Brezno a okolie
je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉
hej,prvej zaspal..konecne,idu mu oba ocaky naraz tak je to snim 😝 😝 😝
a dakujem 🙂 povedz ty nestrana osoba podoba sa ti na mna? 😅 mnohi vravia ze hej,iny ze niepockaj dam moju foto do albumu 😉
Bibka ok predam,vsak sa nejako dohodneme,mam aj vela krasnych letnych satociek a veciciek,ale to uz bude asi Eliske cez leto male,my sme mali 5-7 mesiacov cez leto.
veru Bibka mas pravdu,ja nie som bohvieako so sebou spokojna/zjazvena kadetade 😀 /ale hlavne ze moj ma lubi a nechce aby som schudla,ale ja scem a basta 😀
ivka a ty nemas nejaku foto kde ta pekne vidno?by si mi poslala skypom,a ty bibka? 😉
vyskusame Eliska bola malicka ked sa narodila mala len 2300g a48 cm tak mozno bude nieco dobre ale satociek mame teraz sa ukazali kamosky ktore su naozaj kamosky my sme malo veciciek kupovali kamosky nas zasobili
mna ked baby odfotia tak to hned mazem 😀 ,no sku pzriet v mojom prvom albume.
ivka ja sa chudnut este nechystam lebo sa kojime a dufam ze sa aj dlho budeme 🙂
Ahojte babky Tak mate moju oblubenu temu ze chudnutie... 😉 ?
Miska tak som este stihla pozrietfoto kym vymazes 😎 Si kocka
Fakt a neviete co je so Zuzkou?
tam ste na krste,vsak?to myslis,len tam je nejaka tma,moj maly by ti povedal ze je tam MA 😀 😀 rozumej tma 😅
ahojte baby ale ste toho popisali 😀
Miska, aj ja nakupujem na MMB 😉
bibka, drzim palce aby ti kojenie vydrzalo co najdlhsie ja som kojila 27 mesiacov

ivka len kupuj potom pridem ja nakupit k tebe aj riflicky aj odrazadlo 🙂 ale mne sa pacili viac tie tvoje ale aj tito su fajn 😀