Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dievky a budete robit aj medvedie labky?ja sa na ne toho tyzdna este len chystam,moc sa mi do toho nechce pustit,ale musiim,, 😖
@silvia10131 Medvedie labky som si zajednala u starkej 😀
Ja som strašný antitalent, takže už urobím maximálne linecké koláčiky a kokosové guľky 😀
@kokorunecka to aj ja som tak robila ale moji muzikovia sa ma pytaju ze kedy ich budu jest odomna,stale im hovorim ze na vianoce ale nikdy som nepovedala ze na ktore 😅 ,budem robit este linecke,metrovy,a este asi suhajdy alebo osie hniezda ale to uz neviem ci budem vladat 😀
@silvia10131 😀 Tak to si im dobre povedala 😀
Mne mm zasa povedal, že mám na neho počkať s tými lineckými, že on mi chce byť aj nejako užitočný 😀 Takže ďalší víkend to dáme, nech je pokoj 😀
A keď si všetko zjeme, pôjdeme po rodine, nie? 😀
@kokorunecka no ved,,tak to mas zlateho mm,moj mm by sa ani toho nedotkol,to skor synator je mi uzitocnejsi v kuchyni ako on,, 😀
@silvia10131 😀 Tak ja som šťastná, že ho mám... Mne ho hádam som nebo zoslalo 🙂
@kokorunecka tak to Ti ho v dobrom zamozrejme zavidiim,, 😉 dufam ze s mojho maleho synceka vyrastie taky velky pomocnik ako tvoj 😀 uz teras mi kamosky vravia ze ked bude v puberte ze sa budu holky o neho bit 😀
ahojky,
dneska mi manžílek koupil k vánocům dolce gusto, tak se těšm až ho vyzkouším. Dcerka i manžel spí a já čučím do zdi, nějak se mi nechce spát a prďolka malý v bříšku dělá kravál. 🙂 Ráno letím do poradny, tak se těším až ho zase uvidím 😵 😵
Ahojky,včera jsem sem psala,ale nakonec to vypadlo a skoro celý večer nám nešel internet-vrr!!! 😠 Teď už to jde a doufám,že to půjde i večer.
My jsme si včera dali courací dopoledne po obchodech a večer jsem toho měla plný kecky jak já,tak bříško-pěkně tvrdloo a já byla tak utaháná a boleli mě lýtka.take dnes odpočinkový den.ted dopolko ho strávím u kamarádky,tak už se těším.
@kokorunecka moc se ti povedli,jsouu hezk barevné a určitě budou i moc moc dobré,jsi šikula!!!! 🙂
@xxx.klarka tož to pak písni,uvažuju že pořídím manžílkovi
ahojky,
tak v poradně mě jen zvážila, změřila tlak, a zkontrolovala moč a zase jsem šla. Doktorka je nemocná, další proadna 28.12. a mám přijít na lačno, že si není jistá zda se budou dělat kontrolní odběry.
@xxx.klarka Také máme, už rok a půl🙂
@petja Můžu jen doporučit. Tím, že mají opravdu velký výběr kapslí, tak je to super. Samozřejmě máme oblíbenější druhy, ale jsou dobré všechny. Opravdu doporučuji, pro někoho, kdo toho nevypije hodně (je to nákladnější) jako my, kdy si dáme jedno denně, tak super. I třeba kakao je výborné.
@xxx.klarka No to je tedy na prd...☹ No jo, ale neuděláš nic. Tak snad je vše v pořádku a musíš počkat. Ale je pravda, že pokud jsi neměla ty druhé odběry, tak je velká právděpodobnost, že Ti je budou dělat. Já nan nich byla minulý týden.
@paja83 U nás pije manža jednu kávu,já vůbec.Ty kapsle ti přijdou výhodnější,než kupovat kávu,nebo přinejmenším finančně únosné?
@xxx.klarka Už jsi s váhou klidnější? U vás se dělají odběry na HIV,KO nalačno? Proč?
@paja83 Super, včera jsem si hnedka nakoupila v globusu v akci 7 krabiček kapslí a těším se až je vyzkouším. Vzala jsem i toho neskvika, třeba zachutná i dcerce potom. 🙂
Měla jsem odběry jednou na začátku, tak bude teď dělat ty druhé, jen si sestra nebyl ajistá zda teď v tom 35tt co budu a nebo až v 36tt.
@petja Váhu už neřeším, do trojcifernného čísla mi chybí pár deka a vím, že se tomu už neubráním. Furt můžu být klidná, s dcerou jsem šla rodit se 110kg a pak zhubla na 84kg. Vím jak na to hubnutí, takže vím, že to pak zase schodím, věřím si, ale bude to pak o to náročnější no. 🙂 Ale už ji neřeším.
A nevím proč na lačno, a je mi to i jedno, já chodím stejně pokaždé na lačno, aby váha ukazovala co nejméně 😅
@xxx.klarka Já než kil se obávám bříška co po třetím prckovi už určo zůstane.Nevýhoda je,že to nepořeším jinak,než cvičením a to s prckama nezvládám už teď,těhu cvičení co mám na dvd jsem tentokrát stihla pouze 1x !!! 😀
@loretana Zajdi na tu sociálku,všecko si sepiš,co od nich chceš vědět,určo ti rádi pomůžou.Je to papír se žlutou hlavičkou,tuším. Účetní si bude muset zjistit nějakou formulku k tomu výpočtu u tebe,ale tak to snad je její práce,ne? 😲
@petja Já teda cvičení taky normálně ne, natož doma. Ale v lendu jsem objevila skvělý cvičení na zpevnění power plate a dokázala jsem se tím zmenšit během 2 měsíců všude přes 10cm, tak sjem rozhodnutá zase 2x do týdne chodit. Uvidím jak proběhne porod, šestinedělí a jak to bude pak s kojením, ale chtěla bych začít chodit kolem května už.
donedavna moje tehotenstvo prebiehalo viac menej v pohode az do piatku.Pokial mi neprasklo v kolene,jablko mi vyskocilo a potom sa mi vratilo naspat.Polezala som si v nemocnici a teraz som uz doma z ortezou a barlami.Toto ale bude boj,pokial sa mi to popravi a ustalia bolesti.Ale malinka sa ma vyborne a to je najdolezitejsie.Lubim moju dcerku aj synceka!
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mam termín 6. února a jelikož už nepracuju, docela ráda bych tady s vámi povídala 😉 .
Ahojte žienky 🙂
@krakorka Ďakujem za pochvalu... Až príde mm tak poviem, či chutia 😀 Lebo ja si po sebe zjem všetko 😀
@xxx.klarka Aj ja mám poradňu 28.12., ale našťastie nemusím prísť nalačno, keďže mi vyrúbila sestrička taký cool čas, že o 17:00hod. 😀
@oluska88 Fúha, tak to ma mrzí, že si to teraz trošku "odbarluješ"... Ale ako píšeš, detičky sú predsa najdôležitejšie 🙂
A kvôli malinkej už takúto boliestku preležíš a zas bude len a len dobre 🙂
Inak, baby... Zistila som, že poslíkovia nebolia 😀
@hulda Ahoj, jasné, že sa môžeš pridať 🙂
Vitaj medzi nami 🙂
@kokorunecka Díky! 🙂
@kokorunecka wow, to je teda čas. Já chodím ráno, nejpozději jsem byla objednaná snad na 9:30. Jinak se nechávám hnedka na 8:15 😀
@hulda ahoj a vítej 🙂
@petja máš pravdu, asi tam zajdu, to bude nejjistější... no já ti nevím, po všem, co jsem s účetní zažila, už nevěřím ničemu, např. mi dovolenou vedla jako neplacené volno, mzdová účetní🙂 takže když jsem se jí ptala, proč mám najednou o třetinu nižší plat, řekla mi, že jsem přeci měla dovolenou a navíc tam byl státní svátek🙂 teď už set omu směju, ale byl to boj jí to vysvětlit🙂
@xxx.klarka Mne doteraz tiež dali čas max. do 10:00hod..
Neviem čo im šiblo 😀 Asi sa medzi sviatkami nechce dr. vstávať 😀
Ahojte..pomalinkt tyzden som doma z nemocnice ..bola som tam na infuzkach...ktore super pomahali..a povinne lezanie...no ako som teraz doma lezim co najviac ale bola by som rada keby m infuzky doma a capujem to do sebs 🙂🙂🙂 Mam trocha menej plodovej vody...ale estr je to v norme....uz aby bolo po vsetkom som cela ubolena...z krizov..krcov do brucha..tvrdnutia...
Baby...setrite sa ...aj vy...🙂
@kokorunecka ze ty si prispievala na stranku tehotenska kalkulacka -februarovky.???

ja som dnes robila zázvorníky a dorobila som sa ako jeden kôň, to cesto najskor nie a nie spojiť a potom nie a nie vygúlať. Posledné valkal moj drahý bo som už fakt nemohla a aj ich povykrajoval 🙂 , zajtra ich upečiem a potom hodím aj nejaké to foto 🙂 🙂 🙂 uvidíme či budú aj chutné keď už som sa pri nich tak nadrela.