♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
heh baby, citali ste, zajtra bude konik takmer cely den nedostupny, lebo sa prechadza na novu verziu
Lulusa super 😉 ja idem Slezakovi teraz 23.3 aj s malou som unho bola na morfologickom a bola som velmi spokojna.
tretulka fiiiha a rodila ho prirodzene? To je teda riadny kus chlapa 😀
Zajtra nebude Konik??? Fiha, konecnce si pozehlim??? 😝
ježiš tie mirey ,dakujem -že 5kg 😅 hlavne nech je dzravý a mamka nech sa rýchlo zotavi
no co narobis, nevies dietatku rozkazat aby nerastlo 🙂 , a inak vobec sa nezda taky velky, nadherny je 😵 a maminka je uz fit 🙂 , ona aj prveho syna mala cez 4kg
marija a moze ist na ten morfo so mnou aj manzel? lebo by som velmi chcela... ci je doktor s tym v pohode...
lulushka jasne ze moze 😉 minule tam dokonca isiel otecko aj s dvomi synmi 😀 tak komplet cela rodinka sa na to prisla pozriet.
lulusha ja som mala pri prvom 3D svokru a teraz mamu ,kedze to bolo v takom case ze mm nemohol.... 😠
pridala som foto aspon do rodiniek, sice nie je aktualna, ale aspon zatial...som sa tam skoro nespoznala s kratkymi a blond vlasmi 😀
ja by som tiez rada isla na sono s mm, ale zial, teraz nemoze... 😖
lulu takze dalsi chlapcek ...no krasa 😉 pekne si tam videla toho pipika ??no dufam ze mi tam ziadneho pipusika neuvidime..... 😠
ja chcem babuuuu...som videla dnes take suknicky krasne ruzove a mama uz kupila pancusky a vybavicku pre kocku 😕 😅 😀 😝 😵
nikitka, mama je vestica 😀 , ale snad bude mat pravdu a nebude musiet ist menit ruzove veci za modre 😉
Ja by som si tak veľmi priala hlavne miminko pod 4 kilá 😅 Mala som pocit, že som si porodila rovno mesačné mimi a novorodenca som si ani neužila...a čo sa týka pohlavia, tak je fajn, že sú len dve možnosti 😀
tretulka chvalabohu ze ta pani co mama kupuje je znama a ze jej to vymeni ,ved sa budeme smiat nabduci tt ked uvidim co to bude 😀 a hlavne ked ani nebude chciet ukazat co ma medzi nozkami 😝 😀
bihan...a ja zse by som brala takeho macka, tak 3.5 kila aby som ho este porodit vedela.......ja som si zase novorodenca uzila straaaaaasne dlho....56velkost mu bola dobra ked mal4 mesiace... 😀

rubi 🙂
dnes som bola pozriet kamosku a jej 3tyzdnoveho Andrejka, som Vam spominala, ze sa narodil s uctyhodnymi mierami 4960g a 55cm, taky je krasny, pampusik, som si ho vystiskala 😵