♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
@kvietok121 ja som sa rozprávala s gastroenterologičkou a že ementálové syry sú vhodné už od 7 meho mesiaca,a šunku som dávala aj Olinovi už v 9 tom. kašičky a rožok papáme už dosť dlho....ale ak Matejko nežiada zmeny tak sa nemusíš ponáhlať...u nás už Denis "zúril" pri našom jedení,tak som začala meniť jedálniček...
@danulienka35 ďakujem 😉 určite treba trochu relaxu a snáď to pomôže
babulky idem do hajan,zajtra snáď budem fungovať a dobehnem...ráno skoro vstávajú chlapci,tak si idem ľahnúť,dnes ma to teplo trochu dorazilo a to sme boli von celé popoludnie...navyše vkuse behám a obzerám naše "nové bývanie" a hľadáme niečo čo by nám vyhovovalo po každej stránke ale hlavne finančnej 😒
dobrú noc všetkým a detičky nech pekne spia 😵
@kvietok121 mojko a koľko krát ešte do dňa kojíš? tiež pýta Matejko po každom jedle aj prsko? Denis mi teraz trochu menej jedol obedy,ale na MM by bol asi najradšej aj celý deň 😉
@danulienka35 nie naše jedlo nie,len pripravujem väčšinou niečo podobné tvarom a farbou malému ako aj nám,potom má pocit že papá to čo my. Napríklad keď mu robím cestoviny tak robím aj nám nesolené a potom máme len prílohu odlišnú....
@danulienka35 jaj to je cista provokacia, my budeme do rana minimalne 2x hore 😝 😝
@akika722 ja som mu dala vo vyzive, ale cakam kym pojdeme domov na domace, tie su super a sladuckeeee 😉 mnam
@alure to je take zariadenie cez co sa pripaja a ked sa poskodi, tak ti pojde zle internet. Maly je krasny a aspon mu nebude v lete teplo 😀
@alure
@mirmaj hodim vam o chvilku link, ale na hotel, kam sme mali ist povodne, myslim, ze asi pojdeme na penzion, ale to nam hadam vladka stihne upresnit 🙂
@alure zatial nie, v pohode papa, aj ked mensie porcie, ale papa, tesim sa ked mu zacnem davat jogurtik - uvidime ako na to zareaguje ... to je uplne ine ako doteraz a potom by som mu dala aj masielko a syrcek
@alure ja nad ranom, potom o deviatej o druhej, o osmej a v noci o druhej 🙂 ked trapia zubky tak viac, za jedlom, uz nepapa MM pyta vodicku, ked som mu skusala dat tak sa hneva, MM chce len ked je hladny
@memory97 jéj mojko ďakujem 🙂 ty sa vyznáš v IT ? Sranda ja som dokonca vo firme mala asi najlepšie vzťahy s ajtíkmi ale nikdy som ich reči nerozumela 😀 mne sa moc Denis teraz vystrihaný nepáči 😒 prišiel o tú babatkovskú jemnosť a je z neho taký "galgan" ale každý vraví že mu je tak lepšie a fakt sa menej potí ...no ale dorastú ..
@kvietok121 no tak to je fajn,mne vypije vodičku len vonku,doma ma "vyzlieka"
@memory97 natriem chlebík masielkom (normálnym,nie margarínovým) na to dám šunku a dávam takú akú mm kúpi pre Olivera (ale väčšinou detská alebo hydinová) a potom krájam chlebík na "vojačikov" a tie mu dám na tanierik a on sa krmi sám 😎
@alure ja som to studovala 😀 takze tie pojmy mi nie su nezname 🙂
pripajam link, dufam, ze som dala spravny http://www.hotelrohozna.sk/index.php/fotogaleri...
@danulienka35 ze malinka bude spinkat az do rana 😀
@alure super, tak to vyskusam i ked malemu este zabieha, ale hadam bude vediet papkat "vojacikov", tych si pamatam este z detstva 😀
dobru nocku a dobre sa vyspi🙂 ja pojdem tiez o chvilku, akosi sa mi nic nechce a mm pozera formulu, co mna nenormalne uspava 😀
@danulienka35 nie mame magio a drahy si ich nahral, lebo bol dnes v praci a nevidel by 😀
alure ahoj, no keď som čítala, čo všetko dávaš svojmu Deniskovi, tak som žasla, aj ja chcem, aby aj moja malá tak papala 🙂 . Ako si to dokázala? my sa s príkrmami stále trápime, všetko jej zatiaľ len mixujem, keď jej jedlo pretlačím vidličkou, tak ju z toho drhne, vôbec mi to nechce jesť, nieto ešte chlieb, to jej dávam žužlať len kôrku - aj to ju musím sledovať, koľko si toho nažužle do pusiny, no hrôza. Ty si to tiež najprv mixovala a pomaly si prechádzala na väčšie kúsky - pretlačené a nakrájné nadrobno? poradíš mi, ako dosiahnúť, aby aj moja tak papakala? 😀
@udada nic si z toh nerob ani nasa nechce nic co je vetsi kusok vsetko ju napina

@alure aky je rozkosny milacik ,ano som uplne vycerpana co sa mi este nikdy nestalo asi vekom