♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
ozi peti, diky za info o postielke..... musim ju ist aj tak sama asi niekam omrknut 😅
prave som spapala soju so zemiacikmi, ako dobre padne po masovom trojdni 😀
snehu fakt je pekna 😉 ale jasne najlepsie je ist ju pozriet na zivo 🙂 ja ked som ju zbadala na nete tak to bola laska na prvy pohlad velmi sa mi ta postielocka lubila 😵
peti no ved to ze aj mne sa velmi paci, len mm je nejaky neviem aky, ze je to tmave atd...inak maju k nej aj detsku izbicku, chutne je to 😵 mno nic, idem posurfovat nejaky obchod, uz som nasla ze v trnave je, viac by sa mi vsak hodila blava....
a zladila som mu tu postielocku tak ze mame macka na postielke do toho sme kupili mackove navliecky a este budeme mat aj mackovi kolotoc nad postielku 😀 len tie navlecky sme tiez kupili na tej vystave a omylom mi dali ine nez som ja chcela ale vsimla som si to az v aute na ceste domov ale je tam macko ale okolo neho su take pismenka a ruzove srdiecka 😅 tak nas maly bude mat ruzove srdiecka na navlieckach 😅
ahojte
evit, gratulujem k druhemu chlapakovi a moja teoria o tom,ze ak je prve dievca je aj druhe a ak je prve dieta chlapec, je aj druhy zvacsa, tak sa to potvrdzuje stale viac a viac, ako keby ti muzi vedeli robit len jedno pohlavie 😀
evitka gratulujem, krasne chlapcek . , zuzana u nas sa potvrdilo ze aj treti je chlapcek 😀
evit gratulujem k Oliverkovi a mas supis mangela 😉 ....moj chcel tiez dievca aj ja ,ale cakame chlapca...uz je zmiereny 😀
jeej, evitka, takze Oliveeer, blahozelam, budes mat teda troch chlapov doma, no supeeer 😉
no len ja este stale neviem , pohlavie 😠 len nech je zdravucke, dnes kope o dusu, az neskutocne silno az to dakedy zaboli 🙄
zuzi u mna tvoje teoria neplati..evit blabozelam k chlapcekovi a taktiez aj miciatku..
niki ty radsej lez lebo ked ta raz vezmu do nemocky kvoli otvaraniu sa tak von pojdes uz len s babetkom v naruci....ja som sa uz akosi zmierila s tym ze co ma caka a neminie...uz som na normalnej izbe ...je tu so mnou jedn aco sa otvara a je v 32 cize tiez do 36 tt tu ostava, takze kecame.....zase som na infuzkach potom soku ze ze ako dlho tu musim byt...zase zacalo tvrdnut brusko..
baby mozu sa v tehotenstve jest hriby? 😕
lebo sme boli s mm na majovkach a nasli sme plnu igelitku tak idem robit prazenicku...polievku hribovu som robila cez vikend z tej som si dala ale neviem ci sa moze aj prazenica hribova 😕
peta, myslim,ze mozu, ja som sice jedla len dubaky trochu v omacke a kuriatka a sampinony, ale podla mna sa mozu
Ahoj kocky. Som spat!
Evitka, chlapcek? No super 😉 blahozelame a krasna vaha!
Mne dal lekar listok k cievnemu chirurgovi, ze vraj samotne krcove zily niesu nebezpecne, ale ze vraj je divne, ze sa mi to vytvorilo zo dna na den a hned tak aj navrela ta zila. No ja sa do toho nevyznam, ako... a ze to co ma boli hore na sitie je pravdepodobne tiez krcova zila, ale ze vraj zily krcove boliet nemaju ak bolia je zle... tak preto ma poslal aj k tomu cievnemu, musim sa objednat. Zajtra rano mam ist aj na krvne, neviem ako sa to uz presne vola, ale robi sa tam aj ta zrazanlivost a vsetko.
A este mi predpisal zelezo az do porodu lebo mi klesol hemoglobin, plus nejaky hematokrit, plus stupli trombocity? Ja ani neviem co vsetko sa v tych skratkach nevyznam 😀 ale nic kriticke 😉
no aspon marija vies co a ako lepsie ako nevediet, vsak ??
, este dida nech sa ohlasi ako dopadla . ..
Miciatko no to hej, aj ked este stale neviem ci je to nieco vaznejsie alebo len esteticka zalezitost... najlepsie na tom je to, ze ani neviem kde k tomu cievnemu mam ist 😀
Na didu som aj ja zvedava...

no evit, konecne to uz vies ;) a teda nakupna horucka bude, ci nie? 😝
inak nasli ste to centrum v pohode?