♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
Urcite ano, teda na Slovensku je to bezny test v tehotenstve.... a btw. som Sona - nick mam podla priezviska 😀
Aha, tak prepac Soni 😅 to ste sa teda krasne nasli 😀 u nas je vekovy rozdiel 11 rokov 🙂
To je OK, a vekovy rozdiel nie je podstatny, hlavne ze sa nasli tie spravne dusicky 😉 .... dufam, ze sme baby neunudili, ked budu zajtra citat.... a uz naozaj dobru nocku 🙂
no a teraz idete zase vsetky spat 🙂 ...ja som tiez taky nocny vtak, vecer nedajboze ist spat, rano nie a nie vstat 😀 ...dufam, ze babiky budu po mne a budu rano pekne dlho vyspavat 😝 😀
Aj ja som kedysi bola nočný vták, ale keď vám príde ráno o pol siedmej dieťa do postele pichať do oka, lebo chce mliečko a rozprávky, tak máte smolíka 😀
bihan - moja malá dnes zavelila o 5.30, že mliečko a to má 4 roky. Našťastie ja som nikdy nebola nočný vták a teraz chodím spávať dokonca spolu s ňou 😉.
vy ste toho popísali v noci , vas obdivujem . ja zalahla po 21.45 a rano o 6.00 už sme mali budíček z postielky 🙄 . Veru dobre píše bihan , užite si pokial môžte . Ja už neviem čo to je vyspať sa poriadne . Maly sa počas kojenia budil aj 10x ,ako kedy, aj ked len na chviločku,ale potrhaný spánok je o ničom. NAvyše som ho bravala k sebe ,lebo som nemala chuť každu chvílku ho prekladať do postielky. po 17mes sa sam odstavil, ešte asi mesuiac sme sa budili po nociach - mliečko sme nahradili čajikom, tak zas bol stale precikany aj 2x v noci a nakoniec som aj čaj stopla a teraz sa síce občas zobudi,ale pýta len DUDU a PLIENKU . Už by som ho najradšej od toho cumla odučila,ale je to jeho prve slovo ked otvori oči - furt dudu 🙄 a pléé plééé - to je plienka .všade ju vláči so sebou ale zas nemám problemy zo zaspávaním,hodim na neho plienku a už je tuhý 😀
leteku,videla som,chválim,len neviem tam nič prečítať --- asi to už väčšie nejde urobiť . alebo to konik tak skosí na malu nečitatelnu velkosť
no baby, viem že sa to nedá čítať poriadne len je tam príliš veľa stlpcov, napíšte čo tam chcete mať a niečo vyhodíme, ináč to neviem spraviť. Koník má malé rozlíšenie.
ja by som vyhodila určite porodnicu, bydlisko - možno len nejaku skratku okresu , surodencov - možno len počet , a možno aj pohlavie - stači meno,vek, TP, meno ... ale to je len moj nazor, beztak tam ešte niesom a zatial nechcem byť 😝
leteku pekne tabulky 🙂
ja si tiez myslim ze staci nick, vek, TP,povedzme skratku okresu, pocet deti 😉
no mrknite teraz tie druhé dve, museli sme to rozdeliť a potom pribudne asi ďalšia keď sa pridajú všetky baby
Jééj, Leteku, prosím, nahoď tam aj mňa 🙂
halintoa 25 PK tp:25/8/2010 detí 0
Kujéém 😀
INak, mňa dnes v noci hnusne bolelo bruško, až som sa na to budila, už som bola normálne presvedčená, že je po všetkom a prišla mrcha. Chvala bohu, boli to zrejme iba črievka 😅 .
ahojte, tak nedavno som vstala 😅
leteku- ta druha je uz lepsia, ale dala by som to nejako chronologicky, tajme tomu podla datumu pôrodu, lebo teraz je to krizom-krazom. Stlpcek s bydliskom zuzit na skratku a neskôr pridat termin skutocneho pôrodu. Surodencov by som nedavala menovite, len pocet...ale inak pekne
našla som recept, ako tie, ktorým nie je nevolno docielia nevolnosti . a je to jednoduche !! stači sa pochváliť , že vam nič nieje a zjete všetko aj kona a uspech sa dostaví čoskoro 😀 od rana sice stale dačo jem,ale je mi nejak blbě 😅 😝
ďakujem leteku, pekný dník 🙂
tiriel: blahoželám k úspešnému privolaniu nevoľností 😀
tiriel uz som ticho 🤐 🤐 🤐 🤐
Tak no ja som vcera oznamila mame a otcovi ze budu stary rodicia 🙂
Mama to zobrala prekvapivo super, prv mi isla pindat,aj ked som videla ze sa jej chce tesit,ale musi byt MAMA, ale zastavila som ju s tym ze je to moj zivot a ze sa moze akurat tesit 🙂 Tak sa zacala tesit a nemohla uverit, stale sa ma pytala ze to akoze bude babka? hehe .. 45 rocna, sa jej to nezda 😀
Otec, u toho som normalne mala pocit ze to cakal 😝 , hned gratuloval a tesil sa 🙂
tea: to musel byť krásny pocit, my to našim oznámime až po 1 trime, aby sa náhodou netešili s nami zbytočne 😔 .

Simonka, a ten test podstupuju vsetky buduce mamicky?