♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
to tak si mi to vratila s hranolkami 😀 len ja ich musim teraz oškorobať a upiecť,nemam mrazene
mm mi donesie kolu , takze nemusim bezat...ale vyzera ze mi bude stacit vinea...mnam...ja mam mrazene 123 mc cain hranolky a mam aj mikrovlnku v ktorej sa robia hranolky ma fukciu crisps ale momentalne v tehu mi nachut nejdu cize tiez vecer budem skrabat zemiaky a vyprazat...sak zdrave jedlo nadovsetko nie... 😠 😠 😠
ty kokos rob chute....mnam..ale nechce sa mi ist nakrajat..och moja lenivost...
inac nechutne dudle....http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8003684&tab=0
ci panecku... Deni to mate domacu taku?? aaaach to by pomastilo aj moj pazerak 😀
klapi,jasne že domacu, pred mesiacom zabita sviňucha a tao slaninka je uplne mnam jemnučka..maly včera zjedol jeden a pol pasika , ani neolovrantoval 😀
deni ten angel care je len monitor dychu alebo aj vysielacka...a je aj varianta s dvomi doskami?
je to monitor dychu aj vysielačka,da sa používať aj ja , alebo potom iba vysielačka a to z UK je s 1doskou
stale neviem ktore vziat..lebo mne by sa zisli dve dosky ...lebo mne napr. maly skoro stale spal na balkone mimo prechadziek...cize by bola v kociari jedna a v postielke druha..
Baby, večer aktualizujeme tabuľku. Pridávam aj miciatko, januliatko a didulku - tak ak máte niečo čo tam ešte nie je tak píšte.
deni do frasa...aj so slaninou..ma stves....aj s tym tvojim pojedanim...matabolizmus kurna brutalny musis mat..ja mam pas 95cm a pribrala som 8kg do kelu na vahu 63kg..a takychto jedal sa vyhybam...a hranolky....jaj do placu mi je 😢 😢 😢
deni ,ty si total cislo tu medzi augustkami ....ako ze moja adidaska a slaninu 😀 😀 😀 bohaca sa nasmejem na tebe!!!
miška,ale pozor,dve dosky niesu nato,že to budeš davať na 2miesta,dve dosky musia byť v jednej postielke zapojene oba na jeden pristroj
nikita,tak teba beriem do parie, ty maš ako ja - par cm menej pas ale zas par kg viac než ja 😀
asi preto ze sa konecne prinutila....a za tou horou pradla ju ani nevidno...aspon mna by nebolo za tou mojou nevyzehlenou..
no ja sa veru neprinútim..... ja to rovno všetko skladám a ukladám pekne krásne do skrine... a ono sa to časom akosi samo vyžehlí 😵

tak a musim si ist kupit colu....ze diky deni..este ze obchod pod nosom..