Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
nejak to predycham 😖 naladu si vylepsim nutelou 😀 ta je dobra na moje nervy aj velku rit 😀
matka ja som si dnes kupila ale len cokoladu.. uz som na nu mala chut 4 dni.. len je v kuchyni a uz som tak leniva si aj pre nu ist..
babul presne ako u vás, reeeeeeeeev a to som len na záchode, ale chodúľku nemáme takže tiež len vrieskame z postieľky......
perla takže aj teba chytil upratovací ošiaľ? ja som ho mala dva dni 😀
marti tak nutela, kruci a ja nemám doma tak žeriem grahamové tyčinky aby to para tlačila..........
marti a čo dobré kuchtí tvoj mm?
ja som našla div sa svete v domácnosti mm zásoby - mal ešte kakaové venčeky tak som normálne roztrhala obal a doslova žeriem ani nejem 😀
no pekne dietujete 😀
marek uz 2 tyzdne mi prdi na ruku a ja jemu na krk a neskutocnu zabavu ma z toho
dik ze nam drzite palce.ekg dnes pohoda no zajtra odbery
ooo ide horor major zeman cast studna. som schopna pozerat kadeco ale toho stareho fuuuuj
joooj mam sters aj som odisla z izby no ked som sla okolo videla som stareho ako sa kolise 😝 .
mati tak davidko uz ma potom 10 mesiace?
Caute kocky,
Matka Dadikovi dodatocne vsetko naj k vcerajsiemu vymesaciu.
Lenka a to co ma malinky s tym mocovym mechurom??? Boze chudatko malinkate... ☹ Hlavne aby vsetko dobre dopadlo. 😉
Baby inak ja to nechcem zakriknut, ja mam stale take dobre babatko, ale to isto preto, ze zuby nikde na obzore. Ked citam ako to mate vy s babatkami, tak sa hrozim...No ved uvidime co bude. Akurat chce byt trosku viac na rukach, ale zatial nic strane. Noale asi ozaj len pokial tiezuby nejdu. 😖
Inak tu je krasne pocko, kazdy den nam svieti slniecko aj ked je celkom chladno a fuka studeny vietor, ale so zimou sa to neda ani porovnat. Kazdy den sme vonku 2-3 hodiny, tak sa vytesujem.
A ja neupratujem, nechce sa mi a radsej travim cas s malym vonku, kym zasa neprsi.Ale sak upracem jednehodna,zatial to nie je az take hrozne... 😀 😀 😀 Boze ale som ja lenivaco??? Haha
ivet tu som 😉
kasli na upratovanie a uzivaj pekneho pocka a bezzubeho babatka 🙂 ja som uz musela upratat,sa nam tu pomaly kudole prachu prehanali po chodbe,jak na divokom zapade 😀
ivet ped pisa tak tlaci a piskanie uprednostnuje pred vsetkym.jednoducho vsetko ide bokom bo cikame .docika a pokracuje v cinnosti(plac , hra , jedenie ...)
ivet neviem ci dobre pamatam ty sa budes stahovat? ak ano tak ani neupratuj - neoplati sa 😀
lenka ano ano...musela som si to nejak prisposobit...a poviem ti,pri tych nervoch teraz by to ani inak neslo 😠
Aha no dufam, ze to nie je nic vazne... A ako sa vyjadrili doktori, vedia co to moze byt, alebo preco to je, alebo co s tym robiT?? A to uz zajtraidete na 3 dni do nemocky?
Lenka 😀 😀 😀
Stahovat sa budem za 2,5 mesiaca, ved by sme tu zhnili dovtedy 😀
Matka aj tak ste dobre s tou dietou, ja som sa ani nerozhupala zacat... 😒 No ved moja pevna vola 0 bodov.
to ti verim .ja som radsej ani nezacala ale pred kazdym jedlom aj zobnutim si dam 1-2 pohare cistej vody .dodrzim pitny rezim a menej zozeriem .
no to bolo akoze kedze ma u vas den 10 hodin.
lenka uz mi to doslo...to vies, chvilu mi to trva kym pochopim 😎
no,idem ja pomaly do hajan. pekny vecer babule
ivet , hadz do krabic a budes aj zbalena 😀 .
ze chlopna (priklop na mechur) sa tazko otvara. ked budu vysledky mam sa ozvat 😀 a daju termin nastupu.ale vysledky nesmu byt starsie ako tyzden.tak ratam ze v stredu abo piatok budu robit

ale zobrala som si príklad a vyupratovala celý dom....aspon nejaké pozitíva dnesného dna....mam pokoj tak do soboty 😉