icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

pacta
26. apr 2012

Ahojte! Preco sa mi neda dostat do sukromnej temy oktober 2012, ked doteraz to v pohode islo?

maminka86
26. apr 2012

lebo ta vyhodili ako aj mna.Neprispievas tak tam asi nemas co robit.Ale neuvedomili si aj fakt, ze si ich citam a tesim sa za nich ze im to vsetko dobre prebieha.Snad tam nebudem prispievat ked moje tehotenstvo nabralo zle otacky a ja som z toho na dne.Ale mozno je to aj lepsie aspon nebudem citat ako si uz kupuju kociky ☹

mia258
26. apr 2012

@pacta @maminka86 baby, kašlite na to, máme túto tému, ja tiež chodím sem, lebo v súkromnej som sa nevedela pripojiť a nadviazať kontakt. Tam sú baby už tak zohraté, že sa nedá dostať medzi nich.
Ale aspoň tu môžeme spolu pokecať čo nové a ako sa vyvíja tehu 😉

A @maminka86 držím palce, nech všetky problémy rýchlo pominú, ja som tiež mala na začiatku problémy, len posledné týždne sa to ustálilo. Ale teraz sa asi až prehnane sledujem a bojím, či je všetko OK 😒

natalinda88
26. apr 2012

ahojte babule 🙂
Výsledky z NT dopadli fajn, takže som šťastná.... bábo sa mrví jedna radosť.. 🙂 rastie ako z vody 🙂
už sa neviem dočkať, kedy ho budem držať v náručí ..🙂

eri28
26. apr 2012

ahoj a vy ste aj tu ja obcas napisem do oktobroviek, cize sme na jednej lodi 🙂

eri28
26. apr 2012

vy myslite oktobrovky, mne sa zda, ze to neni sukromna tema, pise sa tam ako tu mozno, zeby admin vas vyradil, ked steaj tu no neviem, neviem 😅

bettypo
Autor odpoveď zmazal
adka_praha
26. apr 2012

v pohode... este niekto? ked uz som sa pokusila nieco vysvetlit, tak si to vypocujem od vsetkych... 😕

mima01
26. apr 2012

@emka0, @pacta @maminka86 @mia258 @bettypo kocky, ja som tam robila trocha cistky, dobrovolne sa priznavam, ze som pozerala len poslednych cca 100 stran, kto prispieval, kto nie, tak sa moze stat, ze som vyhodila aj take, ktore tam chodite a len citate. A vzniklo to len kvoli tomu, ze tam bolo strasne vela uplne cerstvo zaregistrovanych bab, ktore dali, jeden dva komenty odkedy tu su a kedze sa tu zacalo mnozit smyrovanie a podobne veci, tak sme sa rozhodli, ze to trosku zredukujeme. Samozrejme vas tam mozem znova prihodit...opakujem ze som pozerala len posledne strany, takze sa mohlo stat, ze som vyhodila aj tie, ktore na zaciatku pisali. Staci sa mi ozvat a ja to znova podoplnam. Aj v sukromke som to pisala, ze dufam, ze som nedala prec niekoho, kto sa zapajal. Tot vsio.

bettypo
Autor odpoveď zmazal
adka_praha
26. apr 2012

@bettypo ja som to tak ani nebrala, skor nieco ako "nezabijajte posla" alebo tak... 😀

mia258
26. apr 2012

@mima01 mne to nevadí, hovorím, že som sa nevedela ani zapojiť 😉

mima01
26. apr 2012

@mia258 ja som to zobrala naozaj rad za radom s tym, ze ved ak som nahodou supla prec niekoho kto chodi, tak sa ozve...takze naozaj nic v zlom. Nooo a k tomu zapajaniu, vies, baby pisu ako lodni pisari, treba sa proste natvrdo votret aj na viac krat a oni v tom zapale zaregistruju 😀 😝

mia258
26. apr 2012

@mima01 neberiem to osobne a fakt mi to nevadí 😉 Vôbec sa pre to netráp, ani na to nemysli, ja by som to ani nezaregistrovala 😅 Veď keď niečo, tak sa spýtam tu, alebo to šupnem do správy vo fotoblogu a niektorá sa ozve a poradí 😵

katka_g
26. apr 2012

ja sa velmi nepripajam skoro do ziadnej temy, v podstate si hlavne citam a vela sa dozviem, takze mi v podstate tiez nevadi, ze ma vyhodili z oktobroviek ...

mima01
26. apr 2012

@mia258 uz som ta tam hodila naspat 😉 Takze kludne hocikedy.
@katka_g nikto vas odtial nevyhodil, len sme to chceli pretriedit aby sme zistili, kto tam realne chodi a kto nie, aby tam nebolo zbytocne vela ludi, o ktorym vlastne ani nevieme, lebo sa tu v poslednej dobe mnozia kadejake chytracky. Takze vsetci co sa ozvu, ze im viac nejde pristup, staci mi napisat a pre mna je to jeden klik. Aspon viem, ze ste aktivny na MK a ze tam chodite.

katka_g
26. apr 2012

@mima01 ok. pohoda. pisem IP ... a hadam budem aj sem tam prispievat ... 😉

maminka86
26. apr 2012

@mia258 dakujem,ja mam tiez od zaciatky nejake problemy,ale teraz mam stale zle vysledky,NT mi tiez nedopadlo dobre...vsetko sa kazi.A inak mas pravdu,ja som sa tam tiez nejako nemohla zapojit preto som tam najskor prestala prispievat ale sledovala som ich i ked to je dost narocne,neda sa to stihaz.No co..snad zaspim dneska vecer 🙂

mima01
26. apr 2012

@maminka86 ako ja fakt nechapem, preco stale ta ironia....vysvetlila som vam to tu, s tym ze mi mate pisnut, ak ste tam chodili a ja vas hodim naspat, nemam s tym problem a ani nikto ostatny.

mia258
26. apr 2012

@maminka86 ja mám teraz po posledných výsledkoch vraj málo železa 😒 Ale dúfam, že to nebude nič zlé, ja už do nemocnice fakt nechcem ísť. A robím všetko, čo mi doky nakázal, len nech som v poriadku ☹
Držím ti palce, nech máš ďalšie výsledky v poriadku. A snaž sa byť čo najmenej v strese. Ja viem, že sa to ľahko povie, ale fakt ti to pomôže 😉

maminka86
26. apr 2012

@mia258 Nie som ani v strese len som skor zufala stale len pribudaju zle spravy a to ma nuti neustale mysliet na to co bude.A hlavne uz chcem pocut nejaky konecny verdikt aby sa s tym zacalo nieco robit.A ty preco si bola v nemocnici?

maminka86
26. apr 2012

@mima01 Nie dakujem,uz to je jedno.Nebudem tu riesit hluposti

elinnka
27. apr 2012

Ahojte kocky...
Nasla som si tuto stranku.. toto forum.. aj ja mam termin Oktorbri 2012.. dufam, ze nebude vadit ked sa k vam pridam a obcas sa niecim zapojim aj ja do debaty 🙂

elinnka
27. apr 2012

No uz som si precitala viac stran odtialto.. vidim ze tu pisete o sukromnej skupine.. mne sa ziadna neukazuje..
😒

bemi5
27. apr 2012

ahojte.tak som akurat zistila,ze tiez patrim medzi vyhodene 🙂 Co uz, je fakt,ze som tam neprispievala,ale citalasom si diskusiu, a aspon som sa pri tom trosku odreagovala pri nasom krpcovi. Tak snad tu si ma nechate 🙂

elian
27. apr 2012

ahojte kočky a to prečo nás povyhazovalo zo súkromky ????????

elian
27. apr 2012

aha už som sa dozvedela 😉

mia258
27. apr 2012

Ahojte baby, dobré ránko 😵 @elian @bemi5
Čo ste už dnes stihli urobiť? 😅 Ja akurát zájsť do obchodu a na poštu a onedlho začnem variť obed. Švagriná mi vzala malú na nejaký výlet s jej chalanmi, takže mám leháro 😎

@maminka86 začala som veľmi krvácať a už to vyzeralo na najhoršie. Mala som vysoký tlak, málo železa... Našťastie ma v nemocnici aspoň stabilizovali a potom sa to postupne zlepšovalo. Ale aj teraz musím brať vitamíny, čo mi doky nakázal, žiadna veľká námaha a dvíhanie staršej, veľa brusníc a veľa vody 🙂

elinnka
27. apr 2012

@mia258
Ahoj
Ja akurat varim... mam strasnu chut na plnenu papriku.. 🙂 inac oddychujem

mia258
27. apr 2012

@elinnka ja už akurát obedujem polievku, ešte šupnem druhé jedlo do rúry a spravím šalát. Juuj ale papriku som už dlho nemala 😵