Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
baga no to hej...nasla som ale take,co sa daju potom pouzit ako popruhy ked zacne chodit,budem ho mat na voditku 😀
Pauli ja by som povedala že ma malé kolieska dosť blbé do snehu.... a ty ho budeš používať aj v zime....toť moj názor
baga to mas recht, tie kolesa su fajn ak mas rovne chodniky... musim tiez kupit nejaky sportak na leto,lebo s tymto po tych nasich chodnikoch neprejdem
inak krtko spi uz 3 hodiny!!! nechapem 😎
aj moj spinka, ale to bude tou chorobou. vydrzi hore tak vyse pol hodku a zase spi.
mati tebe sa uz dviha s koca?
paulus vylieza mi z neho! ale zatial len ked ho doma v nom ulozim...vonku si to este nedovolil 😀
tak to nie je bohvie co, drobec je sikovny, staci kusok nepozornosti a bozka maticku zem. 😲
sak prave,takze som musela zabojovat a naucit ho spat v postielke,ale clekom dobrovolne a bez prostestu to zvladol... rozmyslam ci ich vobec kupovat,sak vanicka nam uz je mala resp.mame este tak 5cm na dlzku miesta 😀 a aj tak zacneme uz so sportakom fungovat...uz sa tesim 😉
Mati a kočík čo si kupovala sa ti nedá zmeniť na športiak???? Inak ten čo si ukazala je dobrý a ja mám presne také kolieska ako sú tam a to ti je paráda....ja nemožem povedať ani slovo ja som 100% spokojná s mojím....a hlavne po našich"""extra rovných chodníkoch""""
baga nie,ja som kupovala len hlboky,prave preto aby som si mohla ad1 spravit opat radost kupou kocika a ad2 najst taky co mi bude najviac vyhovovat
jááj lebo ja som vyberala športový hlavne a nakoniec som našla že mi vyhovuje oboje.....a baby máte eštie niekto deti vo vaničke,alebo sme samí????
baga no my este sme vo vanicke,ale vravim max este 2tt,lebo uz sme veliky
inak prave doslova zozral asi 220g zeleniny s cviklou 😀 sa potrhat isiel za nou...druha vec ze ju mal aj na cele, v nose..ale hlavne ze chutilo 🙂
Mati to poznám cviklu aj my lubime 😉
a my tiež natesno ale chcem ešte asúpon 2 tt....
no ideme na špacírku...papa
baga paaa
ja musim najprv korunky naskriabat na novy kocar...ale vidim to tak,ze ked pride rodicak,obratom ho necham v obchode 😀
baga, zavidim tu prechadzku, ja by som hned isla, keby bol drobec zdravy ☹
mati- normalne rozmyslam nad novym kocikom, si mi dala chrobaka do hlavy 😀
paulus 🙂 hups.. ale sak co,poznam baby co mali kazdy mesiac iny kocik, fakt! ak ich nevymenili aspon 7-8,tak potom ani jeden
jemine pauli,jak to leti,si pomaly v polovici 😉 a nebudes teda kupovat ten surodenecky??? ci?? 😉

paulus sak kup ho a ked zistis ze je na figu,tak ho predas 😉