Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
kočky,tak my asi dievčatko🙂 ale o tyzden mozno bude zase chlapcek :D
Ahojte, tak ja sa už druhý deň snažím dovolať do BB a objednať sa na 3/4 D ultrazvuk...no nikto mi nedvíha tel. 😖 😒
Tak mne asi snáď nie je súdené vedieť pohlavie mojho dieťatka skor ako sa dostavím na ďalšie povinné 2D sono 😝
ahojte .....tak aj u nás zatiaľ všetko OK .....tak sa tešíme a vyzerá to u nás, že budeme mať doma dve princezničky 😉 ......tak muž zahlásil, že do tretice sa podarí chlapec 😕 ......len neviem či ešte ja naberiem odvahu, ale asi už nie 🙂
dámy,aj Vás malé tak kope až sa brucho hýbe?? mňa teraz tak začalo,keď som si ľahla a asi 5min v kuse 🙂 keď sa hýbe ,aspoň viem,že je vśetko v poriadku 😉
@adka_praha ešteže tak 🙂....joj...aj s tými zubami, no veru v tom tehotenstve to ide s nimi dole vodou, ale čo by sme my ženy nevydržili pre naše uzlíčky 😵
@barakr verím, že pri tom množstve kočíkov je fakt problém rozhodnúť sa 😵
Ahojte babuľky-mamuľky 😉
Ako sa máte ? Bábätka kukám, že kopkajú o stošesť 😵 je to naozaj krásny pocit,, cítiť, že nám dáva najavo, že MAMI, TU SOM 🙂 😵
Mňa stále trápi nespavosť, čiže v noci sa cíti ako polesník na panvici, stále sa len prehadzujem....:/ a potom som totálne rozbitá.....a dospávam poobede...ale no čo spravím...len dúfam, že bábätko nebude tak skvele spinkať po narodení ako v tehotenstve jeho maminka....
Inak sa máme fajnučko....rybička ťuká, niekedy viac, inokedy menej....ale už to aj mm cítil 😵
Baby minule som sa tak strašne zľakla, až som zhíkla, a tak som sa bála, či som nejak nemohla ublížiť drobčekovi...hneď som si ľahla, ale našťastie si zvesela vykopkával...🙂, no aj tak, hádam nebude mať nejaké fľaky na sebe alebo nejakú inú ujmu......viem, že zľaknutiu nezabránim, ale mala by som sa toho vyvarovať....
Už sa teším na ďalší ultrazvuk, ktorý bude o 2 týždne...Chcem zobrať aj mm, nech má zážitok... 🙂
@anelka5 neboooj, určite sa malé ukáže v plnej kráse 😉 a bude to chlapček, ako som vravela 😵
@emilii hlavne sa opatrujte, nech je všetko v poriadku 🙂
@natalinda88 no to teda,najhorsie je,ze mne sa skoro ziadny nepaci..
@barakr no tak to už je problém 😀
ale nie, nakoniec sa určite rozhodneš pre ten správny 😵
@natalinda88
@anelka5 dnes sa mám strašne .. neviem ako vy ale mne toto počasie dalo riadne zabrať .. takú bolesť hlavy som nemala ani nepamätám .. nepomohla cola, masáž, studený obklad .. až som si zo zúfalstva dala jeden paralen ..po hodine je to o trošku lepšie .. nerada si dávam teraz akékoľvek lieky ☹(( ale už som nevládala .. .
@natalinda88 veď hej raz sa ukáže, len keď ja som taká nedočkává 😀
a neboj malý je určite ok, aj keď si sa tak naľakala, ono to príroda veľmi šikovne vymyslela, aby boli bábetká chránené...len sa vyvaruj častému stresu a takých ľakov 😉 😵
ja mám o dva týždne poradňu, na sono musím ešte dllho čakať...a zároveň s poradňou som si naplánovala aj zubárku 😀 , ale ja tam rada chodím, nemám z toho traumu.
a s tým spánkom ti nezávidím 😒 veru by som z toho bola aj nervózna kedže by som už teraz nespávala...aspoň budeš pripravená a nacvičená na nespanie, keď bude malý vonku 😀 😉
ja pre zmenu spím ako drevo aj v noci a niekedy aj cez deň zalomím 😀
@emilii jooj to ma mrzí s tou hlavou, a je to nepríjemné keď ani nič nezaberá 😒 už len čakať kedy príde vytúžený spánok a hádam zajtra sa zobudíš do pekného dňa bez boliacej hlavy 😉
na to sono som dnes volala aj ja 3X a včera 4X a nič rozne tel. čisla majú a žiadne nedvíhajú...tak hádam až do Košíc pojdem 😀 aj tak sa tam chystám o dva týždne. Ak nie tak pokorne budem čakať na ďalšie povinné2D sono 😉
😀 hotel paradise hovoríš, hej?? 😀 😀 no sranda, ale keď tá hudba je taká fajn, ukľudňujúca, tak možno zato 😵
a pri zvučke farmy nič nereaguje na čisto rýdzu slov. muziku, hehe..či vtedy si sladko spinká a nevníma nič zvonka 😅
@anelka5 taka otazocka, volala si vobec pocas ordinacnych hodin? 🙂 ja som si minule tak do hlupa volala dr. na 3D do trinca az som si sadla k netu a kukam, ze darmo si moja vyvolavas doobeda, ked oni robia az poobede... 😀 😀 😀 5 korun a najest by mi obcas clovek dal... 😀 😀 😀
inak u nas stale dookola... este stale ma otravuje zubisko sproste... ale zasa sa to az na vecer zhorsilo, tak snad zajtra prezijem v pohode- padame do bojnic do zoo... a dnes som bola s malou v kine 😀 ... no clovek by sa z nej picol... 😀 😀 😀 😀 😀
idem gabat, rano pekne budicek o siestej... 😅 bru noc... 😉
@natalinda88 inak ja som pri teri nemala vobec problemy so zubami... vravim od zaciatku, ze toto mi to dava vyzrat aj za teri aj s urokmi... 😝 😅
@adka_praha ja som tam volala od 17-18hod .. a ordinujú , že od 14-20h ... tak neviem, budˇ tam vôbec neboli alebo tam mali nejakú prominentnú pacientku .-)))
Babyyyy konečne som presťahovaná! 😵 Konečne som po mesiacoch (od februára) so svojím mužíkom, sme ako veľká šťastná rodina, ešte aj bublinka sa rozkopala keď sme prišli. A Mia stále len za mm chodila, s ním si aj ľahla do postele, už má normálnu ako pre veľkých. No z toľkých dojmov ani nevedela zaspať 🙂
Ahojte baby, rada by som sa pridala, tiez budem maminou v oktobri 2012, termín mám 21.10. V pondelok idem na ultrazvuk v 20. týždni....myslíte, že už by sa mohlo ukázať čo to bude? 🙂 Nie je to 3D, to idem až v 24. týždni...ale možno to už uvidia aj na tomto ultrazvuku....
@natalinda88 ten moj krpcek sa hybe nonstop , este aj doki sa cudoval , ze je vkuse hore , kedy bude to moje male chlapciatko spinkat aby pribral trosku hm ?? 😅 😕

dnes som skoro celý deň prespala .-)))) dúfam, že zajtrajšia kontrola po hospitalizácii dopadne dobre a placenta sa mi aspoň o nejaký ten milimeter posunula tým správnym smerom 🙂