icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
12. dec 2011

Ochutnejte 😵 Dneska jsem pekla a plnila od 12 hodin a teď padám na hubu, záda mě bolí jak čert. Zítra ještě nepečené kuličky 4 druhy a ve středu vosí hnízda a končím. 🙂

kohutovci
12. dec 2011

@xxx.klarka naaaadherneee.. a urcite aj vyyborne.. si velka sikula 🙂

xxx.klarka
12. dec 2011

@kohutovci děkuji 🙂 to se bude "žráti" a kila půjdou pěkně nahoru :D

kokorunecka
12. dec 2011

@oluska88 Ja bývam na Lúčkach 😀
@nuna55 Ale to je ozaj dobré 😀 Tak akurát pre mňa 😀 😀
@xxx.klarka No dokonalosť!!!!! Našťastie nie som tvoja sestra alebo hocikto z rodiny, lebo už by som u teba sedela 😀 😀

krakorka
12. dec 2011

Tak nám tu na dvě hodiny vypadl proud,teda i v okolních venicích tak nevím co se dělo,ale zrovna v tak blbej čas,kdy jsem chtěla jít vařit večeři,takže jsem to až teď šoupla do trouby,večeře to už sice nebude,ale manža si vezme do práce na oběd a já aspoň nebudu muset zítra vařit.

@xxx.klarka tý jo,ukapávají mi tu sliny 😀 ,paráda,vypadá to moc krásně 😵

@silente přeju brzké uzdravení,kašel musí být mazec!!!!Zalez do pelechu a pěkně se léči!!!

kokorunecka
12. dec 2011

Baby... mám depresiu... 😖
Kupovala som si dnes podprsenku na dojčenie a z tej veľkosti čo mi jediná bola dobrá, som zhrozená....
Teraz nosím veľkosť 80C a z tamtých na dojčenie mi bola dobrá jedine 80D 😲

petja
12. dec 2011

@kokorunecka však obvod máš furt stejný 😉 a prsa se hold chystají na mateřství.Určitě ti to sluší 😉

krakorka
12. dec 2011

@kokorunecka tak to máme podobně,akorát já už na D musela přejít ze začátku těhu,jako zlaté C ale D jsou taky dobrý 😀 horší to bude až kojit přestanem,to jsem teprve zvědavá co mi tam zbyde 😅 😀 😀 😀

nuna55
12. dec 2011

tak tu sú tie moje zázvorníky

kokorunecka
12. dec 2011

@petja Len som z toho zostala v šoku... Pred tehu som mala A popr. max 75B.

kokorunecka
12. dec 2011

@nuna55 Mňam, mňam 😀

bambula1307
12. dec 2011

@xxx.klarka ty si sikulka :D
@nuna55 no teda dalsia sikovnica :D
@kokorunecka ale prosim ta ved mm bude mat radost. ten moj ma :D hehe. ja som tiez mala mimi didiky a teraz ze 85 b a po porode som mala par mesiacov 85d..no nic som cez prsa neobliekla :D..co sa da robit, ale mliecko pre mimi je dolezitejsie 🙂
Tak sa nedeprimuj,...bud rada ze nemas F 😉

kokorunecka
12. dec 2011

@bambula1307 Veď dúfam, že aspoň budem mať mlieka pre bábo 🙂 A mm sa to teda neľúbi 😀 On radšej také malé skladné akurát 😀

bambula1307
12. dec 2011

tak aspon to mliecko bude urcite :D

rossalinda
12. dec 2011

Ahojte tehulky,odlhom case sa ozyvam mala som pokazeny notas hroza cela klavenica mi odisla, pekne pisete ako peciete na vianoce a ja som uz zjedla polovicu kolacikov od svokry a potom ze 22 kg nadvaha inak ja som totlne uz hotova nic nerobim len sa poflakujem a maximalne sa staram o dcerku aj to ma vycerpava dnessom zase prevracala pol dna zajtra idem na prietoky, tak verim ze mimco je ok sa tesim ze ho uvidim.

krakorka
13. dec 2011

Dobré ráno!
Je ráno a já už jsem stahaná jak pes.Žádnej velkej mráz tu sice nebyl,ale oškrábat sklo u auta byl nadlidský výkon-vůbec to nešlo!!!
Tak tu sedím a odpočívám a popíjím magnézko.Mám teď pocit,že to břicho mám tvrdé snad pořád,ale asi je to spíš poloha miminka a jak už tam nemá moc místa.
Zítrara nás čeká zubařka,jsem zvědavá co mi s těma ulomenýma zubama vymyslí!!!A pozítří jdu do poradny,to jsem zvědavá zas na ultrazvu,jestli pani doktorka udělá další odhad váhy a nebo jestli jen zkontroluje polohu.

hulda
13. dec 2011

Ahoj holky, snažim se trochu pročíst vaše příspěvky zpětně, ale vy jste teda pořádně ukecaný! 😀 Můžu se rovnou na něco zeptat? Mam už skoro 3 týdny průjem. Nic agresivního, ale průjem to je. A teď v posledních dnech nějak zesílil. Nemáte s tim některá taky zkušenost? Při prvním těhu a vlastně až donedávna i při tomhle jsem měla spíš zácpu, což je normální. Z průjmu mam trochu strach...

petpop
13. dec 2011

Dobré ránko 🙂
Zdálo se mi dneska, že budu 5.1. rodit 😀 Nic vic si z toho snu nepamatuju, jen tohle datum. 🙂 Prorocke sny jsem ale nikdy nemela, tak doufam, ze ani ted nemam 😀 Kdyz se tak divam, to budu 33.tyden., ...to bych jeste rada chvili pockala 🙂
Jinak se citim dobre, nic me nejak extra posledni dny netrapi (....nebo uz jsem si spis zvykla, ze porad neco 😀 )
jen teda vcera me chytla paradne kycel, a to jsem teda nemohla ani z mesta dojit domu... Prdolka se v brisku uz myslim opravdu ustaluje, pod temi zebry uz ho vubec necitim, spis dost dole..A semtam me i dost zaboli stydka (lonova) kost..tak ze by se mi uz taky zavrtaval? 🙂 Jo a pohyby citim posledni dobou o dost mene. Kdyz uz, tak hodne silne 🙂 ale uz ne tak casto, jako treba jeste tyden a pul tomu.. Asi uz tam nema tolik mista ..

petpop
13. dec 2011

@hulda Tak ja neporadim, ale na odpoved si pockam s Tebou 🙂 Taky jsem spis pocitala se zacpou... Ja teda nemam uplne prujem, ..ale normalni jako jindy to taky neni 😅
Doufam, ze nas holky nezacnou strasit, ze uz se zaciname "cistit pred porodem" 😀

hulda
13. dec 2011

@petpop to jsem tu taky někde četla 😨 🙂 . A někdo taky psal, že to může být nedostatkem vápníku??? Jdu do poradny až za týden a jsem z toho trochu nervní...

petpop
13. dec 2011

@hulda Taky jdu az pristi tyden.. No s tim vapnikem by to mozna byt mohlo. Cetla jsem ze od 30tydne nam mimi rapidne ubira vapnik z tela.. Ale ja teda kazdy den piju sumivou tabletku calcia. Hmmm, a mozna proto to nemam tak hrozne? 🙂 No treba je to fakt tim.

krakorka
13. dec 2011

@hulda tak to neporadím,spíš mám opačný problém.

@petpop třeba ses sekla v tom snu o měsíc a přijde to né 5.1.ale 5.2.to by už šlo,ne? 🙂

petpop
13. dec 2011

@krakorka To uz by slo, no 🙂 🙂 Sama uz jsem fakt zvedava, kdy to prijde... Cim dal vic si uvedomuju, ze uz zanedlouho 😀

krakorka
13. dec 2011

@petpop já mám pořád takovej mezník ty vánoce a nový rok,jak se to překulí,tak už budu vyhlížet čápa nebo vránu 😉 😀 Teď mi to přijde pořád ještě jako za dlouho,ale uteče to asi rychlostí blesku.

petpop
13. dec 2011

@krakorka Ja mela v hlave zakodovane, ze po 30tem tydnu jde do tuheho 😀 Tak mi to zustalo 🙂 A ted mam meznik stejne jako Ty, ty Vanoce a Novy rok, pristi tyden stehovani, tam uz si vse ustavim jak ma byt, sbalim tasku do porodnice a budu cekat 😀

loretana
13. dec 2011

@xxx.klarka ty jsi teda ďábel, já bych si dala úplně všechno🙂🙂🙂

xxx.klarka
13. dec 2011

Dík holky 😀 Dneska chci ještě ořechové řezy a 4 druhy kuliček. 🙂

kokorunecka
13. dec 2011

Ahojte kočeny 🙂
@petpop @hulda No, ani ja teda nemám rovno zápchu 😀 😀 Mne moja obvodná povedala, že čo ona s tým zmôže, že som raz tehotná tak mám trpieť... 😖 Trúba 😀
@petpop No ty máš aspoň takéto sny... Mne sa túto noc snívalo, že mi zobrali hafana a nikto mi nechcel povedať, kde je.. A potom som sa neviem akou náhodou dozvedela, že má rakovinu a že s ním nemôžem prichádzať do kontaktu.. Tak som sa zobudila so slzami v očiach a hľadala na posteli psa 😀 😀
@petpop @krakorka Mne to včera tak viac "doplo" , že Vianoce sú už tu, nový rok za tým coby dup a zrazu fúúúú, ide sa na to 😀

tunylyk
13. dec 2011

@xxx.klarka sikulka ja som dorobila este davku na kokosove hviezdicky,v nedelu som piekla,no polovicu mi ti moji chlapi zlikvidovali 😀 a popri tom som zarobila este cesto na jezkov,nasla som na ceskomi mimibazari,tak sa pohram,chlapcom sa budu pacit 😉 okrem toho uz medovnicky mame,aj skoricove kvietocky,tiez nejake nepecene gulicky chcem a vanilkove rozteky 😉
@nuna55 a samozrejme dalsia sikulka 😉
@kokorunecka veru rychlo to ubehlo,s mm sme kukali do noveho kalendara,ze aky datum by sa nam hodil 😀 tatikovi najlepsie piatok 10.2.,ze dojde z prace,hodi ma do porodnice,cez vikend to s chlapcami raz dva prejde a v pondelok pride pre nas,sikovny,ze? 😀 a este zeby dobre bolo napraskat chladnicku na tych par dni jedlom 😀 to aj tak pomaly chystam,nech maju keby nieco,ked som robila pirohy,tak hned nejake naviac do mrazaka,aj fasirky tam maju,gulas som im odlozila 😉

xxx.klarka
13. dec 2011

@tunylyk Perníčky mám také pečené, kokosky jsem měla ještě, ale ty jsem sežrala, tak musím udělat nové 😀