Brezno a okolie
je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉
@lubica69 dakujem Lubka
a ja gratulujem k tehulkovaniu, verim, ze to uz bude vsetko ok 🙂
Ahojte, nebývam v BR, ale pochádzam odtiaľ. Chcem sa spýtať, či by ste mi vedeli poradiť dobrého zubára v BR a okolí. ďakujem.
ahojte 🙂 a máte niekto skúsenosť s dr.krošlákovou? zaujíma ma aj cenník 😀 kedže viem, že nemá zmluvy na stomatologiu so zdravotnými poisťovnami...
@tulipanike
@zuzkap2 ahojte babenky. Ponický je moj ujo 😉 . Ja som z Brezna ,ale teraz bývam na Gašparove.Dobre vedieť,že je tu niekto z Brezna a okolia.Tak Vás pozdravujeeem
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci vam niektorej chodi dieta do EBG skolky a ake mate skusenosti. Popripade ak mi viete poradit nejaku skolku v Brezne, kde to s jedalnickom nie je take hrozne- 4x do tyzdna maso, dokonca vyprazany rezen...
Dakujem moc za info
Mima
Ahoj dievcata, tak sa po dlhej dobe hlasim aj ja. Nase dievcata krasne rastu, Lenka uz mala dva rocky, od septembra z nej bude skolkarka. Lucinka papka, kaka, spinka, tak ako sa na babatko patri. A co vy? Kedyze to maju rodit Zuzka a Lubka? O daky mesiac?
Ahojte
@tulipanike áno ja oficiálne o mesiac ale teraz po sviatkoch už nastupujem na príjem do nemocnice takže uvidíme kedy sa malá nakoniec narodí Ale predpokladám niekedy medzi 12-17.4 kedže je to plánovaný vyvolávaný pôrod 😉
Tak držkajte palčekyyy
po velmi dlhom case pozdravujem a velmi sa tesim z dobrych sprav a z toho ako sa Vam babenky pekne rozrastaju rodinky 🙂
lubica69 a tulipanike - obom Vam dievcata srdecne blahozelam k dcerkam a prajem malickym vela zdravicka

fiiiiiiiiiha, tak tu ako dlho nikto nebol 😲