Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
leri negrcam, ale uz od vianoc mam zaludok ako na vode a uz som aj prsty do krku strkala... som si tam nad tou misou zaspominala 😝
kolka, skor ako o deviatej nevstavam...........teda pokial ma alex nevykope z postele 🙂 adenka, postup j enasledovny........zapnes pc a az potom cikas 😀
adenka, no treba si to najskor dobre zorganizovat, aby tu nevznikla panika.........potom pojdeme s malou dusickou sa zoznamit s augustovkami 2010....ale ma to vyhodu.....budeme tam mudre ako radia
adenka, dobru noc 🙂
kolka, ze by sa lulu len s tebou rozlucila? nieeeeeeee, urcite este pride 🙂 mozno az zajtra ale pride 😀
uz som tu...kojenie som skratila na 5 minut podla jednej studie 😀 a uvidime co dalej
leri...ako je ten recept s tymi gulami? ten rum ma tam zaujal 😝
nikam nepojdete, ziadne Augustovky 2010 ... nase augustovky prepiseme na Augustove pokladiky 2009/2010
lulu, ja som vedela ze nesklames
no recept este neviem, ale chystam sa tak...........to piskotove cesto, rum, maslo, hrozienka, kakao a ak to bude malo mokre tak to zalejem este domacim vajcakom 😀 a potom obalim v kokose
preboha....no myslim ze suche to nebude, to cesto je take jemnulinke .. dobre to znie...ja som robila gule z marina keksov a dovnutra som davala visne v rume....tie sa zjedli ako prve...suhajdy idem vyhodit, akoze neuveritelna vec sa stala, zhorela mi cokolada 😝
a na zajtra uz mam uvarenu kapustnicu, taku dobre masovu a hustu a urobila som taku studenu smotanovu tortu
no tak nam sa stala presne opacna vec, robila som suhajdy, uz nie je ani jedna, vsetko sa zjedlo a robila som gule z bb keksov a bb pudingu a plnene visnou, ale nezjedli sa, su hrozne sladke a tazke, a proste nam nechutia tak tie ideme vyhodit a spravit tieto, lebo tie su take lahsie
my ideme kapustnicu zajtra robit a prvykrat si aj dam........hadam alex nebude vycinat
Lulu nie, ale som na fb aj tu a skacem sem a tam. Idem uz ale pomalicky off.
Leri takze 2.1 o 10,00 na konovi?
A pozerala som mam odfoteny zoznam homeo ci tam nie je nieco na nespavost ale nic nevidim.
lulu, mne sa raz stalo horsie.........vyliala som cokoladu na koberec..........brutus......som si porevala , jedine pozitivum na tom bolo, ze koberec nebol moj, ale rodicov, takze bordel v kuchyni som narobila im 😀
kolka...si zlata, ja uz mam homeo tiez nastudovane, uz dva druhy aj podavam a vysledok ziaden

aden...ty si bola vzdy akcna 😉