Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
z.vrablova: jou jou strihali - dva krat len vzadu lebo sa jej strasne mochlali tie jej dlhe vlasiska a teraz na kompletku, bo uz ani nevidela..ale ved hadam dorastie...kazdy hovori, ze do roka by sa nemali strihat babenka, ale co som jej mala davat sponky????
fuuuha: my mame dudlik, este som jej v zadocku nemerala 😒 ...vyskusaj este raz pre istotu...
inak ieco som tu postrehla o tom nurofene preco ho stiahli?ja som ten svj mala uz davnejsie kupeny
babulky dobré ránko.....ako????
no a ako dam na FB tie otky ku kamoškám august 2009?????? 🙂
pekné ránko,
bambi vitaj po dlhej dobe. Tak vy ste už na mäsku? my ešte len zelenina.
marti, blahoželám ku skúške, šikovnica šikovná 😉
deina, teraz so dočítaa všetko,lebo akosi mi neukazovali aj vaše príspevky. Asi by som brala tú teplotu v zadočku.
my mame kupeny paralen jahodkovy sirupcek...a ten sa nam moc osvedcil...cipky mala v sebe neudrzala vobec...ani na x pokusov a uz som junechcela trapit...skuste ten paralen.....
sme aj na FB?????
eviqa: ahooooooj ahoooj...jasne, uz sme skusili morku a kralika....vraj je to najlepsie chude masko....
asi tiez by som brala zadocek, lebo pod pazuchou si aj dospelak kolkokrat zle odmeria....
ranko,
nasa noc hruzaaaa,vecer som bola na nakupe a maly prevrieskal tatinovi na rukach :( ,v noci 2 hodiny nechcel spat,budi sa so strasnym placom,co predtym bolo stale usmiate babo-neviem ☹
ahojky
no tak my už spíme na druhý krát, ráno hore už o 5,15, ale našťastie ešte zaspala na hodinu, uff som myslela že ma vystrie, strašne zle sme spali
deina určite tu z ritky teplotku ☹
zuzi a čo teplotkujete po očkovaní, alebo bol malý nekľudný?
Bambi, Mirko no vitajte, pekne že ste sa ukázali, krásnych drobčekov máte....Bambi a ty neprovokuj že dvakrát strihali, lôebo my budeme prvý krát ked bude mať malá 5 rokov 😀 podľa toho čo tam máme vlastne nič 😝
hej a inak baby ja kojím a moja malá sa už pár dni ma riadny problém chytiť, ako hladná je neskutočne ale cicku nechyti ani náhodou, normálne jej musím hlavku nasilu tlačiť až po neskutočných revoch a snahe chytí ☹ neviete poradiť čím to môže byť a najhoršie že aj v noci ričí na živé raty 😠 kým sa napapá
bagaja....teploty zacal mat po ockovani a aj tie revy neskutocneeeeeee,presne ako pises aj je taky nekludny 😖
zuzi aj ona hltala, ale teraz sa to po...
babul mne už fotky aj prišli ešte čakám na kalendáre, dobrá akcia...
hej a zabudla som to hlavné, malá včera večer aj dnes zaspala v postieľke, jupííííííííííííííí
zuzkamilko ☹ tak nech tie teploty čo najskôr prejdú
bagaja, no vidíš, podarilo sa. Držíme palce, aby to zostalo na furt. 😉

ahojte baby potrebujem radu lebo toto sa mi este nestalo.malej som merala teplotu v zadocku 38,9 bez odratania a pod pazuskou 37,3 no co teraz ktoru mam brat ha?