icon

Augustové pokladíky 2009. Mamičky, sem!

august2009
11. sep 2009

tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵

lenka_66
12. okt 2009

mati , no u nas oboje 😀 .pupok mame ako stary pivar.kupila som mu overal tak zips mal kazdu chvilu prasknut a rucky mal len do polky,cize ani podohnut rukav.

martinex
12. okt 2009

lenka no tak ja teda cumim 😀 nevymenili vam ho v nemocke?? (to bol len for)

aha,no lebo nas dadik je stihlunky,ako atlet... len dvojitu bradu ma,ale to po mame 😀

lenka_66
12. okt 2009

mati , o brade skoda pisat.sak mu ani ciapku nemozem zaviazat 😀 .a neteake zahyby ma .tak sa tazko umyvaju.na poradni nam merali hlavu minuly utorok tak 39cm.

martinex
12. okt 2009

lenka my sme mali hlavu 39,5 😀 a suncicky mu na stehnach rastu.... je ako panacik mischelin 😀

lenka_66
12. okt 2009

hej mati , no inec dobra kombinacia atlet mischelin 😀 .dobre cm maju.to budu geniovia 😀 😀 😀

martinex
12. okt 2009

lenka no mischelin je len od pasa dolu.... hore je atlet 😀

lenka_66
12. okt 2009

mqti , takze 2v1?

babulka123
12. okt 2009

my nosiem uz 62, niekedy 68...
a uz neprsi a je to aj tak jedno lebo spi na balkone kam mi neprsi ani pri najvacsej chumelici.. a to ho nemame ani zaskleneny ani nic.. nejaka dobra aura..

bol

lenka_66
12. okt 2009

babul neako ta roseklo 😉

babulka123
12. okt 2009

no tusim .. len uz neviem co som hcela napisat.. to je strasne..

martinex
12. okt 2009

lenka tak tak 🙂

babul tak to mate fasa balkon 🙂

babulka123
12. okt 2009

hej hej.. a to nehovorim o tom ze este ju ani nepolozim do kocika a uz v polke spi..heheheh
dufam ze jej to dooost dlho vydrzi..

baby - teraz nechcem rypat ale tie baby ktorym deticky spia aj cez den - ja neviem ale mne to pride divne, zobudi sa rano po hodine spi znova zobudi sa po 2-3 hod. hodinu je hore a potom zas spi... potom sa naje a zas... nemala by uz byt viac hore????

lenka_66
12. okt 2009

babul , niekde som citala ze zdrave babo by malo po jedeni 1 - 1,5 hodimu zaspat.na dobu ako chce samo.inac je v neklude a co ja viem co este

babulka123
12. okt 2009

lenka.. no este ze ta mam..

cize hodinku , hodinku a pol by mala byt po najedeni hore? no to byva..

lenka_66
12. okt 2009

nasla som skoro na konci budovanie zdravých spánkových návykov

http://www.koliska.sk/Vychova\nespokojne.htm

martinex
12. okt 2009

no nas maly je hore doobeda, cca 2-3 hodky a poobede od tej 4-5tej je hore az kym nejde spat, cize do 8mej-9tej.... inak mi spinka hned po napapani

lenka_66
12. okt 2009

no maly sa zobudil tak padlim lebo zje aj postielku kym pridem

bay
12. okt 2009

Nam su veci kratke a mischelinko nie sme ani na casti tela. Ale dvojtu bradu mame aj my 😀 😀
A prave sa zobudil 😉 Takze 2,5 hodky spanku cez den 😵 jupiiiiii 😎

martinex
12. okt 2009

no david taha uz 4tu hodinu v kuse 😀

lenka_66
12. okt 2009

my od 10,30 nechce sa mi pocitat.zaspal zas no asi uz nie dlho

martinex
12. okt 2009

tiez cakam kedy sa zobudi..... zacinaju ma prsia boliet 😠

missy97231
12. okt 2009

no vy sa mate 😀 moj maly tiez nespi cez den ako by mal... a vecer zaspava medzi pol10tou a 10tou 😒
moj davidko - ten je kratky, a teda mischelin je poriadny. ale nosime 62-68,,, niektore bodycka este aj 58.

martinex
12. okt 2009

no uz sme hore... ale ziaden naznak hladu.... no idem mu dat, bo mi cicky rozdrapi 😀

missy to by ma porazilo keby mi tak neskoro chodil spavat.... my vacsinou uz o 8mej spime...

lenka_66
12. okt 2009

no 180ml zahucalo len tak.teraz tu mam sirenu ze este ☹

missy97231
12. okt 2009

no mna ide porazit... keby teda aspon prespal celu noc, ale aj tak sa budi 😀

blazka24
12. okt 2009

ahojte dorotky, tak ako sa vám darí?
maličký papajú? môj sa mi zdá ma kakanicu a už sme mali dávať aj čierny čaj - rada lekárky bola aj banán ale to som zavrhla takému malému chrústikovi dávať debiliny z južného ovocia?

missy97231
12. okt 2009

lenka, ten tvoj je fakt dobry jedak 🙂 doktorka ti nevravi nic, ze moc papa na svoj vek ? mne dokyna povedala, ze kebyze sme na UM tak na svoj tyzden moc pribera... ale kedze iba kojim, tak je to ok. A to mal 5960g presne na 2mesiace,,, ale neviem kolko cm 😖

blazka24
12. okt 2009

tak teraz k téme - môj maličký vypije tak 150 ml ale to nedojčím sme na UM......oblečenie ešte nehrozí 68 to v tom vypadá ako stratený 🙂 vážime ešte len 4850 kg a 55 cm takže sme ešte maličký, no v noci prespí pohoda, teraz sme boli na liptove u svokry a v autosedačke prespal tri hodky, síce ešte sme len zašli do mikuláša a spustil kakendo tak sme sa vracali na prebalenie 😀

missy97231
12. okt 2009

a taka otazka... este balite nasiroko? ja este stale balim, vsak tym nic nepokazim,,, akurat musime kvoli tomu pouzivat vacsie bodycka 😀
a inak - moj kocar - uz je po reklamacii 😉 boli sme tam osobne, a na pockanie nam urobili reklamaciu... vymenili predne kolecka, a na jednom zadnom dusu, a je to OK 😀 este dobre ze sme boli osobne, inak by sme museli cakat minimalne tyzden, a to neviem, co by som si pocala... aj ked teraz to pocko je o nicom 😝 😕

blazka24
12. okt 2009

my sme ešte neboli u ortopéda a nebalím na široko vôbec, ale čítala som že v rakúsku vôbec nebalia takže neviem či je to potrebné.......lekárka nám dala teraz odporúčací lístok tak behneme ale neviem či je to k niečomu dobré.......