Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@veronicka85 keď nájdem nejaký špeci kúsok, ktorý ma na prvý pohľad očarí, tak musím kúpiť, neviem odolať! 😀
@natalinda88 @emilii baby vy sa máte, že už len budúci týždeň máte skúšky a potom pokoj...ja mám poslednú až 26.júna 😖 sa načakám...a inak držím palce 😉
@mishita2401 ahoj, ja takú otázočku, že kde si kúpila ten overal, ja tiež niečo také zháňam, ale ešte som nikde nevidela také 😅
@raduga neboj, zvládneš to 🙂 držíme si všetky navzájom palce 🙂 a ďakujeme 🙂
Ahojte 🙂
poradňa dopadla dobre 🙂 krčok uzavretý, malý sa má zjavne dobre, všetko vyzerá byť v poriadku 🙂
maminka s tatíkom sa tešia 🙂 a opäť nám potvrdili synčeka 🙂 😵 😵 😵 😵 😵
@natalinda88 tak super, že všetko ok 🙂
ja som bola dnes tiež na poradni, a tiež je všetko ok, Dr.počúvala srdiečko, tak vraj bije ako zvon...že to bude pravdepodobne chalan :DD
Tak všetci a všetko nasvedčuje tomu, že to nakoniec bude on...ale ešte nikto mi to nepotvrdil, haha..ja sa tak namotám na toho chalana, že budem normálne sklamaná keď to bude baba nakoniec 😀 😀 😉
Aj zubárku som navštívila a tak mám pokoj do septembra, kým pojdem na druhú preventívnu🙂 😵
A ešte som zabudla napísať, že sestrička ma objednala na gluk.test v 28tt a ja že super, sa teším 😝 😅 ..no potešila ona mňa..mala som si vybrať, či chcem piť cukrovú vodu, alebo mi zoberú krv...tak bez váhania som sa rozhodla pre tú krv..aj keď neznášam keď mi ju berú, nemožem sa nato dívať 😝 😕
A deň pred tým nesmiem nič sladké jesť ani večer už nesjesť veľa a ráno vypiť 2-3 poháre vody než prídem k nim..už vidím ten step pred ambulanciou ako mi bude tlačiť mechúr, ja hneď keď sa napijem, tak do pol hod. sa idem počúrať, veľmi rýchlo mi to prechádza cez moč. cesty... 😀 😀
@natalinda88 no ved ja už radšej nad tým ani nepremýšlam... nechcem sa rozčulovat :D... už aby bolo pekne, lebo to počasie je fakt užasne... 😒 no nevadi...a ty si bola dneska na poradni či??
@raduga no ja som to kupila u nas v meste v činskom obchode :D stalo to niečo len cez 10eur-akurat na leto :D
@mishita2401 žiadne rozčuľovanie 😝
to počasie je na nervy, ale u nás už prestalo, tak uvidíme či to tak aj ostane...už chcem slniečko a ísť von .... 😒
bola som na poradni, kuk správu vyššie, všetko v poriadku 😵 😵
@anelka5 ani nevieš ako sa z toho teším, že nášmu bábenku je dobre a aj maminke.. 😵
tak to som ja teším tiež s vami 🙂 my sme srdiečko nepočúvali, ale videli sme, že bije pravidelne ako má, aj to poteší 🙂 ten tlkot som počula len raz a bol to nádherný zvuk 😵
Som ti vravela, že to bude chalan 😉 😉
Tak si šikovná, všetko si postíhala 🙂 vzorná mamička 🙂 mne o glukóz.teste zatiaľ nič nevravela, asi až o mesiac pri ďalšej poradni..., neboj, zvládneš aj bratie krvi 🙂 čo nám už ostáva...inak o tom čúraní mi niečo hovor, vypijem pohár vody a do chvíľky nemôžem vydržať , tak ma tlačí mechúr....
Dnes som už od piatej hore, klasicky som sa zobudila na to, že sa mi chce cikať a už bolo vidno a už som akosi nemohla zaspať...ešte sa aj rozpršalo a bábo začalo tak kopkať, že som mala po spánku....
Tak som si len ležala a potom šup do poradne....Teraz cítim, že som unavená, pôjdem si dať šlofíka, akosi ma láme...
@emilii no uzila si si pekne... ale snad uz len lepsie bude... 🙂
@natalinda88
@mishita2401
tak ako vravite, naklusat, vypit, pichnut, sedkat, pichnut a uz som si neni ista, ale asi zasa sedkat a pichnut... 😅
bola som u zubarky... konecne dorobeny zub, uz len po porode prist zaplombovat... slaaaava...
a zas prsi... ma slahne... aj tak musim ku svokre, tak pa...
@mia258 a co take speci si nasla daj link kde si nakupovala mozno ani ja neodolam 😀
@veronicka85 ja som nedávno našla stránku etsy.com a odtiaľ som už pár vecí kúpila. Všetko hand-made výrobky, úplne krásne 😵
@mia258 tak to pojdem kukik a vy uz viete co cakate?? alebo chcete prekvapko jak my??
@natalinda88 tak to som rada že je všetko v poriadku :D tešim sa s tebou :D
@adka_praha fuha tak to tam stvrdnem pol dna minimalne nie?? :D v tehotenstve sa nemôže plombovat zub?-mne ho zrobili normalne....
@mishita2401 no snad nie pol dna... 😅 😝 neviem ci sa nemoze zub plombovat... asi ma na to kazdy zubar iny nazor... neviem... 😕
@adka_praha no tak teraz som v šoku... snad to neubližilo babatku??? och joj.. no musim ist varit :D až su chlapi neni hladny :D
@mishita2401 tak snad nie, hadam neni zubar mimo... 😉 chod chod, ja navarene mam, ja mam veget... 😀 😀 😀
@mishita2401 ďakujeme 😵
@adka_praha tak tomu ani ja nerozumiem, lebo mne tiež zubárka plombovala zub , ale bez umrtvenia..
Je to určite vec postoja zubára , ako píšeš...., mal by vedieť čo robí...
Dnes som mala hroznú noc, totálne nočné mory sa mi snívali ... ☹ ☹
dokonca aj o tom, že som bábenko prišlo, to bolo z toho sna najhoršie ☹ ☹ ☹ až mi je do plaču...., ale kopká si, tak to ma utvrdzuje vtom, že to bol našťaastie len hnusný sen....
je tu nejaka tehulka aj okres Stara Lubovna 😲
@natalinda88 neboj len sen... podvedoma obava... 😒 😉
no idem si ja pekne do kniznice pokutu zaplatit... 😅 😝 to je tak, ked vsetko nechavam na poslednu chvilu a potom zauraduje murphy a nieco mi do planov vlezie... 🙄
@veronicka85 ja už viem, budeme mať dievčatko 😵
@adka_praha našťastie len sen..... :/ nočná mora... :/ bolo to hrozné prežiť opäť..., aj keď len v sne... :/
@adka_praha no tak snad hej :D
@natalinda88 mne tiež plombovali bez umrtvenia a do tehotenskej knižky mi napisali že som bola savovana či čo ....tak to si mala teda zlý sen- naštastie len sen a babo je v poradku!!! neboj :D mne neska mm urobil taku radost :D joj
@mishita2401 tak sme na tom rovnako 🙂
savovanie ? Tak to netuším čo to môže byť....hmmm....
No našťastie to bol len sen, bábenko mi dávalo celý deň o sebe vedieť, tak som sa upokojila 🙂
A čím ťa tak mm prekvapil a potešil....hmm ?? 😉
@mishita2401 dievčence .. mne v 12tt trhali zub múdrosti , vám poviem, že mi v ten deň nebolo nič jedno .-( injekciu som síce dostala .. ale od bolesti som nesmela nič ☹ ale vydržala som ... no nikdy viac .-)
Tak ja som počas tehu bola 3 x u zubárky a za každým mi vŕtala a plombovala zub, no a nevravela nič, že by to nebolo správne 😨 tak hádam bude všetko ok.
Akurát sme rozoberali, či je dobré keď si vyplachujem zuby po umytí ústnou vodou Parodontax, lebo som min. týždeň mala trochu zapálené ďasná, tak som si kúpila a kloktala.
No a ona sama nevedela odpovedať, či je to ok 😕 😝 len mi hovorila, že určite neodporúča Listerin, tak pozor na to!! 🤐
@natalinda88 jaaj moja tie nočné mory,,ešte že to bol len sen 😀 😀 tak nech ťa strašia čo najmenej hej..nejedz večer hlúposti 😀 😀
Ešteže tie bábätká nás takto každý deň utvrdzujú vtom že sú ok, tie kopkania mám veľmi rada, hlavne keď večer ležím a hladkám bruško.. 😉 😵
@natalinda88 no doniesol domov krasnu vyplatu-taku ešte nikdy nedostal tak sme radi že mame na výbavičku pre male, ušetrime aj na nabytok do obývačky a ešte aj na nejaký výletik :D
@emilii fuha, tak to by som nechcela teda!!!

@emilii 🙂 určite máš viac povinností, keďže máš 2 detičky, ale oni budú dobrunké a zdravé a maminka sa všetko na jednotku naučí 🙂