Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@adka_praha nikdy nevieš. To môže byť len zdravá zvedavosť 😅 😅
@mia258 😀 az ma ponuka otazka, co si ty robila z tej zdravej zvedavosti... 😀 😀 😀
@adka_praha 😀 😀 také veci sa na verejnosti nehovoria. A hlavne nie pred 22:00 😕 😎 😵
@mia258 😀 😀 😀 😀 😀 a co segra? poslucha? 🙂
@adka_praha už neviem kde je, šla sa zabávať do mesta 😅
@mia258 😀 😀 😀 haha pockaj ti tam ostane na stalo... 😀 a kolko ma?
@adka_praha nemôže, musí ísť v septembri do školy! 😀 19 má 😉
@mia258 😀 😀 😀
@adka_praha už som jej to jasne vysvetlila, že som ju síce volala ale LEN DO SEPTEMBRA! 😀 Žiadne také, že sa bude flákať bez školy 😠
@mia258 hehe a akej odpovedi si sa dockala? 😅
zasa nam neide dobre sprosta kablovka... 🙄 chvalabohu ze uz sa budeme stahovat...
@adka_praha žiadnej, zasmiala sa 😨 🙄
Sťahovanie mi ani nespomínaj, najbližších 5 rokov nechcem nič baliť a vybaľovať! Max tak kufor na dovolenku 😵
@mia258 no po tomto stahovani na tom budem rovnako... 😅
@adka_praha rada cestujem, ale čo je veľa, to je veľa 😅
ach dovolat sa chlapovi o nanuk, to je uz ze aky vykon... 😅 😝
@mia258 ja som tiez za kazdu blbost, ale stahovat sa a este cez tehu, no dakujem pekne...
@adka_praha presne, 2x som sa tak sťahovala do iného štátu a už sa mi to zdá priveľa. Ten stres, námaha, no nič pre mňa 😒
@mia258 heh to ja sa idem stahovat, ze si teraz do okien vidim, ale aj tak ze diky brona... a chlap este po mne cumi, ze co ho furt nahanam, ale chlapec si neuvedomuje, ze tentokrat je to viac menej na nom... a hlavne to on vymyslel celu tuto "akciu"... a teraz brble... 😅
@adka_praha veď chlap... 😀
Aj keď môj bol v tomto zlatý, až na počudovanie. Všetko vybavoval sám, ja som len schvaľovala 😀
@mia258 😀 pozicaj... 😀
@adka_praha chlapa? Nieee, toho si musím strážiť ako oko v hlave 😵
@mia258 😉 😀 verim...
@adka_praha ale veď ani tvoj nemôže byť taký zlý 😅
@mia258 no ked ma obdobie, ze nevie, co od "dobroty", tak by bol najlepsi chladeny... 😝 😅 ale teraz seka dobrotu... relativne... okrem blbych pripomienok na moju adresu typu, co ho stale otravuejm s balenim atd a najnovsie, ako budem vyzerat po porode... 😠 😅
@adka_praha s tým výzorom po pôrode, som normálne vyprskla na obrazovku 😀 😀 😀
@mia258 minule sa prebrala k zivotu jeho jesitnost, ked som ho donutila postavit na vahu... tak odvtedy si mysli, ze sa ma dotkne, ked mi povie, ze pockaj ako budes vyzerat ty po porode... si mysli, ze po porode PRIBERIEM... 😅 😅 😅 ma smolu, tentokrat nie... kedze to bude pravdepodobne moje posledne tehu (jedine ak by sa mi tak po 30-ke hormony splasili a jemu tiez 😀 ), mienim sa dat dokopy, nech konecne nejak vyzeram... 😀
@adka_praha to si aj ja plánujem! 😀 presne ako začnem cvičiť a upravím si jedálniček a budem vyzerať super 😵
@mia258 no ja asi nebudem az tak menit jedalnicek, ten neni katastrofalny, ale snad nieco "vykojim" a zvysok vycvicim... 😀
@adka_praha ani môj nie je taký hrozný, teraz veľa pijem, ovocie, zelenina, mliečne výrobky - to mám denne. Len musím obmedziť sladké a začať cvičiť...
@mia258 mne sladke nechuti teraz nejak extra, takze pohodaaaaaa... 😀 uz len sa potom "nerozozrat"... 😀

@mia258 uff hadam z nej nebude jack rozparovac v zenskom prevedeni... 😲 😲 😲 😅 😀