Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
ahoj soldi, uz som si vyplnila datum porodu, pridala by si ma prosim do sukromnej skupiny? Dakujem @soldi
napiste mi prosim ip kto chce do sukromky, takto vobec nestiham sledovat, dakujem 🙂
Baby inak aj zakladatelka tejto diskusie Augustovky 2016 zalozila sukromku.Augustove deticky 2016. Ak chcete mozete sa aj pridat k nam,poslem vam pozvanky,staci,ked napisete spravu do Ip.inak sukromne diskusie sa vytvorit nedaju,len sukromne skupiny.
Ahojte moje meno je Zuzana a mam 30 rokov pridavam sa k Vam, mam termin 4. augusta a som z Bratislavy. Budem prvorodicka...takze este iba nasavam informacie. Rada sa pridam 🙂 Uz teraz mame info od doktora, ze 80 % to bude chlapec, kedze bol na ultrazvuku aktivny 🙂. manzelovi som to oznamila, tak, ze dostal test na Mikulasa do topanky 🙂 Velmi sa tesime. Vsimla som si, ze je tu sukromna skupina, ak by ste boli take zlate rada sa pridam.

@soldi ahoj, ked som si nastavila datum porodu-tak to - kam ma to hodilo-to je ta nasa sukromna skupina ? 😅 co vyzera trochu ako FB?