icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

rubinka
21. apr 2010

Ozaj Lucy tak všetko najlepšie k narodeninám 🙂

lucy1990
21. apr 2010

Diky baby 🙂 idem postahovat fotky do pocitaca, a potom sem nieco pridam 😉

bihan
21. apr 2010

Lucy vitaj 🙂

Deni, čiapku som objednávala osobitne.. chceš link?

Inak z tých dvoch by som brala tú lacnejšiu, doba použitia je asi rovnaká.

Tretulka, vyzerá to tak, že som definitívne rozhodnutá a keď som ho chcela objednať, tak som zistila, že nedodávajú k svokrovcom tak som im písala, že či mi to pošlú kuriérom.. lebo inak ma asi švihne, akurát ho totiž majú v zľave za bezkonkurenčnú cenu 😠

rubinka
21. apr 2010

Oki Lucy, tešíme sa 🙂

denisocka
21. apr 2010

miši,to iba 12lb to čo tu dala bihan? a to je kocka

denisocka
21. apr 2010

bihan,ta red castle je do 3mes a ta druha na suchy zips od 6 - 10kg

michaela80
21. apr 2010

toto nie je merino ale je to organic bavlna...

bihan
21. apr 2010

Frugi blanket nebue asi najlepšia voľba, ich bavlna je dosť hrubá a toto vyzerá byť zdvojená bavlna, ale poslúžiť by mohla 🙂

lucy1990
21. apr 2010

Vyhliadka z najvyssej budovy sveta Burj Khalifa, ma 828 m a je otvorena 2 mesiace a na druhej fotke nepodareny pokus odfotit ju celu 😀

michaela80
21. apr 2010

no tam by ma asi nikto nedostal...neznasam vysky... 😠

lucy1990
21. apr 2010

Tu som prvy den na plazi, Open beach, brusko je uz riadne 😀 na dalsej je mm na plazi na umelo vytvorenom ostrove v tvare palmy The palm of Jumeirah, podla mna najkrajsia v Dubaji a na tretej sme spolu v aquaparku pri hoteli Atlantis, kusok vedla bol hotel Burj al Arab, jediny 7-hviezdickovy hotel na svete, hore na ten tanier pristavaju helikoptery 🙂 tak to je asi vsetko v kocke.

michaela80
21. apr 2010

lucy krasne brusko...

rubinka
21. apr 2010

Šumné fotky 😵 A brušinko sa pekne na pláži vynímalo 😀

lucy1990
21. apr 2010

Miska, ja zasa milujem vysky, a bola som sklamana, ze je to len takto za sklom 🙂

lucy1990
21. apr 2010

Dakujem baby, veru, vela ludi sa na mna usmievalo a pytalo sa co to bude, a v ktorom som mesiaci...aj na letisku boli ohladuplni a nemusela som prechadzat cez tie hlupe kontroly 🙂

michaela80
21. apr 2010

moje dnesne ulovky
zo zamatu.... 😀 😀 😀
chlpatka z Gapu
a tuniky a tricka

michaela80
21. apr 2010

lucy napr. kolotoce blaznive mi nevadia ako dole hlavou ci volne pady z vysky ale zeby som sa mala z takej vysky potzerat dole...tak to nie..ja som mala problem vydrzat aj na London Eye.... 😀 😀 😀

peta131
21. apr 2010

lucy krasne fotky a aj brusko uz krasne vidiet 😵

miska krasne ulovky 😵 to kazdu vecicku bude mat tvoja mala raz na sebe vsak ty uz tolko toho mas 😵

rubinka
21. apr 2010

Miši ta ty už máš toľko nakúpené že čisty konec 😀

michaela80
21. apr 2010

No ale nekup to ked to ma este aj vysacku a ze cena 1,5 € ...a taku krasnu kombinezku tam mali ale bola iba na 3 mesiace cize by sme ju nevyuzili a tak mi trhalo srdce ju tam nechat za 2,5 €

michaela80
21. apr 2010

mm vravi ze v stredu ma bude zamykat na klucik zeby som tam uz nemohla ist na shopping.... a dnes som mala iba 10 minut, cize malo casu lebo sme museli utekat po tu " sprostu" plazmu do Polska...Boooze mm sa z nej tak vytesuje....asi tak ako ja budem ked pride kociarik...

michaela80
21. apr 2010

a mm sa smial zeby bola pecka keby sa nam fakt narodil chalan a vybava je cela ruzova....

peta131
21. apr 2010

miska ja som bola v podobnom sekaci v pondelok v Trencine som tam oplieskala skoro 30 eciek ale odchadzala som tiez s plnou igelitkou a vsetko vecicky Next a tiez niektore este s vysackou tak no veru nekup to 😀 😀 😀 este ze ten sekac neni u nas v meste aspon ma to nebude lakat tam chodit 😅 😝

rubinka
21. apr 2010

Miši ale šak pohlavie máš už naisto potvrdené, či nie?

michaela80
21. apr 2010

no Peti ja ho mam tak 100 odo mna... tak odolaj... ☹ ☹ ☹

michaela80
21. apr 2010

mama aj z Genetonu aj z ultrazvuku...to len mm ma natahuje... 😠 😠 😠 niekedy vie byt riaaadne protivny...ale akosi to zistujem az teraz v tehu...to asi tie moje hormony ho robia takym....

peta131
21. apr 2010

miska ty kde si kupovala kolotoc nad postielku? lebo ja chcem presne ten isty a hladam ze kde sa da najlacnejsie na nete kupit...

michaela80
21. apr 2010

100 metrov to malo byt...