icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

luciok
8. máj 2012

@mia258 Tak sa ti to posunulo o týždeň.. to podľa veľkosti bábätka?

mia258
8. máj 2012

@luciok áno, vraj je väčšia, tak preto. Len dúfam, že to už viac nebudú posúvať, lebo už teraz mám v tom zmätok 😅

luciok
8. máj 2012

@mia258 ty už aspoň vieš do čoho ideš ked už máš jedno dieťatko, ale ja sa toho všetkého desím: budem ako guľa, pôrod a potom čo s tým bábätkom? uaaaaaa

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 no bodaj by to aj mne chceli posunut... 😅 😀

@luciok neboj, sa proste nadychnes a pojde to.... 😉

luciok
8. máj 2012

@adka_praha kým som nebola tehu tak som veeeeľmi chcela ale teraz sa iba veeeeeľmi bojím

mia258
8. máj 2012

@luciok viem do čoho idem a o to horšie 😀 😀
Ale nie, neboj sa. Rodina ti môže pomôcť, máme koníka, môžeš sa tu poradiť s mamičkami keď si nebudeš istá. A materstvo je inštinktívne, máš to v sebe ani o tom nevieš 😉

@adka_praha čo si taká nedočkavá? Na dobré sa dlho čaká 😀

adka_praha
8. máj 2012

@luciok ja som nad tym cez tehu nepremyslala... dosli sme domov, polozili malu na postel a rozmyslali,co s nou 😀 .. a tak sme sa rozhodli, ze pockame, kym sa zobudi a uvidime 😀 ... no a co... proste ako v nemocke... prebalit, nakrmit, odgrgnut a naspat zaspala... 😅

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 to vies 😀 😀 😀 ja sa uz tesim, az bude tehu za mnou... 🙂 hanbim sa, ale toto tehu si nejak vobec neuzivam... jedine tie kopanceky ma tesia... 😕

luciok
8. máj 2012

@adka_praha jaaaj to je take jednoduché a ja stresujem 😀

adka_praha
8. máj 2012

@luciok 😀 😀 😀 😀 😀 tak v nemocke ti zaklad ukazu a postupne ziskas viac odvahy a praxe... vazne sa neni coho bat... 😅 😀 (teraz sa mi uz machruje 😀 😀 😀 )

luciok
8. máj 2012

@adka_praha mozno negatívne rozmýšľam v dôsledku hormónov alebo pod vplyvom stresu, pretože prerábame dom a to je hruuuuza...

mia258
8. máj 2012

@adka_praha ja ťa chápem, mne by nevadilo rodiť za mesiac-dva 😀

@luciok na začiatku som sa bála aj obuť jej ponožky. A navliecť jej rúčky do rukávov... to bol koniec sveta. Som sa bála, že jej ich zlomím 😀 😀 Na 10x som ju vkladala do kočíka a dojčenie... ani nekomentujem 😅 Stále som kontrolovala či jej tečie mlieko, či pije veľa, málo, nehlce vzduch, dobre sa jej leží... Teraz sa smejem sama na sebe, čo som vtedy robila 😀

luciok
8. máj 2012

@mia258 keď som videla kamarátku ako zručne narába s malým bábätkom, normálne som nechápala. Tak ale asi sa budem musieť o malé postarať 😀 😀

adka_praha
8. máj 2012

@luciok no my mame teraz rozbehnutu akciu "kupme byt" tak mi nevrav... nastastie ak tento vyjde, co chceme, tam si len veci prenesieme... lebo by ma slak trafil asi.... prvy nam nevysiel, zapytali mooooooc, ale vsetko zle je na nieco dobre, lebo vdaka tomu sme nasli ovela lepsi... sice nie na tom sidlisku, kde sme chceli, ale cert to vem 😅

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 ja za tie dva by som isla, mesiac nie, to by bolo moc na doraz so stahovanim... 😀

mia258
8. máj 2012

@luciok to sa naučíš aj ty. Napr teraz pri druhom viem, akých chýb sa mám vyvarovať, čo pozmeniť. Nebudem sa už tak báť. Ale na veľa vecí prídeš sama, časom, vytvoríš si vlastný režim a systém na všetko. Prispôsobíš si veci tak, aby boli praktickejšie.

mia258
8. máj 2012

@adka_praha aj ja sa sťahujem za mesiac, tak som radšej mesiac pridala. Ale za 2 mesiace v pohode, to by som všetko stihla 😀

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 tak tak, za tie dva by sme mali byt uz aj zabyvani, aj obcianske povybavovane... 😀

mia258
8. máj 2012

@adka_praha sme sa mali poponáhľať aj so snažilkovaním, by sme teraz neplakali, že nám ešte veľa zostáva do termínu 😅 😅

adka_praha
8. máj 2012

@mia258 😀 😀 😀 tak my sme sa snazili, ale priroda asi ratala s tym, ze sa budeme pred letom stahovat, ze lepsie sa mi bude upratovat s mensim kotlikom... 😀 😀 😀

luciok
8. máj 2012

@adka_praha to by som brala také sťahovanie do hotového. My prerábame starú barabizňu 😒

luciok
8. máj 2012

@mia258 Len neviem do akej miery budem mať vlastný režim, kým ešte bývame so svokrovcami pod jednou strechou. fuj

adka_praha
8. máj 2012

@luciok nezavidim... 😖 my sme mali tiez v tom druhom byte hodne prerabat, ale nakoniec sa to vyvrbilo tak, ako sa to vyvrbilo a este dobre, ze to tak dopadlo celkom... 🙂

luciok
8. máj 2012

@adka_praha to vám môžem len závidieť. Ale my sme si dali na začiatok asi vysoký cieľ - hneď do domu...

adka_praha
8. máj 2012

@luciok tak ale budete mat hotovo a dom ma svoje vyhody... 🙂 ja by som isla tiez do domu, ale to by sme museli mat peniaze na novostavbu na kluc... asi by som nemala nervy na nejake ceremonie okolo stavby... a byt ma tiez svoje plusy- zas na druhej strane budeme mat vsetci viac casi na seba, kedze opadnu straosti okolo zahrady a udrzby... 🙂

luciok
8. máj 2012

@adka_praha 28 rokov som žila v byte a cítila som sa tam ako v klietke. Oddych nebol žiadny, pretože sme makali na poliach aj lúkach, pretože starý oco choval býky.. Teším sa na život v domčeku, chcem mať aj zeleninovú záhradku, ale v prvom rade bude na 1. mieste rodina. Škoda len že je tých peniažkov málo...

emilii
8. máj 2012

ahojte ...pripájam sa neskôr . ani som nezaregustrovala, že októbrovky sú zablokované ... ako sa máte ? my máme už 170g 🙂 papa

adka_praha
8. máj 2012

@luciok tak mne to zas vyhovuje po tej stranke, ze pokial su dobri susedia, je super mat blizko ludi... my sme chvilu byvali u svokrovcov na chalupe a teda ako dakujem pekne, na dedinu by ma veru uz as nikto nedostal... jedine niekde uplne sa odrezat, leb to, co sm etam my zazili, sitcomaci mozu ist vies kam... 😀 ano aj ja by som rada vlastnu zeleninku a ovocie, ale proste neni su peniaze, takze preco si nenajst pozitiva na tom, co zivot ponuka... 🙂

luciok
8. máj 2012

@adka_praha Hmm asi musíš mať "veselé" skúsenosti. No čo, človek sa musí uspokojiť s tým na čo má a urobiť kompromisy. Veď bývanie v byte aj dome má aj výhody aj nevýhody.

adka_praha
8. máj 2012

@luciok no bolo to dost vtipne, neviem teda, ako je to u vas, ale ked ma niekto zastavi na ulici a zacne mi referovat, kedy sa nam presne kde svietilo a zacne vyzvedat, co sme tak ponocovali, tak to je traaaapne... a nemali asi nic ine na robote, ako sledovat cez plot a volat svokrovcom, ze sme niekde isli, potom ich informovat, kedy sme prisli 😀 😀 😀 😀 ... no ako v skolke... 😀 😀 😀 😀