ona moze vzdy 😀
@katulkaaaaaa to je super, ze Simonko je v poriadku, tesime sa 😉 a neboj, s Viki to bude tiez v pohode, tie nase baby su niekedy straaaasne, ale co by sme bez nich robili 🙂 Timka je uz druhy den ako medik, ona urcite nieco chce 😀 😀 😀 😀

idem aj ja do postele, zajtra piatok, huraaa 😎 tesim sa ako keby to pre mna znamenalo nejaky oddych alebo zmenu 😀

mirmaj
26. máj 2011

@vladka84
@akika722 ja to teda nemám ešte odskušane ale čo som čítala navod tak je tam niečo čo masiruje pokožku aby tie chlpky nevrastali, ale čo to tak bude 😲

akika722
26. máj 2011

@mirmaj skus najprv na kusku a zvyšok dohol žiletkou a uvidiš 😉

hajatanufus
26. máj 2011

@seagull2404 ahojky gratulujeme to je krasna novinka takze dalsia tehulka super tesim sa spolu s tebou 🙂
@majka35 aha tak toho nepoznam ja som chodila k dr. Tokarcikovej do starej nemocky ale ona robi len v stredu a chodi tam strasne vela ludi tak sa tam caka vzdy cely den teraz uz chodim na vysetrenia len v anglicku

hajatanufus
26. máj 2011

@danulka3 ahojky ja ked som bola tehotna slucy tak nas bolo v praci asi 9 tehotnych a potom este pribudli dalsie aj na inych linkach takze tiez epidemia vies tehu hormony su nakazlive 😀

hajatanufus
26. máj 2011

@seagull2404 ja som tiez mala take vselijake zmiesane pocity ale to prejde neboj sa zvladnete to ved tamarka uz bude velka slecna aj my mame 19 mes rozdiel a je to v pohode akurat teraz uz bude ten rozdiel mensi ale vsetko sa da zvladnut niektore zeny maju dvojcata a zvladaju to tak aj my to zvladneme no nie? 🙂 a teraz sa v nitre narodili stvorcata a tiez ich musi ta mamicka zvladnut tak neboj a drz sa a jedz krekry mne to pomahalo ked som mala rozkolisany zaludok

hajatanufus
26. máj 2011

@seagull2404 budes to mat ako ja len obratene lucy je tiez kozoroh

alure
27. máj 2011

Ahojte dobré ránko
tak píšem kým mi ide net,lebo netuším do kedy budem funkčná 😖
waw @seagull2404 GRATULUJEM mojko 🙂
dnes ráno si Denis narazil pusinku o Oliverovu hlavu,v puse bolo kopec krvi ☹ som sa vyľakala až až a jedny naši "inteligentný susedia" mi začali trieskať na stenu že malý si dovolil okolo 6tej zaplakať 😠 by som chcela vidieť čo by robili keby som mala noc čo noc uplakané dieťa 😖 no ale vyzerá to že je to ok,zúbky sú na svojom mieste (najprv som si myslela že si zlomil zúbok 😲 alebo niečo podobné)
dnes máme poslednú hodinu kurzu plávania a ako písala @katkavv aj my si dávame pauzu aspoň do septembra,ide leto,teplo a už sa budeme kúpať von 😎
Dnes máme 9 mesiacov a 10 kg 😀 už tú váhu riadne cítim,ale čo už ....
prikladám aj foto zo včerajšieho podvečera.....
ak bude fungovať net tak stihnem aj čo to počítať,včera som začala večer čítať koňa a len som prešla na ďaľšiu stranu už som bola offline 😠
minule som pozerala že riešite obliekanie detičiek a pripadala som si ako "nezodpovedná mamina" 😀 lebo ja už od veľkej noci (odkedy prišli prvé teplá) som začala otužovať a Denis chodí už len v bodynku s krátkym rukávom,kraťasíky alebo len v opaľovačkách a väčšinou je naboso,ak je trošku chladnejšie tak má ponožtičky.....na hlave buď pirátka alebo klobúčik,ale nemá moc rád niečo na hlave tak to letí väčšinou dole. A cez víkend sme ho ostrihali "na koleno" a trošku mi prišlo ľúto,že to už nie je to "jemné bábätko" ale dostal taký "galganský šmrnc" 😉 potom odfotím a pridám foto...
zatiaľ prajem krásny dník a všetkým chorôbkam prajem skoré uzdravenie

alure
27. máj 2011

chcela som pridať túto s úsmevom pre všetky "augustovčatá " 😎

seagull2404
27. máj 2011

@danulka3 ale to len teraz, tiez som sa bala, neboj, kazde ma svoj cas 🙂
@hajatanufus dakujem, aj za povzbudenie, urcite to zvladneme, len ma clovek taky pocit zodpovednosti
@alure dakujem 🙂 zlatusik maly 🙂 inak nam tu aj velmi chybas, ja by som aj dala kratky rukav, ale mam niekedy pocit, ze v tieni to niekedy nie je ono ☹