Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
http://www.socpoist.sk/616/1567s - tak ta je ten RL FO a hned pod ním je :Vyhlásenie fyzickej osoby, že sa riadne stará o dieťa toto do SP + kópia RL
aspon u nás, lebo pozerám že čo pobočka to iný spôsob 😠
a ja mám navarené od včera...
Eviq, však ani ja, ale čo by som preňho nespravila 🙂
Zuzi, to ma mrzí, ale snáď čoskoro doteplotujete.
lulu, dakujem. idem sa na to kuknúť.
kočky, mne dali len takú dvojstranu - žiadosť o rodičovský príspevok, ďalej Potvrdenie pre účely nároku na rodičovský príspevok a niečo, čo som posielala na našu sociálku.
regi...aj mna, tak za ocami, asi prichadza migrena...to mam z nevyspatia...ok, idem, mala je hore
mati a malá sa mi nehráva v postieľke, tak neviem, evi skúšala som to aj s plienkou, no uvidíme budem skúšať dalej čo zaberie
bagaja....ked ti to pomoze,ani nas drobec nechce cez den spavat v postielke 😒 bud spi v autosedacke alebo v kociari 😢
baga tak skus ju cez den dat sa tam hrat...aby nemala postielku spojenu s niecim neprijemnym,ale s tym ze sa tam hrajka a je tam fajn...
baby toto vam nezavidim,ze nechcu spat v postielke...ja som od zaciatku len tam ho davala,ci cez den ci v noci... nekompromisne...a v pohode tam spinkame
zdravim,
no ja zacinam spominat ci marek nie je nahodou zo zadu urobeny 😀 .vsetko naopak.kupila som cumlikoveho maznacika chyta hysaky z neho, taky macko handracik miesto plienky na zaspatie je tiez v nemilosti.uspavanky od koscovej a aj take akvarko od FP na zaspanie ho nabija energiou zato ked spievam kukulienku zaspi.ja uz neviem na vsetko opacne reaguje.
Natálka zabúvala na gauči vedľa mňa. Ja že si dám tiež šlofíka, ale akosi sa nedá a pritom by som spala. no neviem, čo vlastne chcem. 😀 Tak si dám kafčo a uvidím.
kočky pijete niektorá aj 2 kávy denne? ja zatím len 1, ale niekedy by som si dala aj druhú, ale sa bojím.
aj mňa dnes bolí hlava, ale mám vysoký tlak, tak z toho. Je mi blbo 😝
regi, ja pijem, ale nekojím
leni 😀 držím palce, aby si nato prišla
regi ja nebojim ale ani nakojim .tak aj 3
baga ze nieco ine aj u nas ale vsetko naopak .
regi...ja som zacala pit najprv jednu,potom aj druhu a nic mu nie je,ale to si robim len take slabuckeeee
regi ja pijem a kojim....ale len nescu a pol voda,pol mlieko...takze take kakavko 😀
no uz je hore , ale konikujeme spolu ako na foto v albume 😀 .jasne ze ako pdmaz mame maju 😝
ja nepijem kavu ale dala by som si takú dobrú turka - Popradskú, ale bojím že m,alá nebude spať
leni, mal to po narodení, ale neonatolog povedal, že veľa detí to má a to sa samo zúži. no a aso sa akosi nezužuje ☹ dúfa, že dostane rozum oblička a vyhneme sa operácii 😒
baga , sak daj rano , a pojdes na vzduch .v kociku aj ked nezaspi tak ma co obdivovat
leni, neviem. tlak mám kdesi v nebesách, že ani nevidím poriadne čítať, hlava treští a do toho by mala prísť kolegyňa. akonáhle je vonku dobre počasie ako dnes, že slnko, mne je zle 😠

regi...aj zemlovka je dobre sladke jedlo, ked ma rad sladke...mam super recept vyskusany