Budúce mamky a miminky Zlaté Moravce
ahojte všetky buduce mamky a miminky je tu niekto z okolie ZM?
Ja som bola dnes z malou u doktora na prehliadku a je vsetko ok 😀 😀 😀 a zajtra ideme vybavovat rodný list tie uz sa tesim na tie papirovačky 😖 😖 😖 😖 ..a to počasie vonku no hrúúúúźa 😠 😠
ahojte, ja som dala prave maleho spinkat bude sa mu dobre lebo vonku prsi od rana ako z krhly to je katastrofa s tým pocasim radsej keby snezilo namiesto toho dazda....
Ja som tiez dneska upratovala, a aj zehlila a spravila som si na obedik sampiony so zemiacikmi.......
Cakam na tetusu ta piekla pagaciky tak mi volala ze mi prinesie mnamkyyy
Ahojteee !!!
Deni a ved si vravela, ze Kristofik mal dojst vcera k tebe????? preco si bola ty dnes???
Ste skusali kocik??? 😀 😉
Cimi, to s tym pocasim to je hrozne, ani von sa neda ist, kurnik sopa ☹ ... ozaj keby racej sneh padal, to by sme vytiahli sanky a taho von na sneh ... ale hadam aj to bude, ved zajtra je Martina, tak mozno k nam docvala na bielom koniku 😀 😀 😀
Deni, zmen si status v profile, mas tam, ze cakate babatko... 😀 😀 a si v 43 tyzdni 😀 😀
museli sme ist mi lebo doktor volal ze sa mu pokazilo auto 😒 ale nevadí aspon sme sa presli 😉
Denisa tvoja mala je strasne krasne, take zlatucke babatko a ten prstek v posinke. 🙂
Ako tie deti rychlo rastu. Ja ked si spomeniem ze barborka bola nedavno taka malicka a uz sa stava na nohy. A mato ani nehovorim to si uz ani nepamatam ked bol male babatko. Strasne rychlo mi to preslo.
ahojte babule, tak dnes sme boli na poradni, babatko krasne rastie uz sme v norme ten strateny tyzden sme dobehli, uz sme pozadu len dva dni 😉 a to je uz nic 🙂 . babo malo pekne rucicky za hlavickou a krasne si vyskakovalo a stikutkalo 😵 😵 som veelmi pysna na nasho drobceka. NT mame v poriadku a aj krvne vysledky, len na krvnu skupinu mi musia zopakovat bo sa pomylii a vypisali mi tam meno za slobodna a neprisli im ci co. mam zapal posvy, ale to zo zvyseneho cukru tak mi nico dnu naliali a premili a malo by to byt uz ok. v pondelok nastupujem do prace a ak by som mala dalsie problemi tak idem na pn.
Ahojte...
Monika, tak to su super spravycky 😵 a kde robis, ak sa smiem spytat, si mi znama, z dakeho obchodu,alebo tak nejak...nerobis v obchode niekde??? 😀 alebo sa len na niekoho podobas 😉
A zuzka sa kde stratila??? Halooo Zuzi, kde siiiii ?? 😕
Monika
gratulujem, držte sa a pekne sa šetrite 😉
jaaaj baby zas musim žehliť pomoooooooooooooooooooooooooc ☹
baby chcem sa opýtať či nemáte záujem o : pracie gély ARIEL 4l-58 dávok prania za 12euro alebo PERSIL 2,7l-36 dávok prania za 9 eur...a talianske šampanské fľaša za 2eurá.....(manžel nosí zo zahraničia) k odberu by bolo o 2týždne ked príde mm domov...
fion mozno zmazu ten prispevok, ale sampus zoberem, 3 flase ci len clee kartony sa daju??rasto-svagor tvoj ho nosil sestre mojej a bolo dobre. prasok sa spytam, teda gel.
monika gratulacie 😉
inak ahojte, ja mam nejak rusno, tak nemam kedy pisat.
niki buduci tyzden ksor, ok??budes tu v zm?
jeeej fion, maly ako narastol, kolko ma vlastne, na fotkach vyzera uz riadny chlap, ale je krasny ... podoba sa na tatina, ze?? 😉
diky baby maly je nadherny 😉 neviem vsetci hovoria,ze na ocina sa podoba...mne sa uz trosku zacina podobat aj na mna....kazdu chvilku je iny.....
dami
ked sme boli min.tyzden na poradni mal 58cm a 4100g.... 🙂
Veronika nie som priamo zo ZM, som z Loviec. Ty si odkial?
Fiona malý je sikovny, moja Barborka mala tusim skoro 2 mesiace ked sa zacala vedome usmievat. 🙂
Denisa pekna fotka v pase.
Lucka aj som zo ZM ale bývam v novej vsi.
no ja pozerám panelák aj s mm, popíjame vínko a asi kukneme nejaké dobré dvd.
zajtra do nr. mamina ide kupovať gauč tak jej idem pomoct vybrat..už sa teším..
a vy máte aké plány na víkend?
Tento vikend v podstate ziadne. V nedelu som uz davno nebola doma, tak by som si chcela trochu oddychnut. 🙂
Co chcu Vase deti na Vianoce? Mato ten sniva o Martankoch - multivitaminy pre deti. Na Minimaxe davaju stale taku reklamu a Mato ten je z toho uneseny. Celkom sa divim, ze nepyta pistol alebo inu zbran ale Martankov. Stale hovori: Budem papat vitaminy. V lekarni som sa na to pytala a je to az od 3 roky tak mu to kupim ale neviem potom ako, lebo on nebude chcet cakat do 3 rokov. Asi mu ich budem musiet davat skôr. V podstate by mu to nemalo uskodit.
lucka tak mu daj do tej krabičky od marťankov nejaké normálne cukríky ktoré može papať aj teraz 😀
inak aj moj malý je pif z tej reklamy.
a na vianoce chce kamion, bager, trakto a iné autíčka, typické chlapčenské hračky.

zase je tu mrtvo, vy musíte mať všetky strašne vela roboty ked ani nenapíšete 😀
ja som dožehlila a prevliekala duchny. Malý pozerá dvd-čko, za chvilu sa pojdeme naobedovať a hádam by už aj zaspať mohol.
Počasie otras, tu začalo totálne liať. ☹
zuzka kedy ideš do zm? ja dnes večer, zajtra by sme mohli dať stretko alebo kedy?