icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

simuska153
13. máj 2010

Ja sa zatial lucim, Adamko sa uz zobudil, tak sa ideme napapat a hrat 🙂

klapinka
13. máj 2010

biba.. mna boli prave rebro.. take akoby som mala mravce.. tak na tom boku sa mi zle, sedim vystreta akoby som pravitko zjedla... ale v noci sa tocim ako mi pride.. no naj sa mi lezi na chrbte

Baby krasne mate tie postielky.. juj keby ze to mam kde ulozit tak hned by som taku mala v spali 🙂

rubinka
13. máj 2010

No idem cvaknúť svoj vytvor 😀

evitkamalicka
13. máj 2010

u nas uz je tiez postielka v plnej parade v spalni aj komoda, takze vsetko pripravene

yokralovnayo
13. máj 2010

klapinka hehe dakujem 😀 ale tak malo by to trochu zblednut vraj po porode... ale tak su aj horsie veci 🙂

a este chcem spytat.... mam 2 terminy porodu... vy mate kolko?? jeden mam v strede jula a druhy az na konci augusta... zda sa mi to velky rozdiel.....

ja spavam ako sa da... ale tiez vacsinou na boku a stale sa mrvim 😉 to mate pocut mojho mm 😀 😀 ze sa pri mne nevyspi 😀

lucy1990
13. máj 2010

Ja uz len cakam na prebalovaci pultik z Kiky, mal by prist do 2 tyzdnov, uz som si do neho pokupovala aj take kosiky 😵

lucy1990
13. máj 2010

yokralovnayo, to som nepocula ze 2 terminy este 😕

klapinka
13. máj 2010

yo.... 😀 aj ten moj..lebo si na neho vykladam nohy.. tak chudacik je zapuceny 🙂

a tie dva terminy mas dobre daleko od seba.. ja mma iba jeden 11.8

evitkamalicka
13. máj 2010

no hej, lebo niekto ma podla PM a potom podla prvych pohybov

lucy1990
13. máj 2010

Myslis podla PM a podla UTZ? Lebo tie sa lisia kazdemu...

evitkamalicka
13. máj 2010

ja som pri Adamkovi podla PM mala 28.9. a podla pohybov 15.9.

nikitka231
13. máj 2010

yokralovnayo tak to mas fakt velky rozdiel to preco mas tak ..to maxim.byvatak tzden dva od seba tie terminy ...a podla velkosti mimi a sona ti to na ktory vychadza??

lucy1990
13. máj 2010

Yo, ja mam podla PM 9.7.2010 a podla USG 16.8.2010 😉

nikitka231
13. máj 2010

citim sa ako novy clovek bola som si polezat u kozmeticky,na cistenie pleti ,masaz,maska a obocie...sa citim ako znovuzrodena..aspon nejake pozitivum....popri tehu 😀 😀 😝 😝

lucy1990
13. máj 2010

Nikitka, nemas pravdu, niekedy sa stava, ze sa posunie ovulacia a tym padom je babatko omnoho mensie ako by malo byt podla poslednej menstruacie...

nikitka231
13. máj 2010

postielku odfotime ked pride mm z Deutschlandu...bo by ho to mrzelo ze som ju poskladala bez neho 😠 a aj drobcek musi skladat sa tesi na nu 🙂

evitkamalicka
13. máj 2010

ja by som si teraz tak dala melon a likerove spice

yokralovnayo
13. máj 2010

podla sona mam ten v strede jula termin... a podla PM 25.august..
uz som sa pytala aj doktorky... a ona povedala ze niekto moze mat aj 3-4 terminy.... tak ale potom neviem ani kedy sa mam chystat.. a ze sa to este upresni na konci...

evitkamalicka
13. máj 2010

yo to je podla mna hlupost s tymi terminmi

nikitka231
13. máj 2010

ja neviem lucy bo ja som nasho maleho miesila az skoro 10 mes.a vedela som to presne kedy sme ho pocali a tohoto druheho viem lebo som bola prave u dr kes som si sledovala ovulaciu a podla sona mi povedala ze ak chceme tak okamzite mame ist miesit domov 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 a vyslo to..takze ja viem aj presny den pocatia a cize aj ovulaciu

yokralovnayo
13. máj 2010

lucy to mame skoro taky isty rozdiel medzi tym 😵

lucy1990
13. máj 2010

Yo, nie nahodou naopak? 😕 tak to mas v knizke?

rubinka
13. máj 2010

Tu sa bude hajáááť 😀

evitkamalicka
13. máj 2010

aj podla mna by to malo byt opacne

evitkamalicka
13. máj 2010

rubi krasa

yokralovnayo
13. máj 2010

evitkamalicka no je to blbe... ale tak co mam robit.... hadam z dalsieho sona budeme vediet viac... teraz som ako oficialne v 24 tt takze mi to vychadza na august

nikitka231
13. máj 2010

ja by som sa riadila podla PM pretoze podla sona sa kazde mimi vyvija rychlejsie alebo pomalsie a to si nemylsim ze je smerodajne...moj nazor neviem 😕

yokralovnayo
13. máj 2010

nie takto to mam.... prvy mam zo sona v juli a podla PM az august

klapinka
13. máj 2010

evitka.. super kombinacia.. s melonom keby si nevladala by som ti pomohla 😉

lucy1990
13. máj 2010

Nikitka, to je ine ked vies, kedy si pocala, ale ja som mala poslednu menstruaciu 2.10.2010 a keby som v ten mesiac aj pocala, tak som julovka (9.7.) ale mne sa posunula ovulacia a tym padom som augustovka...preto hovorim, ze niekedy sa to stava a nie su to len 2 tyzdne hore dole, ale u mna je to 5 tyzdnov 😉