♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
No veru 😀 som zvedáva aké budem mať večer lebo vtedy ho mávam o dosť väčšie než cez deň 🙂
U mňa je sranda to že ja vždy pozorujem viditeľnú zmenu cez víkend ked začínam nový tehotenský týžden.
rubi: ja som dnes 13+5 a také bruško ako máš Ty nemám pomaly ani večer ☹ . A ja už táááák chcem mať veľké bruško.
juuj o hodinku zase do poradne...kazdy pondelok....ako na klavir...a v stredu poobede ideme na 3 D sono ...taaaaaak strasne sa tesim ze ako ta nasa princeznicka podrastla....a chcem na vlastne oci vidiet to " kavove zrniecko" medzi nozkami....
tak dufam ze sa v brusku fakt skryva kavove zrniecko aby ste mali k Adamkovi malu princeznu ,ktoru moze ochranovat ako velky bracek...
Zuzka76, no vidim, ze toho mame vela spolocneho.. 😀 ja som tiez musela absolvovat ten gestacny test na 2x 😖 tiez tam bolo podozrenie na tehu cukrovku, ale nakoniec to dopadlo fajn.. 🙂
Dneska upratujem jak najata, tak nemam ani moc cas citat, pisat maly spi cez obed uz iba tak hodku..a potom sme zas vonku ked je takto kraasne.. 😵
ja som na ten test nebola ked som cakala Robina .....mala som vtedy 20....tak mozno preto...
jaj zuzi aj ja dnes beham a lestim ako fretka, 🙂 ale uz by sa patrilo po dvoch mesiacoch nicnerobenia.... dnes mam tolko energie po takom dlhom case, ze neviem co s nou..uz duuufam ze bude len takto dobre.. 🙂
a ozaj baby drzte palce, segra bude dnes asi rodit 🙂))
Ahojte kocky 😉 Je pravda, ze pohlavie babatka sa da zistit aj odberom krvy? Mate s tym skusenost?
zica ja som si to dala zistit...a vyslo nam na 99,5 percent dievcatko...v stredu by mi to mal ultrazvuk potvrdit... 😀
deni moj maly by zase ovela radsej bral braceka ako sestricku...no ale co uz...
60 € musis previest na ucet a potom poslat doklad s formularom a krvickou ku nim....ale ked si uz v 18 tt tak by som uz pockala na ultrazvuk.....ja som si to dala robit v 10tt
aha, tak to uz pockam 🙂 23.3 idem na poradnu, tak snad sa malinke pekne natoci a ukaze nam co ma medzi nozkami 😉

😠 😠 krasne bruska...ja svoje fotim kazdy tyzden len nemozem pridat lebo sa nam pokazil pocitac a teraz tam nie je to akosi nainstalovane.... 😠