Brezno a okolie
je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉
asi sa nebudem zamýšľať nad tým a budem veriť sebe a malej...ach jaj..ako vám závidím maminky, že to máte za sebou 🙂
neboj,ono to príde cupi dup,ani sa nenazdáš.musíš to brat ako to príde.ja som prenášala,tak ma privreli na týžden a nevedela som sa dočkat kedy TO príde 🙂 mne velmi pomohlo že tam bol so mnou manžel a vydržal až do konca 😉
no o tom manzelovi je to pravda aj moj bol pri nas a bolo to super a ties vydrzal do konca a este aj 2 hodinky po a teraz odychuj a nebo ubehne to
ahojte,kde ste holky.Lubka kde si?Hadam vsetko v poriadku.Bibka mala je zlata sa mi zda ze sa podoba na brata.Tak vlozila som fotky do albumu,kuknite ale tej poslednej fotky sa nezlaknite.
Ahojte babulky 😉
Caly, ja som prveho rodila u Svantnera a poviem ti nikdy viac 🙄 Druheho som pri Stelerovy a bolo to super 🙂
A ako vam ja zavidim ,ze vasi muzi boli pri vas . Moj nebol prvy krat bol v praci a ja som uz tyzden lezala v nemocke a druhy krat ma len doviezol a zbabelo usiel 🙄
dakujem,ved som to vcera odbalila a nemohla som zaspat z toho co som videla/myslela som ze tam budem mat len dierky,jazvu som vobec necakala/Fotku stade vytriem,len si pisem s jednou babenkou z Kutnej Hory /mala to iste/tak chcela vidiet.Svantner je moj zensky ,prevzal ma po Veselkovej,tak som uz unho zostala.Ale tiez som kadeco nanho pocula a samozrejme na vsetkych zenskych tu v Br.Tak tazke rozhodnut sa/ja si teraz chvalim Dubinyho,bol pri tejto sekcii a mal zaujem,fakt super.
ahojte,aj ja som mrkla na tú nohu.brrrrr.dúfam,že to vyzerá horšie ako to v skutočnosti je 🙂
malá je fakt zlatá,také slniečko.
už sa musím aj ja trocha popasovat s našimi obrázkami. 🙂
Aj moje tri zname rodili pri Svantnerovi a ani jedna nepovedal inc dobreho nanho, podla mna ako gynekolog je dobry, ale ako porodink nic noc. No aj som mu po porode neico povedala a chudak sa zdul a uz sa neukazal 😀
no veru popasuj sa aby sme videli teba aj tvoju Veronku/aj ja som chcela dat Veronika,ale uz mame v rodine/.Vyzera tak,to je real,uz som to predychala.
domulienka aj ja chodím ku Svantnerovi a zatial som bola spokojná,len ma dost nervovalo,ked som chodila do poradne,tak mal asi 40 žien a riadne sa nevenoval.ako prvorodička som mala vela otázok a zakaždým ma rýchlo odbavil
ako na bežiacom páse.ale mom.zase v poh.
ano to vadilo aj mne ze stale mal naponahlo a vysetrenie raz dva,ako ja som uz vsetko vedela ale prvorodickam sa treba viac venovat.Vedela si ze ma tiez tri dcery,najmladsia je o mesiac starsia od mojej Domky.
áno?ja viem o dvoch.tejto najmladšej a staršej.Domka je tiež pekné meno.my sme romýšlali aj oé Karolíne,kedže mená musia byt aj polské aj slov. 🙂
domulenka tak ta noha fuha ale neboj bude dobre a mala neviem mne sa podoba na manzela
a ako fotis malu na fotaku ci na mobile lebo mne nesli fotky s fotaku a mala je krasna to mas svoje tu lienku
Bibka mam kamerku ,ma zvlast pametovku,len nevyhodou je ze ked cvaknem tak to dlhsie trva,tak zaberov spravim neurekom,/fotak som utopila,tak sme kupili kameru/No jasne mala je ocino,nakoniec vsetky tri,najstarsia komplet,stredna ma nieco aj zo mna a domusik miesanec,svetla je po mne ale crty tvaricky,pohlad,usmev ocinov.Kostym vlastny tak na tri roky/zospendlila si zicherkami/.
Ahojte babky
Fiiiha nestiham citat vsetko od kedy som tu nebola 😉
Ako sa mate???
Vsimla som si ze ste rozoberali vek a vahu Tak ja mam 28 a vaha?Tak to sa po tom pribrati neodvazim ale uz pracujem na zlepseni 😎 A byvam v Jaseni 😀 Ale inak som z BB
Ahojky babenky, posielam vam pozdrav z BB, Tak som po uzasnom obede - myslim v uvodzovkach- co sa tyka stravy, tak Brezno je na tom ovela lepsie, ja mam z BB zatial zmiesane pocity, co sa tyka sestriciek a hygieny. Co sa tyka doktorov, tak su tu urcite lepsi odbornici ako v Brezne. Ale Steller, tiez je moj obvodny - Chudik a Dubiny su v mojich ociach tiez dobri odbornici. Primar brezniansky je na tom uz horsie. Ale myslim, ze si tu zvyknem. O 2 tyzdne by mali prist na svet prve tohtorocne 3- icky v BB, tak sa uz tesim, uvidim aspon co ma caka. Inak je tu aj vela dvojiciek. Pozdravujem a prajem pekny dnik.
Bibka333 mame sa dobre, dievky ma kopkaju odusu, a cakam na ten pesar. pa mojko
Adika drzkaj sa mi aj ty a davaj si pozor na seba. pa 🙂 🙂 🙂 🙂

pracujem na tom.nestresuj