Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte 🙂.. aj ja sa k vam pripajam s radostou a velkym ocakavanim 🙂...po pociatocnom strachu prisla na rad ulava 🙂
ja by som uz hrozne chcela vediet co budeme mat, ci baba alebo chlap 🙂
baby nie je tu nejaka okres DS?
tak mne je to v podstate jedno, co to bude, hlavne nech je zdrave, ale predsa ta baba sa predsalen da pestrejsie obliekat, cesat a tak ... Ale neviem preco, furt mam pocit ze to bude chlap .... 😒
ahojte, tiez sa pridavam do klubu.
Co sa tyka pohlavia - pre zmenu by to mohol byt chlap, ale tak babe sa potesim uplne rovnako 😉
ja mám termín 23,oktobra.....
@silvushtok vitaj v klube 🙂
@silvushtok @monipalko ahojte, vitajte medzi októbrovkami 🙂
BABULKY, AJ VAM BYVA TAK STRASNE ZLE AKO MNE? JA UZ 3 TYZDNE CO ZJEM, TO DAM VON. 4-5X DENNE....UZ ABY TO PRESLO....
tak uvidim ako to pojde nam, baby je zatial ok, presne tak ako ma byt. 🙂
@katka_g pozeram, že mame podobný termín 😉 možno sa stretne aj v pôrodnici, ak planuješ rodiť v LC 😉
@kattarinab bohuzial, ja musim rodit v BB, ale mozno sa aj tak stretneme 🙂
Ahojte.
Bola som dnes na poradni, bublinka je trošku väčšia a podľa dokyho keď to takto pôjde, tak možno budem rodiť skôr. No ale to uvidíme potom 😉 A pohlavie si bol istý len na 65% vraj, tak ma nechcel zavádzať 😅 Ale zajtra budem mať výsledky z krvi, tak sa to už dozviem 😵
Inak vám tiež na každej kontrole okrem sona berú aj krv a výtery?
@ulalala to rh zistila gynekologička, dala mi takú kartičku s mojou krvnou skupinou, keď videla že som negatív tak potrebovali aj manželovu KS, on nosí kartičku zo sebou ako darca krvi takže hneď sme vedeli že je Rh pozitív.
Už mám za sebou aj prvé odbery nejaké kontrolné kvôli tomuto RH, v stredu idem po výsledky.
Ako pôjdem na kontrolu už sa popýtam na 3D, uvidíme či už sme v takom týždni kedy by sme mohli vidieť pohlavie 😉

@mia258 dik... 🙂 no veru asi tak nejak to u mna vyzera... 🙂