Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!
tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
marti mňa ničí malý, nie som zvyknutá u našich s organizáciou práce takže padám dole ksichtom, ale včerasom veru zaspala s ním v postely a prenášala som ho o polnoci xixixix dnes somsi dopila omylom poobednú kávu tak fičím na kofeine 😀
Ahojte, sice uz tu asi neni. Dnes mame 8 mesiacikov.
Blazka z tvojich hlasok jedneho dna odpadnem.. 😀 😀 😀 😀
A k tym kilam, Lulu ja to iste, nohy ruky chude a brucho ako hovado. ALe ja sa nevolam pavuk ale kindervajco 😉
Aj mne by sa zislo aspon 10 kg dole, to by som bola aka happy... ale to asi tak skoro nebude 😒 😠
blazka no ja som s kavou na tom tak,ze ked ju vypijem, do 5minut mozem spat, proste uz nezabera, pijem ju len na chut a zo zvyku 😵
ivet sak sa pridaj ku nam a chudni s nami...
ivetka ja tu ešte straším, to vieš dement sa nezaprie, zahasila som smäd odstátou kávou a teraz asi idem luxovať byt, dedo sa zobudí a treskne ma lopatou 😝
marti na mna ako ktorá, asi mi treba len tú detskú dávať - meltu či ako sa to volá
Boze Blazka ja z teba nemozem. 😀
No Matka veru mala by som sa k vam pridat, ale ja sa poznam nevdrzim.. JA nemam ani za mak pevnej vole. 😒
Matka ja to mam ako ty s kavou. Keby si ju dam teraz a za 5 minut idem spat, tak kludne zaspim. Ja pijem aj 5 za den, ale zasa take zbrndy. Ani nie plna lyzicka kavy zaliata do pol sialky vodou a zvysok mlieko.Cize ponozkova voda, takze jasne ze po nej kludne zaspim 🙂
ivetka to chudnutie mám asi tak ako ty, len pár kilo som vydržala ale koľko sa nasťažujem 😝
a ja pijem kávu smrťáka, keby si dávam mlieko tak sa dototo ako cestou z blavy, ešte teraz je pri čate spomienka, ešteže som mala vložkenzi medzi noháma 😕
ivet ani ja nemam pevnu volu,ale zaprela som sa a dala som dole 7kil za mesiac...to bola motivacia jak svina...a to som hresila a zrala nenapadko,co som nemala...tak ked teraz budem poctiva,tak by to mohlo byt este lepsie
a kavu pijem taku istu...kakavko 😀
marti ale ako to dodržať ked stále pendlujem medzi rodičmi a nami a nestíham sa ani najesť, potom žeriem večer odhladu 🙄
No taak mozno skusim... Vy ste mi boli inspiraciou ked ste vsetky spolu chudli, ale aj tak som sa nerozhupala, koza leniva 😖 😅
Idem ja dat sprchu a zalahnut hadam. Stary tu este cosi vyraba na zajtra do skoly. Pecie akesi dvojfarebne chleby a z nich potom robi koliecka take suchare. No riadna prplacka, ale co uz. Cce aby som mu pomohla, tak idem radsej spat. 😅 🤐 😀 😝
ivet pod, to zmaknes.... spolu to pojde lepsie
blazka tak dviham ho do auta,ale neni moc tazky...aj babul ho skusala a vravela ze pohodka...
dobre dievčatá aj ja to zabalím, nohy ma oziabajú mám ich holé a teraz som si nechcela nahlas prsknúť a tak mi to do trtáča vystrelilo až ma nadhodilo zo stolice 😝
marti lebo riešim jeho váhu, starý ma varuje že ak sa mi nebude pozdávať a budem zase nadávať tak už ma vyhodí z domu ak budem chcieť ďalší 😉 a ozaj do punta sa ti zmestí bez koliesok alebo s kolieskami?
do punta s kolesami...
a cca o 2tt a aj cvicit chcem...uz budem mat casu plnu prdel...
tak utekaj spat.. ja este docitam jednu otazku a pojdem tiez.. tschuss 😉
marti dík, chcem presvedčiť starého že nie je ťažký a že je to to pravé orechové a musím ho mať ten kočík 😀
cvičiť musím aj ja a už som pevne rozhodnutá na to plávanie s krpcom takže aj bicykel mi treba oprášiť už sa tešákujem z počasia..........
dobrú nôcku a zdar pri učení...........
dobré ránko....my už čvirikáme.....ma porazí asi.....včera bola mala taka rozjasená že zaspala o pol 10....a už sme hore.....
aj jaj chcem 7 kíl za mesiac...ok idem do toho s vami🙂)))))))))))))))))))))
dobre ranko... a my sme hore od 5.30 😀 ale dnes sa mi nepodarilo ho znova uspat... no zato sme boli v noci iba raz hore 😀 😉
ahojte,
my sme vstali 6.11 😀 a v noci len raz bol hore,takze pohodka...
vonku je kraaasne,tesim sa,pojdeme si trosku uzit slniecka 😉
Dobré ránko, my sme hore od 6:35 a to tiež šiel spať o 20:30, zistila som že keď ho dám neskôr spať tak to vôbec nepomáha, ráno vstáva rovnako ako keď ho dám spať o 19:00. Aj u nás je krásne a tiež pôjdeme von ale chcem ešte zájsť aj k dr. lebo sa mu urobil nejaký ekzém tak chcem nech sa na to radšej pozrie.
missy a ty sa kde nachádzaš keď u vás prší??
Inak baby som rada, že idete na tú diétu, už sa teším ako nám to pôjde spolu super... 😉
tak my sme hore boli dva krát ale to také mrnčanie o pol jednej, tri glgy čaju a spali sme, potom o pol tretej klasika - vydžombali sme 250 ml nutráča a hodili otlačku do perín 😝 ráno o 6,30 sme oznámili že už nie a nie spať, tak sme mlátili do postieľky kým mama nevstala z postele ..............
my mame dnes 9 mesiacov🙂))))))))
baby dnes sa tak pokadila, že celá aj s bodyčkom do vane...nedalo sa to vyzliect mala by aj hlavu od toho.....aj pančusky vsetkoooooooooooooo.......a to sa ráno krásne vykakala a vypišala do nočníka....

u nas ticho a klud 😀 poobede bol maly u mamy,tak ta ho znicila, o pol 8mej uz bol tuhy 😀