icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

luciok
4. máj 2012

@emka0 Asi nás je viac čo túžime po dievčatku a nevieme sa dočkať kedy už konečne budeme vedieť čo to bude 🙂 Ty to máš "za pár", ja si ešte počkám 😝

maminka86
4. máj 2012

@elian Aj ja ti gratulujem ,ze vysledky su v poriadku.A co by si chcela dievcatko ci chlapca?

maminka86
4. máj 2012

@lin123 Ahoj,ja mam presne tie iste hrbolceky na brusku ked sa babo presuva,ale pohyby su take neiste neviem to odhadnut ci je to ono aj ked to je moje druhe tehotenstvo 🙂 Veciciky by som velmi rada kupovala ale moj manzel mi to este nechce dovolit lebo sa boji a asi ma aj pravdu este pockam tak do siesteho mesiaca.Cvicit necvicim,necvicila som ani pri prvom tehotenstve(sice ten porod potom aj tak vyzeral) .Naposledy sa ma doktor pytal ci cvicim ci chcem zase rodit vakuom ale ja by som po mojej skusenosti radsej cisarakom.A ty uz cvicis?

mia258
4. máj 2012

Baby, čo by ste poradili na bolesť hlavy?? Nechcem brať žiadne lieky. Len jem vit.C-horčík-vápnik-magnézium, čo m poradil lekár. Pijem čaje, som na čerstvom vzduchu, snažím sa spať dosť. Len tá hlava večne bolí 😒

luciok
4. máj 2012

@mia258 Aaach to je nepríjemné, ale ja by som radšej žiadne analgetiká v tehotenstve nebrala. Často ťa bolieva?

lucinocka
4. máj 2012

@siss_sz v 7 tt pohlavie? mne nechcel povedat ani v 16+3 tt, vraj sa to este len poriadne formuje..

mia258
4. máj 2012

@luciok ja tiež nechcem nič brať, žiadne tabletky, len niečo čisto prírodné. Nebudem riskovať, že maličkej v brušku ublížim. Niekedy ma len tak pobolieva, ale napr. včera večer ma tak bolela, že som sa nevedela postaviť zo stoličky 😒 Budem to musieť povedať dokymu ďalší týždeň na kontrole.

luciok
4. máj 2012

@mia258 Jj, určite to povedz lekárovi a uvidíš, ale ak sa dá, vydrž!!

zuskamagic
4. máj 2012

@mia258 mne na bolest hlavy ak nie je velmi silna pomaha vela vody a stava z citrona, bud zmiesana s vodou alebo najlepsie len tak vytlacena aspon polovicka citrona

mima01
4. máj 2012

@mia258 @lujza25 vo francuzsku ti z krvi pohlavie zisti mozno ktorykolvek lekar, ale tu na slovensku to tak bohuzial nefunguje. Dovolim si tvrdit ze 90% z nich ani nevie, ze taka moznost je. Na SR to robi iba Geneton v BA a stoji to 72 eur.

mia258
4. máj 2012

@luciok snažím sa byť aj veľa na vzduchu, ale nie na priamom slnku. A ten týždeň už nejako vydržím 🙂
@zuskamagic citrón pomáha? Alebo všetky citrusy? Napr. grep? Pomelo?

mia258
4. máj 2012

@mima01 ako neviem, či je to bežné na SVK, to asi nie. Ale určite sa to robí, aj som to čítala od viacerých mamičiek. Ale asi len na vyžiadanie a za príplatok 😒

zuskamagic
4. máj 2012

@mia258 grep ani pomelo asi na tento ucel nie .... u mna funguje bud citron alebo limetka

mia258
4. máj 2012

@zuskamagic myslím, že mám doma aj citrón aj limetku, tak si poobede vytlačím a snáď pomôže 😉

luciok
4. máj 2012

@mima01 Ajajaj to je troška drahé

luciok
4. máj 2012

@mia258 Už treba len pol roka vydržať 😀 Ale nie, skús všetky citrusy čo máš rada a mysli pozitívne, že ti pomôžu 😉

mia258
4. máj 2012

@luciok urobím si MIX a prinajhoršom sa z toho po... 😀 😀

mima01
4. máj 2012

@mia258 robit sa to urcite nerobi...jedine ak poprosis svojho doktora, aby ti zobral krv a on to posle do genetonu, ze tam nemusis chodit...a ty to vyplatis aj svojmu gyndosovi, ktory si to asi nejak zuctuje. Ja som to tiez tak robila, moj doki mi zobral krv a ja som si to uz dovybavovala...ale ziadny gynekolog na slovensku ti z krvi nezisti pohlavie.
@luciok no, veru je, ale okrem sona, pripadne odberu plodovej vody jedina moznost ako to zistit skor.

raduga
4. máj 2012

ahojte baby 🙂 rada by som sa k vám pridala...videla som, že riešite pohlavie. tak mne už v dvanástom týždni na ultrazvuku povedala, že čo to asi bude a dnes na poradni v 16tom týždni mi to potvrdila. Krásne sme videli aj pipíka aj vajká ;) tak prajem aj vám, aby ste sa čo najskôr dozvedeli, ja som tiež bola nedočkavá aj keď som mala správne tušenie.

luciok
4. máj 2012

@mia258 Aspoň si prečistíš črevá, taký prírodný klistír budeš mať 😀 😀

luciok
4. máj 2012

@raduga Ja nemám ani tušenie, iba veľkú túžbu po dievčatku.

luciok
4. máj 2012

@mima01 Skúsim vydržať, však za 70 euro si môžem kúpiť niečo pekné 😀

mia258
4. máj 2012

@mima01 aha, tak to som nevedela, že to tam takto funguje ☹
@luciok presne tak 😅

mia258
4. máj 2012

A zabudla som, @raduga vitaj medzi nami! 😵

mima01
4. máj 2012

@mia258 bohuzial, sr je v tomto hodne pozadu, taketo sluzby su tu stale povazovane za nadstandard 😒

mia258
4. máj 2012

@mima01 podľa mňa by to mal dr. sám ponúknuť hneď na začiatku, ako potvrdí tehu. Načo z toho robia takú komplikovanú vec, veď podľa mňa to nie je ťažké určiť zo vzorky 🙄

raduga
4. máj 2012

@luciok no tak moje prvotné tušenie vyzeralo tak, že chcela by som dievčatko tak asi just to bude chlapec ;) ale som spokojná tak či tak, hlavne nech je zdravé. ale prajem ti, aby ti vyšlo to vysnívané dievčatko a nech sa to čo najskôr dozvieš ;)

luciok
4. máj 2012

@raduga Neboj, nie si jediná, mne sa vždy všetko splní inak ako si prajem..

raduga
4. máj 2012

@mia258 ďakujem 😉

luciok
4. máj 2012

Musím odísť, krásny deň prajem, maminky!!