Brezno a okolie
je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉
kviety, ja viem o tej baulke co saka trojcatka ona bola na UP a chodi na rodinka.sk
kvietky ,len sa drzkajte,to je zaujimave ze obidve ste breznianky a cakate trojicky/ja o ziadnych tu v br a okoli ani neviem asi dlho dlho sa ziadne nenarodili/,A uz ste rozmyslali aj o menach pre vase princeznicky?
ale kdeze hra sa v postielke,vyspala sa v aute.tak neviem kedy zalahne asi ju budem musiet uhojdat.Vy uz spinkate,vsak?A ta Ivka Kosiciarka isla tam do cistiarne,kde robila?
no uhojdala som ju,vsak aj ona je tak do pol deviatej v postielke,len dnes mala vela zazitkov tak nie anie.Hej bola si s Jankou,tak ak budes este s nou nak ma pride pozriet.A to isla teraz od januara?to jej asi uz nedaju rodicovsky?a maleho sa jej kto stara,?
maly je v jasliach margaretka a rodicovsky dostava plati to este pre minulorocne rodicky aisla od 2 januara
aha myslela som ze ked nastupia od januara tak ze uz nie.Jarka je deviatacka?,a kde sa zbera na skolu?
ano devitacka a na zdravotnu za farmaceutickeho laboranta ale nevim ci sa dostane lebo otvaraju len 1 triedu a hlasi sa 130 ziakov dnesnsom bola na rodicku
To asi nieje v Brezne? teraz som sa pobavila,bola som na BB ajedna tam predavala zateplene nohavice ,par dni som ich okukovala boli za 190sk,teraz ma ze 😀 akciu,detske veci za polovicu,kuknem na tie gate a ze cena 300 sk/pod nimi odratajte polovicu/,to je teda obchodnicka 😲 a uz su aj rezervovane,daka naletela.Ja len predavam ale uz som to chcela vyskusat aj kupit.Ty si uz daco kupovala?
Ahojte babky
Bibka no druhe by som aj chcela aletak o rok ked bude mat maly 3
Ivka ano par veci som tu uz kupila a nejak sa neviem dokopat pofotit si aj ja vecicky co by som chcela po malom predat Chcela si nieco konkretne?Mam aj zopar zateplenych krasnych nohavic Nam uz male ☹
ahojte maminky 🙂
kvietky..tak ty čakáš trojičky to je krásne určite sú to iné pocity ako ked je len jedno v brušku..poznám ťa z videnia, myslím, že si nádejná švagrinká s Alenkou z ČB však sa nemýlim 😉
baby ja som sa teda rozhodla, že budem rodiť v BR a nešpekulovať už, však každú chvíľku tu malinká môže byť 🙂 a včera ma Steller potešil, že už zobral v januáry 2 príslužby tak uvidíme či sa trafíme vo februáry už asi bude častejšie..
caute kocky 🙂
lubi aj ja tak nejak druhe planujem,ale ked sa podari aj skor nevadi 🙂 vzdy lepsie mat ako nemat 😒 ved ine maminky by velmi ccheli a nedari sa im vtom 😒 takze take ze planovat presne na ten mesiac rok a tak uz u mna skoncilo 😉
caly tak ti drzim palce nech vam to dobre dobadne a mala rada mysli len pozitvne 🙂
Caly aj ja Ti drzim palceky,takto pred rokom som aj ja bola v ocakavani ,termin bol 29.1,mala sa narodila planovanou sc 25.1.Este raz drzkaj sa.
Lubka ale len som tak na tie gate pokukavala a preto som si to vsimla.Dnes som objednala z MMB riflicky na traky,nove za 340 sk/dobra cena /mala ide mat rocik tak este k odrazadlu dostane gatuse.Aj odrazadlo som objednavala z netu,hodim link ,ze co na to poviete.http://www.toycar.sk/index.php?page=sho...

UZ SOM SA S TYM ZMIERILA,len obcas si na seba ponadavam.Ale teraz uz mam ine myslienky,ideme mat rocik,tak uz planujem oslavu a vsetko okolo toho 🙂