Brezno a okolie
je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉
neviem preco sme nechodi 😕 na skype dnes bola,sme si pisali,minule spominala ze castejsie je rodinka.sk 😒
jaj to raz spominala,hlavne ze sem semtam nakukne.No ideme zalahnut,tak zajtra Dobru nocku. 🙂
ani nie,ale uz pojdem..cakam kym muz vyjde so sprchy 😎 a zajtra nam treba vstavat do polska 😝
uz som isla,ked som zbadala ze kamoska z piestan dava fotky do albumu,tak este trosku pocekam
pockam manzela s prace ze co nove vcera prisiel s tym ze podprezova prepusta a z ich smeny az 20ludi a domulienka co je to IP
to mas vedla fotaku ked si chces s niekym pisat sukromne tak kliknes tomu na ten znak komu chces pisat.
ked ti posle niekto IP tak sa ti na hlavnej str.Mk hore objavi cervenym mate 1 postu.poslem ti
ahojte...vidim ze tu mate temu Brezno..ja tam sice nebyvam som z Nr..ale to okolie mi je blizke ....pochadzam z dedinky Ratkovske Bystre je to okres Revuca....a moja sestre isty cas byvala v Brezne kym sa nerozviedla ☹ ..jej ex je z Michalovej....urcite to poznate...aj mi je luto ze uz v Brezne nebyva ale na druhej strane som rada ze uz nie je v tom manzelstve.... 😖
Ahojte 😉 babulky ja som tu len mam chlapcov chorich a dnes akosi nemam cas. Davidko ma teplotu.
Vcera som bola na schodzke vo skolke a zajtra ideme na zapis do skoly, od septembra budeme mat doma prvacika 😉
to mi daco hovori,musim popremyslat.Tak sa ti v nasom kraji pacilo.Ano aj deticky mas krasne .
domu veru pacilo a tu v Nr som si veeeeeeelmi tazko zvykala...strasne mi tu chybaju hory...ale som tu uz pomali 7rok takze som si ako tak zvykla...

ani my neccheme chripku 😝