icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

natalinda88
20. jún 2012

@mishita2401 ďakujem 😵 takže taká gazdiná z teba, džemík taký domáci jahodkový by som si dala 😉 😉
tak to si mala fajnučký deň 🙂 s mm 🙂 na kožné s čím chodíš ? Noo,,, verím, že keby som tam poslala môjho tiež to nenájde...., no čo už s tými chlapiskami narobíme 😀 😀 a hľadal diabetológiu ?

emilii
20. jún 2012

@natalinda88 ahoj ... no ja už super .. 3 skúšky v škole v tom to týždni zvládnuté, semester ukončený .. a teraz sa môžem naplno venovať prípravám pre babatko 🙂

emilii
20. jún 2012

@natalinda88 keď som dnes frčala domov z Nitry .. teplomer mi v aute ukazoval 39 ,,, ani klíma nejako nepomáhala ☹(( nohy mám riadne napuchnuté ... som ako súdok chladenej kofči 🙂

natalinda88
20. jún 2012

@emilii gratulujem 🙂 šikulka 🙂 super si to zvládla 😉 😉 a hurá prázdniny a hor sa na bábenkovské prípravy 😝
juj...tak to riadna horúčava...., tie naše bábetenká si ale musia odtrpieť , bobatenka malé..

natalinda88
20. jún 2012

Aha čo som práve objednala 🙂 😉 dúfam, že nebudem ľutovať.....

mishita2401
21. jún 2012

@natalinda88 hej hladal to ale nenašiel :D som vravela že snim zajdem na očne :D a aj na ušne :D haha... no na kožne chodim s kurimi okami stale a stale... ide ma s toho už porazit...zo sestričkoou sme už ako kamošky :D ake pekne vecičky si objednala :D akaže to stranka?? :D

mishita2401
21. jún 2012

@natalinda88 inak ešte som zabudla včera sa tej mojej tete narobila Nelka, čiže hladam ine meno pre dievčatko... čo už :D... Ale aspon je radost v rodine s noveho maleho člena :D

natalinda88
21. jún 2012

@mishita2401 typickí tí naši chlapi 🙂
joj...tak to je asi dosť otravné a stále sa ti to vyhadzuje ? Ti to zmrazujú , vypaľujú ?
tá stránka sa volá babytip.sk 🙂 ďakujem 🙂
tak to gratulujeem tete, ti vyfúkla meno ? Dáš iné a ešte krajšie 😉 😉

natalinda88
21. jún 2012

Babuľky mám k vám takú otázočku ?
S mm zvažujeme, že by sme šli k moru na dovču.... bola by to posledná bezdetná a ktovie kedy by sme sa potom niekam vybrali...
lenže je v tom háčik, som na PN a neviem či rikovať a len tak ísť alebo o tom povedať doktorke či by sa to nedalo nejak inak zariadiť a otázka je , že či ma vôbec pustí....lietadlom...síce mám bezprobl.tehu a som v ideálnom druhom trimestri, no aj tak mám trošku strach, kvôli tomu predošlému tehotenstvu, ktoré skončilo potratom.....no zároveň mám veľkú túžbu ísť sa počľapkať...
Čo si o tom myslíte ???

katren
21. jún 2012

@natalinda88 ja by som neriskovala.....mas sice bezproblemove tehu, ale to predtym skoncilo tak ako skoncilo....uz len kvoli tomu by som sa bala ist teraz........a hlavne lietadlom /tlaky/
radsej o rok 😉

adka_praha
21. jún 2012

@natalinda88 to veru neviem... skus sa poradit s doktorkou... mozno by bolo lepsie ist niekam blizsie autom, ked uz... ale ja by som neriskovala mimo krajiny asi... ja pojdem maximalne do prahy s malou, aj to len preto, ze tam mam rodinu, ze keby co, tak to zvladneme aj tam... 😕

mia258
21. jún 2012

Ahojte baby 🙂
Ja tu mám od včerajška sestru, nevedela som sa dočkať a konečne sa mi to splnilo 😵 Mia je šťastná, že môže do niekoho hučať a má ju kto naháňať 😀 A postupne si budeme robiť také maličké výlety do okolia, nech niečo vidí aj sestra, aj my.

@natalinda88 ja som tiež chcela ísť niekam, ani nie k moru, len tu k jazeru sa okúpať alebo niekam bližšie. Ale kvôli bublinke určite neriskujem, pôjdeme radšej o rok s dvomi deťmi, ako by sa malo niečo stať 😒

anelka5
21. jún 2012

@natalinda88 ahoj to je riadna dilema isť a užiť si dovču ešte bez bábätka alebo radšej ostať a neohroziť dobrý priebeh tehu 😎
sama neviem ako by som sa rozhodla, tiež mám túžbu ísť ešte niekam k moru v lete..ale u nás to nehrozí z dôvodu, že mm celé leto pracuje živnostník-stavebník...a nebude môcť nikam ísť ☹
Ale zase na druhej strane, si určite cez víkendy vybehneme k vode s kamarátmi a zabavíme sa aj doma na Svk.
Takže je ozaj na vás ako silno si želáte íst k moru a všetky rady čo ti tu dávame 🤐 ťa možno ešte viac zamotá či ísť alebo nie 😅 a ak si ešte k tomu PN, a prežila si jeden potrat..tak to je na ozaj veeľmi hlbokom zvážení 😉
Inak tá modrá súpravička je bohovská...keby že viem, že na 100% chalan tak určite objednávam aj ja 😵 😵
daj potom vedieť keď príde, že či si spokojná 🙂

anelka5
21. jún 2012

@mia258 super, že máš teraz pomoc sestričky, určite to dobre padne nielen Miuške, ale hlavne tebe..a pekne si užívaj výletíky, hlavne nepreháňajte to s chodením a pozor na tie horúčavy....teda neviem či aj tam je taký hic ako tu,hm?

mia258
21. jún 2012

@anelka5 necelých 30° je aj u nás. Po slnku určite nebudem nikam chodiť, skôr tak večer, alebo dni keď bude pod mrakom 😉

natalinda88
21. jún 2012

@katren @adka_praha @anelka5 @mia258 ďakujem vám babenky 🙂 😉
zatiaľ sa ale nikam nechystáme, je to len a len plán, že možno aj..... a ja som sa chcela len zdôveriť a vypočuť si nezávisle pre a proti...
ten minulý potrat nebol spontánny, nekrvácala som, ale zamlknutý -bez príznakov a za to som ja nemohla, .... bábu prestalo biť srdiečko....
každopádne sa všetko uvidí 🙂

mishita2401
21. jún 2012

@natalinda88 hej stale mi to zmrazuju a vyberaju... ide ma už porazit s toho... no tak ona nevedela že sa pači to meno aj mne, ja som bola ticho a tak nevadi niečo ine pekne najdeme :D dneska som bola v Lenke-v tom obchode, kočiarik trojkombinacia zo všetkým za 319eur, no a ake krasne!! :D sa čudujem že ma ešte nechyta to nakupovanie pre malinke... hm...

emilii
21. jún 2012

@natalinda88 tiež by som nikam nešla .. aj mňa môj provokuje 4dňovým výletom do chorvátska .. ale ja by som si netrúfla ... jednak som na PN a na druhej strane si ani nedovolím v mojom stave vycestovať, ani nevieš, čo sa môže pokašlať ☹(( v prvom tehotenstve som bola v 4 mesiaci na dovče .. ale vtedy som bola 100% ok ...

natalinda88
21. jún 2012

@mishita2401 a nedá sa toho nejako zbaviť nastálo ? ťa to mu riadne otravovať.. 😒
Do lenky sa chystám aj ja..., ale zase by som všetko vykúpila 😀 ešte si tiež dávam načas...
No ja som dnes zastavila v detskom maxime a neodolala som jedným dupinkám aj s čiapočkou a aj cumlík som kúpila 🙂tak pomaličky, ale isto sa drobčekov šatník rozrastá 🙂 😵
ten kočík v pohode cena 🙂 akú farbu by si chcela ? ja skôr neutrál. 🙂

natalinda88
21. jún 2012

@emilii chápem... 😔
my zatiaľ nič neriešime, len sme o tom prehodili pár slov...ak budeme mať ísť tak sa poradím s lekárkou , ale nič nesilíme..
tiež ma stále držia výčitky, že čo ak...tak študujem a googlim zo skúseností iných a je to všade tak, že niekto je ZA a iní sú PROTI..
no viem, že by som si neodpustila, keby sa niečo stalo...

romanettka
21. jún 2012

Ahojte tehulky. Tak pochválte sa, koľko ste pekne popriberali? Ja som 25. tt, už fučím jak slon zatial 7kg plus. Boli ste už na 3D? My včera, konečne sa na 3.krát podarilo, tešíme sa z toho. 🙂 Želáme pekný den!! 😀

anelka5
21. jún 2012

@romanettka ahoj aj ja som plus 7kg 🙂 a 1tt pred tebou 😀 no som zatiaľ v poho necítim sa zle z tými kilami, len keď je takáto horúčava, tak sa potím hrozne a idem aj 3 -4 krát do sprchy sa osviežiť 🙄 😝
A aj sa podarilo zistiť na 3D čo čakáte, či nechcete vedieť? 😵 Mne sa veru nepodarilo ani na xy-krát vybaviť 3D/4D..a na 2D sa tiež nechce ukázať, tak to už nesílim a nechávam voľný priebeh..možno sa tak skôr ukáže 😕 😀

mia258
21. jún 2012

Ja mám plus 5kg asi, lebo stále mi to ukazuje inak 😀

anelka5
21. jún 2012

@mishita2401 aký kočík konrétne to je prosím..napíš názov a model 🙂) fakt dobrá cena 😵

raduga
21. jún 2012

@romanettka tak ja už mám plus 8kg 😀 ale našťastie sa to teraz ustálilo, keďže v tom teple mi nechutí až tak jesť. Ale bruško mám na počudovanie, také menšie si myslím 😅

adka_praha
22. jún 2012

@natalinda88 jasne, podla mna by si sa asi nemusela az tak obzerat na predchadzajucu situaciu, ja len ze by som asi nemala odvahu cestovat nejak daleko od slovenska, keby sa nahodou nieco zomlelo, aby nebol nejaky problem so zdravotnou starostlivostou a eventualnym prevozom a tak... 😉

inak dobre ranko... ja som si rano posedela s knizkou na balkone, jaaaaj ci bolo dobre, ked prsalo.... 😵 😵 😵 a musime s lady do mesta... ale spojime prijemne s uzitocnym a zbehneme niekam na dzusik a pokec s kmotrou... 😀

misimimi
22. jún 2012

ahojte baby mam otazocku co robite ked vam opuchnu nohy ja si nemozem niekedy ani obut tenisky...a este jedna vec neboli vas panva vcera som sa postavit z postele nemohla

kakika007
22. jún 2012

@romanettka ahoj, ja mám plus 6 a tiež som 25 tt. na 3D sa mi ísť nepodarilo a už to ani nejak nesilím..
@misimimi našťastie ja s opuchaním nemám žiaden problém, ani pri prvom tehu som nemala,ale švagriná hej, tak ona väčšinou sa snažila čo najmenej chodiť a stáť, a ked mala možnosť, tak sedela s vyloženými nohami. Lekár ti na tie opuchy nič nepovedal?

misimimi
22. jún 2012

@kakika007 nebola som unho este od stredy to tak mam ale to som si myslela ze ked som bola na nakupoch ze to z toho lenze vcera som bola v podstate cely den doma a aj tak ich mam jak slon...jaaaj keby mozem ja tak sedet z nozkami hore 🙂

dede28
22. jún 2012

@misimimi a nemas nahodou zvyseny tk?ked ti nohy puchnu aj ked sa nenamahas?