♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
aj ja by som uz rodila,sa na to chastma za cca 8 tt aspon ,to budem horuce vane davat jak salena,behat po schodoch budem ,sexovat o 106 len nech porodim aspon v 38tt
Ja som prveho prenášala asi týždeň, som sa potom nasrala a umývala som schody ale nech už ide von...😀 a podarilo sa
@memory97 urcite nie teraz,do 38 cakam,syna som porodila koncom 38 zaciatkom 39 tt a pomohol mi sex,doma mi po nom odtiekla voda,takze ja budem sexovat vecer,rano a cez den umyvat dlazky kolenacky,robila som to pri synovi pomohlo hadam aj pri tomto to pomoze,no okna neumyjem ani jobovi,to sa bojim za pupocnik
@memory97 je to cam nie? Velmi je kraasny...Asi sportovy si potom kupim taky ale hlboky uz som si vysnivala iný...inak ja mam este 12 rocne kociky po malom a keby nebol ten hlboky plesnivy lebo sme ho mali zle uskladneny ani nekupujem...To bol velmi pekny kocik...taky bledy potah a pruteny...asj sportovy mam odlozeny...a ten zrejme aj pouzijem...ti poviem v tej dobe boli omnoho krajsie kocare ako su teraz
no sex vraj zabera...len dufam ze nezaberie uz teraz 😀 Lebo moj muz je nejaky aktivny...Taky nebol ani pred tehotenstvom..Len to bude asi tym ze sa mi to zda kedze mne sa vobec nechce.. 😉
@memory97 Moje zlate malinke len ho tam pekne nechaj dokedy chce a nedur ho...Vies ako mu je dobre v brušku??? Aj ked mne uz zacina akosi niekedy brat priestor...Vcera som si lahla a isiel sa z toho bruska vykopat...Sa na mne smial mnuzicek, lebo som hundrala , aby už drichmal - myslim malinky..🙂) a to este ani na svete nie je a uz ma nenecha spat
a groka nam niekam zmizla...
tusom kocky tusom,este neporodila

memory kocka od nas zo snaziliek je to,bude mat dievcatko,chudiatko je taka vytrapena uz,rodi niekolko hodin uz hadam od vcera uz,len sa neotvara a od dnes rana kontra po 10 minutach a len vecer dnes na 4 minuty ale uz sa otvara uz aj eppi ma pichnutu a predpokladam,ze uz teda tlaci alebo ma po tom