♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
no aj ja si myslim ze podla pohybov je to blbost, ved je to individualne kto kedy zacne citit a ja ako prvorodicka som zacala citit dost skoro co nechapem...a ostatne co viem kocky tak aj v 22tt tak to je aky rozdiel???
snad mi vsetko dobre dopadne...uvidime 🙂
juj kocky riesite problemy...ja som akurat vcera nad tym rozmyslala a citala som si ze ja uz mozem o 2 mesiace rodit...uf uf ved to preleti ako ....
Ja mam spacie vaky hrubsie na zimu co su ako perinka a potom tenucké na leto. Teraz jej uz ale davam malu detsku perinku ved uz bude mat dva roky ale je fakt ze spi hocija odkopana, na nej a tak... 😀
ja som tiez kupovala pri Adamkovi kompletku a aj teraz pre druhe, ale vsetko z netu
macu, pozri si www pampyshop.com, aj tam maju peknucke supravicky, za dobre ceny aj my mame odtial, kuk album 😉 a nemusis nikam do obchodu ist.
zavinovacky mam este 2 po Adkovi a jednu klasicku perinku, ale nechystam sa pouzit, maximalne tak ako podlozku na postel
Ale PA boli pri nej ona nebola sama tu je to bezné, samozrejme je to len pre tehotenstva bez rizika a pre deti co su otocené dolu hlavou. 😉
ahojte,
jeminku, pekne video 🙂 len by to chcelo najst spriaznenu dusu 🙂
u mna je to s terminom tak, ze verim sonu v 12 tt.... mala som nepravidelny cyklus kompletne, den poslednej menstruacie som si v tom mesiaci zabudla zaznacit no hruza...ale verim ze babano pojde von vtedy, ked to bude pre neho najlepsie... 😵 no a moja segra porodila presne na termin.... 😅
ja som mala pri malej termin 5.1 a narodila sa 6.1, takze v podstate na termin presne podla UZV v 12tt 😉
marija ten kazik ma na mliecnom ...ale uz ma aj trvale zubky vsak je v 3.rocniku..... 😀 😀
koceny,ked pojdem teraz v stredu na tu glukozu tak sa berie len raz krv a nesmiem cikat??az potom v poradni?? 😕 😕 😕 a ake su to druhe hodnoty na glukozu??
Niki mozes cikat a po vypiti glukozy pit vodu.
Mne brali nalacno a potom 2 hodiny po vypiti... Brali mi to z prsta.
tak to vam zobrali po hodine krv a potom ste tam prisli zase o dve hodiny a brali krv z prsta??kurnik si to vobec nepamatam...ako to bolo pri prvom ale mne brali sa mi zda len raz krv 😕
Niki aj nalacno mi brali z prsta aj po dvoch hodinach mi brali z prsta. A nemohla som odist z cakarne. Keby ma nahodou chytil nejaky sok.
U nas beru krv nalacno zo zily potom poslu tehulku na sladké ranajky a za hodinu musi opat prist a znovu beru krv zo zily.

Paplonik som kupila az po roku a pol dovtedy spavala v spacich vakoch jednak sa mi takto neodkopavala a nebala som sa ze sa zadusi a stiahne si perinu na tvar. 🙂