Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka Tak pro Tebe to ted musi byt za trest, ze nemuzes delat uz vubec nic. Urcite uz nemas ani silu, ne? 🙂 Nebo te to drzi, ta aktivnost? Ja jsem teda rada, ze nemusim vubec nic. Kdyz na to prijde, ani neuklidim a nenavarim, ...nekdy mam dny, kdy fakt nehnu vlasem 😀
@petpop ale je rozdiel ked chces a nemozes 😀
my vieme svoje @kokorunecka ze?
@petpop 😀 Veď to, že pre mňa je tá nečinnosť úplne jak za trest..
Ono, sila by sa ešte našla, ale jak mňa strašne bolí celý spodok, že sa ledva hýbem, tak si to vždy radšej rozmyslím 😀 Lebo mi strašne dlho trvá kým vstanem z postele, alebo zo sedačky.. 😀
A zasa, ja strašne rada vysávam, takže toho som sa nevzdala. 😀 Denne povysávam aspoň chlpy zo psa, každý druhý deň poumývam dlážky a tak.. To ja by som nevydržala sa tam brodiť po týždni 😀 😀
@amulienka 😀 Po tej noci, kedy som sa dozvedela aký je to ten kŕč, čo ti ťahá brucho, tak mám fakt dosť 😀 A nejakí poslíkovia pomimo už sú len slabý odvar 😀
@kokorunecka jaaaaj a potom sa cudujes, ze mala je v panve. vysavanie je narocne aj pre netehotnu.
hehe hej ten krc. len nezabudnut si opakovat, ze to nie je smrtelne, lebo vtedy to tak nevyzera 😀
@katkamyska nebola som u lekara.. idem v stredu do poradne a na morfo .. keby sa mi moc pohorsilo zbehnem na pohotovost.. ale zatial nemam pocit, ze je to tak akutne..
@amulienka
@paja83
@kokorunecka
Nieze by som Vam to kocky dopriala, ale som rada, ze to necitim sama 🙂 asi je to fakt normalne.. som si ista, ze mala je uz otocena dole hlavinou.. lebo kapance citim vzdy len na pravom boku tesne pod prsom alebo aj trosku nizsie.. bola som teraz na malej prechadzke po sidlisku.. zastavila som sa aj u nas v potravinach a veru ked som sla domov.. to pichanie uz bolo neznesitelne.. a to som bola vonku asi pol hodku 😠 teraz lezim.. mala sa jasi a ked sa dojasi.. asi aj nachvilu zadriemem 😉
@petpop presne toto som vecer citila.. akoby mi malo brucho uz prasknut.. tak sa napinalo.. natahovalo.. 😕
inak zaujimave je, ze doteraz sa mi spalo vseliako.. musela som sa obkladat spredu, zozadu.. teraz? lahnem a som mrtva 😀 dnes som dokonca nepocula ani manzelove budiky do prace a chuda.. zostal bez ranajok 😖
@kohutovci Mňa občas zničí aj havo, keď ideme na dlhšiu prechádzku 😀
@kokorunecka ten moj chudak ma po dnesku tik v oku 😀 brucho pred sebou.. v jednej ruke nakup.. v druhej flexina..a ked sa voditko naplo tak som cez zuby zasypela "Benoooo netahaj" a sklbla som voditkom.. chudak ten sa zakazdym tak prikrcil akoby som ho bila.. ale tak mam dost sama so sebou a on sa taha jak tahy truhel 🙄
@kohutovci 😀 😀 Ferko je taký istý 😀 😀
Trochu pobehne dopredu a ja už hučím: Feriiiiiiiii, čakaj!!! 😀
@kohutovci Jo jo, presne tak,. jeste par dni zpatky, jsem se celou noc budila, pri kazdem otaceni, polstar pod brichem, mezi nohama.....a ted, lehnu a spim az do rana.. Ale premyslim, jestli to spis neni o tom, ze uz jsem tak hotova, ze nic ani nevnimam 😀
@kokorunecka No prave, ja nekdy i mam silu a chut-neco udelat, nekam zajit, ale po 5ti minutach me tahne bricho, a mam dost ☹ Ale jinak taky uklizim kazdy den, a skoro kazdy den mam neco k vyrizeni na meste, takze lenivet moc nemuzu.. To budu uz opravdu az po Vanocich, po stehovani, po celych svatkach.. Pak uz jen lezim, odpocivam a cekam 😀
@petpop No, ja nabehnem na taký režim hneď jak sa mm zjaví vo dverách a povie mi tú čarovnú vetu: Už sa ma nezbavíš minimálne dovtedy, kým nám nebudú chýbať peniaze 😀 😀
Akurát čo-to poupratujem hneď jak dozariaďujeme byt, operiem konečne všetky vecičky, ožehlím to a vegeeeeet 😀
Jáj, baby... Akože.. Moja svokra... Neviem teraz či sa mám tešiť, alebo ma porazí..
@kokorunecka co s nou? aj ta tvoja sa zacala spravat prehnane milo? xixi
@amulienka
Volala... Kukaj na ten rozhovor :
Začal zvoniť tatkov tel. a on mi hovorí, že Milčova mama volá..Pozerám, že prečo volá na tvoj tel.? A on, že nevie, že asi si zabudla vymazať to číslo a stále to má uložené pod tvojím menom.
Tak som teda zodvihla...
Ja: Áno, prosím?
Ona: Kristína, to si ty?
Ja: Áno, prečo? Deje sa niečo?
Ona: Volám, aby som sa opýtala ako sa máš a či niečo nepotrebuješ, aby si sa zasa nemohla Milovi sťažovať, že sa o teba ani nepotkneme, keď nie je doma..
Ja: Aha.. Že ďakujem.. Som v Radošovciach u tatina, takže momentálne sa mám dobre a nič mi nechýba..
Ona: Dobre aj tak, tak sa maj.
Ja: Tak dovi.
Úplne celá odveci... Wrrr
@kokorunecka 😀 😀 😀
prisaham ze toto by zavolala aj ta moja, len ta na to nema gule!
@hojda no ved to je krasna vahaani vela ani malo 🙂)..aj ja chcem take babo :😎
Jaj dievcence, tak ja uz citim, ze babo nije krizom...kope do laveho boku. Len keby som vedela odhadnut kde je hlava a kde prdeeelka 😀 😀
V utorok idem na predporodnu pripravu..prednasku a potom aj na cvicenia raz do tzdna budem chodit. Uz som vela zabudla a co to sa v porodnici pomenilo..hlavne asi poplatky.
vianocne pecivo uz mam napecene a dnes aj medovnicky ozdobene. Len na bruchu od rury skrabanec a jeden pasik popaleny, od plechu :((..som ja sikovna :(((
@amulienka Ale keby si odpustila tú jednu jedinú vetu, že aby som sa náhodou nesťažovala, tak si poviem, že fajn, že raz za rok zavolá, to sa oplatí, ale takto?
😠 Radšej si mala odpustiť to volanie...
@kokorunecka
nie moc prijemny rozhovor :(((
@kokorunecka ved je toaj jej vnucatko, ak by sa mohla obcas slusne ponuknut pomoct :((..hold svokruse si nevyberieme :(
@bambula1307 Celý príspevok sa mi ľúbil až na poslednú vetu 😀 Prevelice si šikovná len čo je pravda 😀
@bambula1307 Ale toto bolo úplne, že naschvál, kurňa...
@kokorunecka ono asi malo ktora svokra je spokojna s vvyvolenou svojho syna a potom to takto vyzera...
ozaj si to mohla odpustit, radsej nic...ked takto 😕
@kokorunecka urcite, ja som tiez mala ruzove okuliare, ake budeme v tehotenstve chapane. ha ha ha ha ha ha ha ha
@bambula1307 presne tak. jej syn ma byt spokojny a ine nie je dolezite.
@amulienka no jo mna ten moj nechal zahradu rylovat, zemiaky kopat a aj teraz malu stale sama kupem a ona si neodputi kopanec do mojho brucha ked ju utieram :(( potvorka..stale mi opakuje, ze babo prekoti..ked ho bude kocikovat. No marnost mam sa na co tesit 😢
@bambula1307 co?? svokra?? dcerka nie?
@amulienka Našťastie mm neskáče jak ona píska a má už (konečne 😀 ) svoj rozum... 😀
@bambula1307 Ja som teraz pochopila, že asi o dcérke si písala, nie?

@amulienka Nejsme v tom samy dve, takze to vypada, ze to k tehle dobe patri ke vsem tehulim, ta spavost a unavenost🙂
Stejne jako @kohutovci - to ja mela vcera, nevedela jsem jak si lehnout, sednout, nic... neslo to nijak, aby mi bylo pohodlne, bricho mi snad rostlo pred ocima 🙂
@nuna55 paja83 Uz jsem mu trochu "domluvila" tak se k vraci k normalu 😀 Teda hybe se mene casto, ale uz to jde fakt citit 😀
@martinamk Krááásná!!!! No krásný obličejík, a co to tam má za "svatozář" na čelíčku? 🙂