icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

natalinda88
25. máj 2012

@raduga ďakujeeeeeeeeeeeeeem 🙂) veru, stálo to za to čakanie. Už aj mm prikladal ruku k brušku, ale nič...vravím mu, že to nebude cítiť, ale on ju tam pre istotu nechal, že keby náhodou....
Juj....som šťastná prešťastná 🙂)

mia258
25. máj 2012

@natalinda88 ja mám dievča, tak budú spolu párik 😀
@emmy7 blahoželám 😵

natalinda88
25. máj 2012

@mia258 super, takže malý už má aj istú frajerku 😵 😵

natalinda88
25. máj 2012

@emmy7 takisto sa pripájam ku gratulácii 🙂)

mia258
25. máj 2012

@natalinda88 niekedy ich musíme zoznámiť 😉

natalinda88
25. máj 2012

@mia258 jasnačka 🙂))))))))))))))))

anelka5
25. máj 2012

@natalinda88 jeej, tak supeeer, že už cítiš to prekrásne šteklenie 🙂 si sa dočkala 😵
už sa to bude každým dňom len zintenzívňovať, aj ja som pred 2 týždňami cítila len tak jemné, ale teraz už sú to riadne kopančeky 😀
Aj tvoj mm bude určite cítiť aj keď si ešte možno taký týždeň počká 😉

anelka5
25. máj 2012

@mia258 ty to máš super, že aj druhé bude dievčatko, určite ti zostalo kopec vecičiek po prvej a nemusíš toľko dokupovať, hm?
A aspoň budeš mať nie jednu, ale dve krásne parádnice 😉
Ocko je aj bude určite pyšný na také krásne baby 😵

Moj mm už jednu 15 ročnú dcéru má z prvého manželstva, tak preto si želá chlopa 😀

natalinda88
25. máj 2012

@anelka5 ani nehovor, je to úžasné... 🙂 aj dnes už kopká... 🙂 už som neverila, že sa dočkám....
teším sa na to 🙂takže teba už riadne kope??....no som na to zvedavá..... no bude musieť byť trpezlivý ešte nejaký ten týždeň 🙂

anelka5
25. máj 2012

@natalinda88 hej je to aj sranda, pre nás prvorodičky 😀 si na také niečo zvyknúť..
Ráno keď sa zobudím, tak ešte ležím v posteli a pohladkám bruško a prihovorím sa mu, že dobré ránko 😀 a čakám na odpoveď, tak sa aj niekedy dočkám, hlavne na pravej strane bruška mi v takých malých intervaloch podskakuje keď si to malé kopne 😀 , že "čau mama aj tebe dobré rano" 😀 😀
vtedy som spokojná a hneď mám krajší deň 😵 😉

mia258
25. máj 2012

@anelka5 veru máme veľa veľa vecí po prvej. Takže dokupujeme len plienky, kočík a možno nejaké nové bodynka. Ale veľa nám toho nechýba. Aj postieľku máme, aj vajíčko... 🙂

Mm chcel dievča, strašne chcel princeznú, ja by som sa nebránila ani chalanovi, bolo mi to jedno.

anelka5
25. máj 2012

@mia258 pozerala som si tvoje album, čo chystáte pre malinkú, chcem sa opýtať, ten kočík budete kupovať nový?
Mne sa tiež strašne páči, aj od Jané slalom pro. Aký kočík si mala pri prvej?
Len mi je ľúto dať tolko prachov za kočiar, keď ešte okrem toho ešte tak stráášne veľa treba kúpiť 😅
Rozmýšľam aj nad lacnejšou variantou a to Dorjan prestige, ten není až tak drahý a sú na neho tiež dosť dobré referencie. 😉

natalinda88
25. máj 2012

@anelka5 veru je to zaujímavý pocit, ale krásny... 🙂 ja som si včera ležala pod dekou pri telke a zrazu to prišlo a asi štyrikrát po sebe, tak som sa zaradovala....a ráno som čakala a prišlo to zase a aj teraz si zvesela kopká 😵
ja to cítim tak dole v brušku 🙂 veru, pre nás maminy je to neopísateľný zážitok a balzam na dušu 🙂)
Ozaj už si začala kupovať aj nejaké vecičky ?
@mia258 to máš super, že malé využije vecičky po sestričke, už len nejaké drobnosti a ste nachystané 🙂 😵

mia258
25. máj 2012

@anelka5 my máme výhodu, že okrem kočíka do ničoho väčšieho nebudeme musieť investovať.
Pri prvej som mala Graco, teraz chcem vyskúšať nejaký iný kočík, ale chcem si ho ešte vyskúšať naživo, ako sa s ním robí, či to zvládnem a nemusím z toho maturovať 😀

anelka5
25. máj 2012

@natalinda88 nie ešte som nič nekupovala, len okukovala 😀
akurát od jedej kámošky som dostala darček a to jedne malinké bodynká a obliečky do postieľky s dekou macko pú 😵 to je tak všetko čo mám...chcela som počkať s nakupovaním, kým sa dozviem pohlavie, ale kedže nevieme, tak asi začnem kupovať neutrálne farby 😉
A ty?

mia258
25. máj 2012

@natalinda88 presne 🙂
Tým sa ukľudňujem, že len kočík kúpime a plienky a v podstate sme vybavení. Ale ja som nákupná maniačka, ja stále niečo nové objavím, čo MUSÍM mať 😅 😅

emmy7
25. máj 2012

Ďakujem babulky aj ja vám gratulujem 🙂

anelka5
25. máj 2012

@mia258 hm, tak hej to je pravda, že možte investovať viac do kočíka, to by som v tvojom prípade asi ani ja nad tým nerozmýšľala. 😉
A myslím, že ten kočík je perfektný vo všetkých smeroch, ale keď ho oskúšaš naživo, tak sem hoď určite info a tvoje dojmy a skúsenosť s ním 🙂

mia258
25. máj 2012

@anelka5 ty si si už nejaký kočík odskúšala aj naživo? Či ešte len na nete obzeráš?
Potom sem napíšem ako som sa rozhodla, možno keď ho oskúšam, tak ho ani nebudem chcieť, možno mi nebude vyhovovať, veď uvidíme.

majkake
25. máj 2012

možete ma pridat spat do sukromnej skupiny dlho som tu nebola lebo som bola mimo a zrusili ste pristup dakujem inak ako sa mate

anelka5
25. máj 2012

@mia258 ten tvoj čo máš vybratý konkrétne nie, ale skúšala som JANE slalom pro , Casualplay S4 a aDorjan prestige. Jane je pre mňa na pvom mieste a potom ten Dorjan..ale cenový rozdiel je medzi nimi hádam aj 350-400 eur 😝
tak veeelmi tuho rozmýšľam, možno keď natrafím na Jane tu na bazáriku za dobrú cenu, tak uprednostním aj za cenu, že už bude použitý... Si ale osobne myslím, že keď je používaný jedným dieťatom a nie je moc opotrebený, takl sa to vždy oplatí 😵

anelka5
25. máj 2012

@majkake to by si mala napísať zakladateľke tej súkromnej skupiny do ktorej sa chceš pridať 😉
pochybujem že si to tu ona nájde a prečíta 😀

mia258
25. máj 2012

@anelka5 hlboký kočík sa podľa mňa tiež tak rýchlo neopotrebuje, športový už skôr, to už je dieťa väčšie.
No Jane a Concord majú rovnakého výrobcu, aj cena je približne rovnaká u oboch značiek.

majkake
25. máj 2012

@mima01 ahoj možeš ma pridat do sukromne skupiny pred tym som tam bola ale bola som dlho mimo tak ste ma vymazali dakujem

natalinda88
25. máj 2012

@mia258 tíško v dobrom závidím 😉 , ale ja sa zase už teraz vytešujem, keď budem všetko nakupovať a vyžívať sa v tých miniatúrnych vecičkách 🙂) no to sme my baby, to by nám nedalo nenakupovať....
@anelka5 jééjj... 🙂 takže ťa kamoška potešila... 🙂 kukám, že kočíky už máš obkukané a aj značky.... to ja teda zaostávam....akurát mám postieľku vybratú, kočík ešte nie, len chcem takú neutrálnu farbu, lebo by som chcela potom ešte bábo a nech ho využije aj ono, som frišká , že ? 🙂 a akurát , keď som otehu, od radosti som si kúpila malé ponožky, ktoré mám na nočnom stolíku stále vycapené 🙂

mia258
25. máj 2012

@natalinda88 nečudujem sa ti, že sa tešíš. Ja sa snažím vyhýbať výkladom, ale ja mám ešte aj chlapa zlého, všetko mi dovolí kúpiť 😀 😀

natalinda88
25. máj 2012

@mia258 ako malé decko 🙂 som ako strelená 😀 že chlapa zlého, to si zabila 😉
môj ma zase ženie od všetkého... 😠 😉

mia258
25. máj 2012

@natalinda88 ale tvoj aspoň šetrí, keď ťa odťahuje. Ja si hovorím, že už mám dosť, treba začať šetriť, nemusím minúť všetko naraz. A muž že: To nevadí, veď ešte niečo kúp keď chceš, také ešte nemáme a tu je svetrík v inej farbe a kúp nohavice v dvoch veľkostiach a červený klobúk ešte nemá, keď berieš šaty kúp aj topánky... No otras!!! 🙄 🙄 😅 😅

lin123
25. máj 2012

Ahojte maminky, buduce maminky. Zaujima ma, ci ste uz zacali nieco kupovat do vybavicky a ak ano, tak co take? Ja ked mam ten zoznam pred sebou a nechceme vediet pohlavie, tak sa mi do toho akosi ani nechce. Riesim skor kocik, postielku, pultik a plienocky, nakolko chceme latkovat. Ale oblecko a ine vecicky pre babo..ma akosi netahaju, lebo ani sa neviem rozhodnut ake a co konkretne a tak...

adka_praha
26. máj 2012

caute... ja len na skok, lebo som zaznamenala, ze som tu prisla @natalinda88 na mysel... 😅 dik zlatino 😉 ... vsetko ok, len ma vo stvrtok zavreli na pozorovanie... 😝 dnes ma pustili... vsetko ok, len mi chybal nejaky mineral a hodili mi dve infuzky magnezia... 😉 a keby som nebola blba, som sa mohla dr. spytat, ked mi robil uzv, ze ci nevidi, co to bude... no nespytala som sa trubka a teraz som este zvedavsia... 😀