Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@xxx.klarka naaaadherneee.. a urcite aj vyyborne.. si velka sikula 🙂
@kohutovci děkuji 🙂 to se bude "žráti" a kila půjdou pěkně nahoru :D
@oluska88 Ja bývam na Lúčkach 😀
@nuna55 Ale to je ozaj dobré 😀 Tak akurát pre mňa 😀 😀
@xxx.klarka No dokonalosť!!!!! Našťastie nie som tvoja sestra alebo hocikto z rodiny, lebo už by som u teba sedela 😀 😀
Tak nám tu na dvě hodiny vypadl proud,teda i v okolních venicích tak nevím co se dělo,ale zrovna v tak blbej čas,kdy jsem chtěla jít vařit večeři,takže jsem to až teď šoupla do trouby,večeře to už sice nebude,ale manža si vezme do práce na oběd a já aspoň nebudu muset zítra vařit.
@xxx.klarka tý jo,ukapávají mi tu sliny 😀 ,paráda,vypadá to moc krásně 😵
@silente přeju brzké uzdravení,kašel musí být mazec!!!!Zalez do pelechu a pěkně se léči!!!
Baby... mám depresiu... 😖
Kupovala som si dnes podprsenku na dojčenie a z tej veľkosti čo mi jediná bola dobrá, som zhrozená....
Teraz nosím veľkosť 80C a z tamtých na dojčenie mi bola dobrá jedine 80D 😲
@kokorunecka však obvod máš furt stejný 😉 a prsa se hold chystají na mateřství.Určitě ti to sluší 😉
@kokorunecka tak to máme podobně,akorát já už na D musela přejít ze začátku těhu,jako zlaté C ale D jsou taky dobrý 😀 horší to bude až kojit přestanem,to jsem teprve zvědavá co mi tam zbyde 😅 😀 😀 😀
@petja Len som z toho zostala v šoku... Pred tehu som mala A popr. max 75B.
@nuna55 Mňam, mňam 😀
@xxx.klarka ty si sikulka :D
@nuna55 no teda dalsia sikovnica :D
@kokorunecka ale prosim ta ved mm bude mat radost. ten moj ma :D hehe. ja som tiez mala mimi didiky a teraz ze 85 b a po porode som mala par mesiacov 85d..no nic som cez prsa neobliekla :D..co sa da robit, ale mliecko pre mimi je dolezitejsie 🙂
Tak sa nedeprimuj,...bud rada ze nemas F 😉
@bambula1307 Veď dúfam, že aspoň budem mať mlieka pre bábo 🙂 A mm sa to teda neľúbi 😀 On radšej také malé skladné akurát 😀
tak aspon to mliecko bude urcite :D
Ahojte tehulky,odlhom case sa ozyvam mala som pokazeny notas hroza cela klavenica mi odisla, pekne pisete ako peciete na vianoce a ja som uz zjedla polovicu kolacikov od svokry a potom ze 22 kg nadvaha inak ja som totlne uz hotova nic nerobim len sa poflakujem a maximalne sa staram o dcerku aj to ma vycerpava dnessom zase prevracala pol dna zajtra idem na prietoky, tak verim ze mimco je ok sa tesim ze ho uvidim.
Dobré ráno!
Je ráno a já už jsem stahaná jak pes.Žádnej velkej mráz tu sice nebyl,ale oškrábat sklo u auta byl nadlidský výkon-vůbec to nešlo!!!
Tak tu sedím a odpočívám a popíjím magnézko.Mám teď pocit,že to břicho mám tvrdé snad pořád,ale asi je to spíš poloha miminka a jak už tam nemá moc místa.
Zítrara nás čeká zubařka,jsem zvědavá co mi s těma ulomenýma zubama vymyslí!!!A pozítří jdu do poradny,to jsem zvědavá zas na ultrazvu,jestli pani doktorka udělá další odhad váhy a nebo jestli jen zkontroluje polohu.
Ahoj holky, snažim se trochu pročíst vaše příspěvky zpětně, ale vy jste teda pořádně ukecaný! 😀 Můžu se rovnou na něco zeptat? Mam už skoro 3 týdny průjem. Nic agresivního, ale průjem to je. A teď v posledních dnech nějak zesílil. Nemáte s tim některá taky zkušenost? Při prvním těhu a vlastně až donedávna i při tomhle jsem měla spíš zácpu, což je normální. Z průjmu mam trochu strach...
Dobré ránko 🙂
Zdálo se mi dneska, že budu 5.1. rodit 😀 Nic vic si z toho snu nepamatuju, jen tohle datum. 🙂 Prorocke sny jsem ale nikdy nemela, tak doufam, ze ani ted nemam 😀 Kdyz se tak divam, to budu 33.tyden., ...to bych jeste rada chvili pockala 🙂
Jinak se citim dobre, nic me nejak extra posledni dny netrapi (....nebo uz jsem si spis zvykla, ze porad neco 😀 )
jen teda vcera me chytla paradne kycel, a to jsem teda nemohla ani z mesta dojit domu... Prdolka se v brisku uz myslim opravdu ustaluje, pod temi zebry uz ho vubec necitim, spis dost dole..A semtam me i dost zaboli stydka (lonova) kost..tak ze by se mi uz taky zavrtaval? 🙂 Jo a pohyby citim posledni dobou o dost mene. Kdyz uz, tak hodne silne 🙂 ale uz ne tak casto, jako treba jeste tyden a pul tomu.. Asi uz tam nema tolik mista ..
@xxx.klarka ty jsi teda ďábel, já bych si dala úplně všechno🙂🙂🙂
Dík holky 😀 Dneska chci ještě ořechové řezy a 4 druhy kuliček. 🙂
Ahojte kočeny 🙂
@petpop @hulda No, ani ja teda nemám rovno zápchu 😀 😀 Mne moja obvodná povedala, že čo ona s tým zmôže, že som raz tehotná tak mám trpieť... 😖 Trúba 😀
@petpop No ty máš aspoň takéto sny... Mne sa túto noc snívalo, že mi zobrali hafana a nikto mi nechcel povedať, kde je.. A potom som sa neviem akou náhodou dozvedela, že má rakovinu a že s ním nemôžem prichádzať do kontaktu.. Tak som sa zobudila so slzami v očiach a hľadala na posteli psa 😀 😀
@petpop @krakorka Mne to včera tak viac "doplo" , že Vianoce sú už tu, nový rok za tým coby dup a zrazu fúúúú, ide sa na to 😀
@xxx.klarka sikulka ja som dorobila este davku na kokosove hviezdicky,v nedelu som piekla,no polovicu mi ti moji chlapi zlikvidovali 😀 a popri tom som zarobila este cesto na jezkov,nasla som na ceskomi mimibazari,tak sa pohram,chlapcom sa budu pacit 😉 okrem toho uz medovnicky mame,aj skoricove kvietocky,tiez nejake nepecene gulicky chcem a vanilkove rozteky 😉
@nuna55 a samozrejme dalsia sikulka 😉
@kokorunecka veru rychlo to ubehlo,s mm sme kukali do noveho kalendara,ze aky datum by sa nam hodil 😀 tatikovi najlepsie piatok 10.2.,ze dojde z prace,hodi ma do porodnice,cez vikend to s chlapcami raz dva prejde a v pondelok pride pre nas,sikovny,ze? 😀 a este zeby dobre bolo napraskat chladnicku na tych par dni jedlom 😀 to aj tak pomaly chystam,nech maju keby nieco,ked som robila pirohy,tak hned nejake naviac do mrazaka,aj fasirky tam maju,gulas som im odlozila 😉
@tunylyk Perníčky mám také pečené, kokosky jsem měla ještě, ale ty jsem sežrala, tak musím udělat nové 😀

Ochutnejte 😵 Dneska jsem pekla a plnila od 12 hodin a teď padám na hubu, záda mě bolí jak čert. Zítra ještě nepečené kuličky 4 druhy a ve středu vosí hnízda a končím. 🙂