Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@lin123 Ahoj,ja mam presne tie iste hrbolceky na brusku ked sa babo presuva,ale pohyby su take neiste neviem to odhadnut ci je to ono aj ked to je moje druhe tehotenstvo 🙂 Veciciky by som velmi rada kupovala ale moj manzel mi to este nechce dovolit lebo sa boji a asi ma aj pravdu este pockam tak do siesteho mesiaca.Cvicit necvicim,necvicila som ani pri prvom tehotenstve(sice ten porod potom aj tak vyzeral) .Naposledy sa ma doktor pytal ci cvicim ci chcem zase rodit vakuom ale ja by som po mojej skusenosti radsej cisarakom.A ty uz cvicis?
Baby, čo by ste poradili na bolesť hlavy?? Nechcem brať žiadne lieky. Len jem vit.C-horčík-vápnik-magnézium, čo m poradil lekár. Pijem čaje, som na čerstvom vzduchu, snažím sa spať dosť. Len tá hlava večne bolí 😒
@luciok ja tiež nechcem nič brať, žiadne tabletky, len niečo čisto prírodné. Nebudem riskovať, že maličkej v brušku ublížim. Niekedy ma len tak pobolieva, ale napr. včera večer ma tak bolela, že som sa nevedela postaviť zo stoličky 😒 Budem to musieť povedať dokymu ďalší týždeň na kontrole.
@mia258 mne na bolest hlavy ak nie je velmi silna pomaha vela vody a stava z citrona, bud zmiesana s vodou alebo najlepsie len tak vytlacena aspon polovicka citrona
@luciok snažím sa byť aj veľa na vzduchu, ale nie na priamom slnku. A ten týždeň už nejako vydržím 🙂
@zuskamagic citrón pomáha? Alebo všetky citrusy? Napr. grep? Pomelo?
@mia258 grep ani pomelo asi na tento ucel nie .... u mna funguje bud citron alebo limetka
@zuskamagic myslím, že mám doma aj citrón aj limetku, tak si poobede vytlačím a snáď pomôže 😉
@mia258 robit sa to urcite nerobi...jedine ak poprosis svojho doktora, aby ti zobral krv a on to posle do genetonu, ze tam nemusis chodit...a ty to vyplatis aj svojmu gyndosovi, ktory si to asi nejak zuctuje. Ja som to tiez tak robila, moj doki mi zobral krv a ja som si to uz dovybavovala...ale ziadny gynekolog na slovensku ti z krvi nezisti pohlavie.
@luciok no, veru je, ale okrem sona, pripadne odberu plodovej vody jedina moznost ako to zistit skor.
ahojte baby 🙂 rada by som sa k vám pridala...videla som, že riešite pohlavie. tak mne už v dvanástom týždni na ultrazvuku povedala, že čo to asi bude a dnes na poradni v 16tom týždni mi to potvrdila. Krásne sme videli aj pipíka aj vajká ;) tak prajem aj vám, aby ste sa čo najskôr dozvedeli, ja som tiež bola nedočkavá aj keď som mala správne tušenie.
Musím odísť, krásny deň prajem, maminky!!

@emka0 Asi nás je viac čo túžime po dievčatku a nevieme sa dočkať kedy už konečne budeme vedieť čo to bude 🙂 Ty to máš "za pár", ja si ešte počkám 😝