♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
ja len tak pre rozptylenie
jedna mex.piesen
https://www.youtube.com/watch?v=fKZAWvs9qpYtoho herca mozno poznate , je dost znamy - Y tu mama tambien, Amores perros
@kvietok121 , to je zaujimave, fakt, ze ti vsetko zakazali, ved naozaj je pre babo horsie prezivat s tebou alergiu ako slabe antihistaminika... Ale vidis, kazdy lekar, iny nazor...
@21 ani nehovor dost som to mala zle, mohla som len maste na prirodnej baze ... ja mam atopic ekzem, nadcha a tak to ma caka to mam len v auguste
@21 moja tak ty si na tom horsie, astmu nastasie nie, co ti povedali o babenku a atopic ekzem??
dievcence dik za radu, tiez mam doma antihistaminika, ale plucna mi hovorila, ze moc by som ich nemala, mam celorocnu alergiu + na slnko, ale teraz je to neunosne, do nosa mam kortikosteroidy aj na astmu, takze asi by mi to moc viac nemalo uskodit ako doteraz - lutujem vas ktore mate ekzem, ja mam len na ruke ak pridem do kontaktu s vodou a na to si davam hormonalnu mast inak to praska a krvaca, ale po 1/2 tela to je ine...
utekam si nieco teda na to dat
dik za rady
niekto sa tu pytal na hlien. zatku a krcom, ja som rodila 2x ale ani raz som ho nezaregisrovala, dokonca pri druhom ked som bola na kontrole tak lekar vytiahol zo mna krvave prsty a povedal "ved vy rodite", takze zatka tam uz evidentne nebola a do 3 hodin bola mala na svete 😀
@mata1001 pekny kociarik, nech nabeha tisicky dobrych kilometrov🙂
@jankasramka Janka teraz oni nebudu chapat teba s autosedackou 😀 , ale fakt to musi dobre cloveka zamrazit, ked vidis nieco take na zivo...
@kvietok121 , 50 na 50, lebo muz nema alergiu. Aj chalani maju, ale slabsi, no nadchu silnu a tak. Jednemu sa prejavuje viac ta nadcha a druhemu zas astma, zahlieni sa po kratkom behu... Ale ekzem som mala najhorsi pri prvom tehotenstve, pri druhom lepsi a teraz najlepsi. Hormony robia svoje...a len to dobre. Aj po druhom tehu som ho mala lepsi, takze je to v pohode.
Aj ja koncim, sedim za PC ako nejaky maniak, uz to rodine lezie na nervy...
@21 aj mne povedala ze mam 50 % sancu, kedze je to dedicne tak som zvedava ... no aspon ma to nemoze prekvapit
@21 mne tiez odporucali jedine zodac v tehotenstve, ale iba preto, ze mam problemy s prieduskami a neviem ich doliecit, kedze nechcem ATB... ale i tak som povedala, ze vydrzim a potom doliecim 😉 a teraz akoby toho nebolo dost s tymi prieduskami, tak mam v kuse herpes... ma z toho ide po...😀
inac ja si vsetky otazky napisem pekne na papierik a na poradni sa pytam a idem bod po bode🙂 Takto aspon nic nezabudnem 😀
Jááj ženičky, ja som tiež mala taký problém s liekami, že až, či môžem brať, alebo nie, jeden doktor povedal, že to bábätku nemože uškodiť, druhý, že nech to neberiem. To som bola v 3.-4. mesiaci, 9 týždňov ma trápil strašný kašeľ :( . Ak som nebrala 7 druhov liekov tak ani jeden... Tak som sa bála o malé... ☹ Ale našťastie je to už OK. 😉
pekny vecer prajem
odchadzam na bytovu schodu robit zapisnicu
drzte sa babenky ozvem sa asi az zajtra
@kvietok121 to moje kope len občas ak sa mu niečo fakt nepači, ale ked som v klude a na chrbte tak je pekne vidieť ako sa pohybuje zo strany na stranu, tak neviem... take mexicke vlny 🙂
@zuzka1008 mna kopalo vzdy hore vpravo, tam boli aj nozicky, ale teraz je to vlavo a nizsie niekdedy az dole
buduci týž. idem do poradne do pôrodnice, tak tam sa spýtam, lebo som z toho paf 😀
@kvietok121 Aha,... 🙂 Aj my sme uvažovali že krv dáme odložit pre dcéru, 15r., lebo má cukrovku, a počuli sme o možnosti transplantácie tejto krvi aj pre súrodenca. Lenže Pracovníci z CEPTRY nás rýchlo vyviedli z omylu ☹ , vraj cukrovka sa dá vyliečiť len vlastnou pupočníkovou krvou, nie súrodencovou. Škoda :( . Teraz ju odložiť nedáme, pretože je to strašne drahé, ale pouvažujeme ešte o darovaní 🙂

@21 mne napr. na zahu nepomahalo ani mlieko ani biely jogurt ani nic, to bola uplne nocna mora....