♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
baby ja som pri mori ešte ani nebola 😀 . čo pri mori, ani na dovolenke hehe.
už som zas iný kočiar vybrala, dobrá som, už sa mi drahý smeje, že nakoniec vyberiem sánky 🙂 😅
My ideme na dovču o mesiac 🙂
kami a aky si vybrala? 😀
bihan nerob chutky... ale ja by som sa uz bala po tom co som mala s Robinom...istejsie sa citim tak ako som teraz 300 m od nemocnice ako byvame... 😀 😀 😀 😀 😀
kamajka aky?
joj bihan tisko zavidim 😵
a to lucy ide v utorok do Dubaja...
Tak aj my budeme tradicne bez mora,mame tu more ciganov.-
inac hrozne ma boli od piatku hlava,odkedy beriem magnezium
My sme 3 roky poriadne nikde neboli, resp. dovolenkovali sme u našich alebo v blízkom okolí.. teraz sme si povedali, že chceme poslednú dovču zase na pár dlhých mesiacov 😅 😀 MM povedal, že si zaslúžime 😀
navodila ma tea s tým steggi lux air, ja keď to vidím že to všetci tu majú rovnaé typy alebo podobné tak mi je že 🙄 🙄 🙄 , a k tomu steggimu sa dá aj športová časť dokúpiť, za cca 40eur, inak stojí okolo 180 bez tej športovej časti, klasika hojdací, 4 nafukovacie kolesá, čítala som recenzie vraj maminy sú veľmi spoko, len že trošku je nemotorný do auta, ale my auto nemáme takže neva 🙂 , pridávam foto myslím že je vhodný aj pre dievčatko aj pre chlapca.
Ja som vždy chcela veľmi klasiku, len sa mi nechcelo hľadať ale našla som vďaka tei 🙂
deni že by to bolo z toho magnézia?
No asi z magnezka,lezania,tlak 110/60 ..
kami mne sa paci ten zeleny 😵 a hod aj fotku ako vyzera so sportovou castou som zvedava 😉 inak je velmi pekny 🙂
a kavu keby si skusila?
ahojte
kamajka, ja som bola so Steggi spokojna, len je pre mna dost tazky 15 kg a ja som si ho musela aj sama vytiehnut do vchodu, co je niekolko schodov, ked bol Patrik mimino, tak do 5kg - teda nejake prve tri mesiace, tak sa to este dalo, ale ked bol starsi, tak uz som nevladala. Tak v polroku sme presli do sportoveho Jane, ale Steggi je dobry, ak nemate pri dome vela schodov a ty si silna, tak odporucam.
aj mne sa paci ten zeleny, alebo potom tie cierno-biele gulickovane
aj mne sa páči ten zelený ale u nás sa tá zelená rozmohla ukrutne, takže zelený padá 😀
narychlo som to origi nenasla ale tato nejak len to sa dá všeto posklápať, ja som ho už naživo videla on je šikovný.
A ako sa poznám malé v tom bude tak do roka a potom budem kupovať buginu 😀, pri synovi som mala 4 kočíky 😅 😀 😀 😀
jaj a nepridala som foto...
zuzka my bývame v paneláku, no len a sa výťah pokazí tak neviem, bývame na osmičke...
a silná som na mojich 45g som ao rambo, prvý kočík s chlapcom som mala takú obludu že až a bývali sme na štvorke bez výťahu....och som si vytrpela ☹ ale za to nabrala kondičku po pôrode 🙂
kamajka, tak neviem, ja som mala 50 kg a kocik mi bol tazky, mame len maly vytah, ja som preto maleho davala najcastejsie spavat len na balkon, lebo som nevladala s kocikom vyjst, ale inak sa mi dizajnovo paci, aj velkost je dobra
Ja neviem co na tych 15kg hebedoch vidite ? Ved s tym je ukrutna manipulacia. Jedine,co je tam pozit.je nizka cena,ale vzhladom k ovladaniu a vahe kocika by som tak kocar nechcela ani zadara.to radsej kvalitny od ruky,ja sa nehambim ze mam z bazaru 3kombi jane nomad, prechadzky s nim zvladne decko aj stara baba. Sneh,teren,vsetko pohoda
Ale tak proti vkusu ziaden disputat
neviem deni, proste sa mi páči 🙂
s cenou to veľmi nesúvisí najprv som chcela cortinu silou-mocou potom takko jumper, potom ozon, atlantic, enzo (ten dokonca majú teraz action autosedačka zdarma), mne sa máloktorý moderný kočík páči, jasné sú ľahké a manipulácia super, len tie konštrukčné tvary niektoré to nie je pre mňa proste 🙂
aj ja mam Jane Nomad, ale nemame hlboku vanicku nan, tu musime dokupit
Som s nim spokojna, ale tak aj Steggi bol fajn, no len na take malinke babo a na balkon uplne super na pohojdanie, maly mi tam pekne zaspal a spal 2-3 hodky na balkone a ja som si bud oddychla, alebo upratovala
Tie stegi tu jazdia,ale ked vidim tie polske hoveda-asi takko ci jak,tak mi je luto maminiek,bo s tym sa neda pohodovo jazdit
Joj ta na balkon hej,aj ja daco hojdace zozenem,ale nie na ulicu.xi
😅
Nedokážem si predstaviť voziť dieťa v kočíku bez otočných koliesok.. dokonca som skúšala kamoškinu Mutsy štvorkolku a nadávala som celkom slušne aj tých pár metrov, lebo sa to hrozne ťažko ovládalo, oproti mojej trojkolke.

aj my budeme mat po dlhej dobe toto leto bez mora pre zmenu budeme dovolenkovat v porodnici 😀 ale o rok uz by sme chceli ist aj s malym na to sa hrozne tesim 😵