♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
Inak ak by bola Leteku za, tak by sme mohli tie tabulky augustoviek presunut do augustovky2010 nech to mame pokope, nie?
denis ja kavu pijem tak raz do tyzdna a veru sa mi po nej ulavilo a hlava uz neboli
Tak my uz sme sa vratili zo Spisa spat domov do KE a aj tu zacina prsat pomalicky.....a s tou kavickou ja si dam denne len jednu a to rano aby som sa prebrala a aby sa mi zvisil tlak, lebo ho mavam dost nizky.malicke dnes kope o 106 😅 tak este ani nekopalo silno sa mi zda, ale suuper pocit.
no presnejsie Sp.Vlachy, ja odtial pochadzam, do Kosic som sa len vydala....
evitka tak si spisiacka ako repa, tak ako ja 😅 tak isto este neviete ze co budete mat? ani my a to v 16tt mi dr vravel, ze vyzera to na chlapceka a pred tyzdnom, ze dievcatko, tak super, ale o tyzden mam poradnu tak ho poprosim nech mi spravi utz zase, nech sa to uz konecne dozvieme...
nam zas v 14tt dr. povedal, ze to vyzera na dievcatko, o par dni idem na velky ultrazvuk tak snad sa to uz dozvieme
captainka otvor si svoj fotoblog a tam niekde najdes pridaj fotku alebo take nieco
juj babulky ja som si dala take super tiramisu ze dovidenia...mnam mnam este som si nechala aj na zajtra... 😝
My sme prisli teraz s drahym a s malym z pizerky, som sa pekne natlacila pizzou sice iba polu som zjedla, ale aj tak uf-uf.. aj deci vinka som si dala k tomu a normalne, ze tocaky..
tak este raz. som to preposlala.to bude tym vinkom 😉
baby nemozete mi niektora napisat do IP ako sa prihlasit aby som odoslala foto? ja som s toho jelen 😠
caute
denisocka tak som bola v lekarni ze mozem olynth detsky ale vraj dlhodobo sa nemoze a tu na letaku vidim ze sa nesmie uzivat,akoze ja som jelen a uz sa dost bojim,ved vydrzim len 2 hodiny a uz nemozem dychat nosom 😢
groka mala si si pytat Pinosol, ten mozu aj tehotne a teda aspon mne pomaha, je to take etericke mentolove ci ake
ahojte, ja posledne tyzdne strasne ficim na cerstvom ananase, dnes som zaklala uz asi piaty 😀 ...minule som si ho dala s kyslymi uhorkami a octovymi chipsami 😝
ahoj kamajka, super ze sa pridavas 😉
inak leteku by uz mohla presunut tahulky do augustoviek, ved na to ich mame
ahoj kočky,
môžete mi prosím poslať prihlasovacie údaje do albumčeka augustoviek? Ďakujem 🙂 .
Idem sa umyť, mám na vlasoch od obeda hennu, dnes som robila trošku pokusy, tak som zvedavá, aká farba na mňa ráno za denného svetla vykukne 😀 .
Dobrú nôcku všetkým 🙂
baby,dobru noc,dnes vas ani nečítam,ani neprečítam,boli sme u svokry a maly sa tam akoby uťal z reťaze,hrozny bol,teraz ledva zaspal,aj na zadok už dostal odomna taku štiplacu,že mi až bolo luto . dnes mam dosť aj ja,ide mi zas streliť hlava
dobru noc deni, snad bude zajtra maly lepsi a tebe bude tiez dobre 😉
idem ja buvat,bruuu noc.
ahojte,volala som o vysledky AFP a ze su v norme ale ze este celkove vyhodnotenie bude tak za 3 dni,mali ste to aj tak vy,ze najskor po tyzdni ste mali jeden vysledok a potom druhy?
maculienka ja som to tak nemala, ale tebe asi brali na to krv dvakrat, nie?

Ahojte 🙂 deni, si ma navnadila, idem si uvarit kavicku 😀 uz mam poupratovany cely byt, tak si otvorim rafaelo, zasluzim si 😝