♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
A inak bol maly strasne zlaty- sedel mi v brusku v tureckom sede, tak sme hned skonstatovali ze to ma po mne- ja vzdy sedavam v tureckom sede 🙂
kika- ved ja som nemyslela na brusko, ale ze ste inak stihle, ja ten môj zadok a stehna bohvieako nezakasirujem 🙂 aj moja krasavica si lebedila s prekrizenymi nozickami a hladkala sa po tvaricke 😅
🙂 to je zlate
inak ja som tiez v 21tt a konik mi vyhodil 22 😒 Ako to mam zmenit?
Mame ten isty termin porodu 🙂
ahojte,som sa kus pobavila na našej tabulke a pipi že pohlavie CHlapec ameno sophie-loren 😀
ja som mala hrozny sen,bol september a ja som nastupila na gympel. revala som jak najata,ja do školy nejdem,načo,šak už mam rodinu a na jaky fras fyzika a 2 cudzie jazyky ...... des sen ....... a to som bola tehotna s Tobiasom .......... a zrazu som bola kdesi v stredovaku a zabili ma nejakým drevom 😝 a ako som umierala povedali mi,že moji rodičia niesu ti,čo som si myslela,ale nejaky pastier a neviem kto a ja umrela 😀
deni - tabuľku robí môj mužík a mení len to čo mu napíšem na papier. A ak mi do IP nenapísala meno pre chlapca tak som tam nedala žiadnu pripomienku a mužík zmenil len pohlavie. Tak asi tak sa vyskytla táto chybička 🙂 .
dobre ranko kocky🙂
neviem sa vas docitat...dufam ze vyrovnam skore s dievcatkom ...riadim sa podla pocitu ale nabuduci tt idem na sono ...to su nervy 😀
Ja vam tak zavidim, ze uz viete pohlavie, ja sa nemozem dockat. Budem to vediet naisto z tej amnio 1.4.. Moj syn, ale trva na bracekovi, "ze on ma rad braceka a nema rad sestricku, Dady chce Simiho" . Tak ked to bude dievca tak neviem, ako mu to vysvetlim. Esteze je do konca dost casu mu to po kvapkach podavat.
A gratulujem k uspesnym AFP testom a morfolog. UZV. Ja idem az 15.4. do GPN, tam si to hradim a mo´ja gynekologicka mi ho bude robit prvy aprilovy tyzden. Myslela som ze 29.3., lebo tak hovorila. Ale vcera ma sestricka zrusila, ze pockame na amnio a uvidime. Akokeby cakala na zly vysledok. Normalne ma striaslo... MOj muz hovori, ze sa mam ukludnit, ze to bude ako s Andrejkom. Tak nech uz je 1.4.
Ahojte kocky.
Super, ze vsetky sona zatial vychadzaju tak super. Uz to chcem aj ja mat za sebou...
Inak ked som rodila v januarovkach 2008 tak tam same baby sa rodili 😀 aj ja som mala babu. Tu sami chlapci tusim, alebo teda viac chlapcov, tak snad aj ja budem mat 😝
Caute kocky,
mne sa praveze uz viac krat potvrdilo, ze prave, ked ste nasmerovane na jedno pohlavie, ze ho tuzite mat viac (chalana alebo babu), tak potom je to presne v skutocnosti naopak... 😉
Lenadka: potom daj vediet, co ti povedal doki 🙂
Ja som velmi chcela dievcatko, aj moja rodina si ho priala.... A nakoniec je to naozaj dalsia bosorka do rodiny.
ahojte baby 🙂 deni dik, ze si ma upozornila, fakt to nedavalo zmysel 😀 😀 😀 😀
inak je to fakt pravda s tymi chlapcami aj dr mi to potrvdila, ze od januara potvrdila len jedno dievcatko, ze to este nezazila 😅
Ahojte.O chvíľu idem na poradňu,len neviem,či mi bude zasa robiť sono,keď som mala v stredu morfologický.Ale to je jedno.Veď malá kope o dušu,tak je OK.Už začínam riešiť kde a ako rodiť.Ale v lete hrozia dovolenky,tak sa bude ťažko zajednávať lekár.Veď uvidíme.Ale rada by som niekoho spoľahlivého.1.pôrod som mala zaplatený a doktor ho spackal.2.bol pohoda super lekár.Tak uvidíme,ako teraz.
aby,a čo ta kniha:::??? velka knioha o matke a dietati? je v nej dosť info že ju vezmem?????
ja som tiez velmi chcela dievcatko, no nevyslo na to 😒 ale tak aj chalan bude dobry 😀 😀
pri malej som mala dr zaplatenu a urcite si ju zaplatim aj teraz lebo ja nechcem mat chlapa pri vysetreniach a pri porode 😠 uz som sa aj pytala mojej dr a ze v auguste dovolenku urcite neplanuje 😀 😀 😀 😀
ja som sa pýtala,že sa u nas plati 100€ za zazmluvnenie,že bude lepšie sa dohodnuť s dokynu,nech si vezme nejaký víkend službu a porod vyvolať 😖 a bude to zadara
ja tiez uprednostnujem chlapa gynekologa ako zenu...zda sa mi take prirodzenejsie ze tam ruky pcha chlap ako zena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja budem mat problem si zarezervovat doktora - je riaditel nemocnice a este poslanec vo VUC....takze riadne busy...sak uvidime ..dam si este zalohu mojho spoluziaka z gymla, lebo pri porode je vraj uplne super....dufam ze aspon jeden z nich bude free ked ho bude treba.. 😀 😀 😀
U nás je to tiež oficialne 100eur.Tak dnes poriešim s doktorkou,len tú mám v inom meste.Tak neviem,či bežať inam do pôrodnice,aj keď je to 30min,doma mám pôrodnicu 5min.
ja si dr. nezazmluvnujem, ani pri malom som nemala a bola som nadmieru spokojna

dakujem este raz za vsetky blahozelania 😉
Aj som bola zo zaciatku trosku soknuta, lebo som si viac priala dievcatko, ale teraz sa velmi tesim 🙂
Rosienka, co si pipi s tymi bruskami? prave som si pozrela to tvoje a to ja si pri tebe pripadam ako slon- hlavne teraz vecer 😀