Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nuna55 Lebo som sa zľakla, keďže celý deň som v úplnom pokoji a zrazu toto...
@kokorunecka kokso pozeram kto mi to pise a to ty si zmenila profilovku.. robis mi soky 😀 😀 😀 volala som tej dokyne.. ze ked budem mat pocit, ze sa to zhorsuje tak do porodky na monitoring... ona mi s tym uz nepomoze.. ze uz som v takom tyzdni, ze treba ratat uz so vsetkym a treba byt pripraveni 😲 pokial je to ciste len bolest v brusnej stene a vo svaloch.. tak je to normalne, lebo brusko uz klesa.. babo je tazke.. tak to uz nieje nic prijemne.. tak teda sme to ukoncili tak, ze zajtra do poradne a keby nieco mimo tak utekat do nemocnice.. 😒 No pekne.. muzikovi som volala, ze zajtra bezpodmienecne kupujeme co chyba a balime tasku do porodnice 😀 😀 😀
inak tie menstruacne bolesti som za posledny tyzden zacala citit tiez.. nato som sa nepytala.. ak nezabudnem..spytam sa zajtra v poradi
@kokorunecka neboj to prejde daj si magnezko to ťa upokojí a nebudeš na to tolko myslieť
@kokorunecka
aaa este som zabudla.. ze si mam sledovat ci mi neodisla hlienova zatka 🙂 ze to moze byt ciry, hnedy alebo ruzovy hlien.. to som teraz pocula prvy krat.. ale sak clovek sa uci cely zivot ne? 🙂
@kohutovci Prepáč, nechcela som tak málo 😀 😀 😀
No pekne ti dala 😀 To aby som už aj ja pobalila tašku hneď jak mm príde, lebo ako ho poznám, tak bude stresovať viac jak ja 😀
Ja mám 28.12. poradňu, tak keď zabudneš, nič sa nedeje, opýtam sa ja 😀 Alebo skúsim zavolať, len si nie som istá či náhodou chalanisko ešte nečerpá dovolenku... 😀
@vrabciatko jaaaaj no ty si akcnaaaaa.. neblbni prosim ta.. nahodou si pohorsis.. setri sa 🙂
@kohutovci To žeby už??? Nie, ešte nechoď rodiť... Ešte vydrž aj bábu dohovor, že je ešte skoro 🙂
Ale tiež teraz od teba čítam prvýkrát, že hlienová zátka môže byť aj číra...Väčšinou čo baby písali tak vraj ružová alebo max. hnedá....
No moje nervy 😀
@nuna55 No, akurát som si ho rozpustila 😀 Vyslopem naraz a budem sa tváriť, že sa ma to netýka 😀
@kokorunecka tak tak musíš si povedať mne je dobre a nič mi nie je nič ma nebolí niekedy to zaberá, ja sa snažím tiež tak pozitívne myslieť 🙂 🙂 🙂 🙂
@nuna55 Začala som pozitívne myslieť a malá mi začala do toho zadoček vydúvať 😀 Dobré to bude 😀
@kokorunecka profilovku mas z toho fotenia? pekna fotecka.. 🙂 🙂 vidim ze si si dala blond melir.. chytil v poho? ja pre istotu cakam do porodu.. ale tak si vravim, ze kedy potom pri malej? hmm... asi zavolam sesterke nech mi nabehne na vlasy este medzi sviatkami 😀 😀 😀
sestricka ma potesila, ze ked mi klesa brucho tak za dva, tri tyzdne celkom kludne mozem rodit.. no ci boha.. ta nejako skoro ne? 😲 ja sa pripravujem psychicky najskor na polovicu januara a ne koniec decebra alebo zaciatkok januara.. 😕 podla mna sa to utrase a este aby som neprenasala 😝
@kohutovci Áno, profilovku som vystrihla z jednej z "tých" foto 😀
Ďakujem 😵
Chytil mi úplne dobre, bez problémov 🙂 Až som bola sama prekvapená aké to je jednoduché 😀
Presne, aj ja som si hovorila, že kedy by som to potom stihla? Sama si melír urobiť neviem a keď mm bude v robote, budem rada, že sa stihnem osprchovať a nie ešte farbiť vlasy...
😀 Cool sestrička... Ja by som sa pri tom telefóne zatvárila asi jak telááátko, že až by to aj ona na druhej strane vycítila 😀
Lebo ja si tiež hovorím, že minimálne do polovice januára treba vydržať 😀
Ale inak, vôbec ti nepridávajú na pokoji.. Majú ti povedať dobré to bude... Ne? 🙂
@kokorunecka sestricka mi uz davnejsie otvorene povedala, ze radsej robi paniku akoby mi mala povedat, ze je to oki a nieco sa stane .. tak panikari 😀 😀 😀
babule práve som si cez MK objednala fusak tak držte palce nech to dofrčí v poriadku 🙂
@petra123456789 ahoj--mala so mdlhsiu dobu bolesti ktore neustupovali .... potom ma dali na monitor... a twen ukazol kontrakcie....a ani po 2 tyz.sa to nezlepsilo ..tak pre to do nemocky... bole som tam 4 dni -- povinne lezanie ..a infuzky pomohli ....len teraz ako som doma tiez len lezat ...tak vradsej doma ako v nemocnici ..bolesti mam esteaj teraz ale uz to nie je az take zle ako vtedy...
Preco aj teba trapi nieco.??
@kokorunecka pre istotu s tymi krcami skoc k dokimu...nikdy nevies ze co sa deje ...ja som to tahala ..a uz potom vidis skoncila som na infuzkach ...este aj teraz niekedy by som si zelala mat doma infuzky... 🙂
@kohutovci drzim palceky hlavne mysli na mimi
joj mna moje mimi tak tlaci do rebier ze nemozem spat a to som uplne vycerpana a vysilena zojka mi dnes dala zabrat
coze ja tucitamze sa uz chystte rodit a ja este nemam nic ziadna vybavicka ani kocik a uz vobe nie taska do porodnice ja som si to nechala po sviatkoch stema vylakali uz aj idem chystat aspon tasku do porodnice
@nuna55 neboj urcite fusacik pride oki.. ja som s maminami na MK spokojna.. hlavne ked maju hodnotenie.. je nato fakt spolah 😉 a pocuj.. uz ma s tymi kolackami zacinas fakt hnevat 😀 ja ledva prejdem na wecko a ty vypekas jak keby si ani tehu nebola 😀 ale samozrejme ti to prajem a zavidim jak sa len da 😉 😝
@mamilia ja s tym ratam ze budem januarovka... februar som uz davno zavrhla 😀
@rossalinda dakujem, si zlata 🙂 no veru.. mame tu uz take stavy, ze ideme rodit a este moja sestricka je taka stresmenka.. ze za kazdou mojou bolestou vidi predcasny porod.. tak nepanikar 😀 .. termin mam zaciatok februara.. a myslim, ze to bude januar.. tak radsej nech som zbalena uz teraz 😅
Ahoj holky, tady to fakt žije! 😉 Nejen že nestíham dočítat starší příspěvky, já ještě nepřečetla ani včerejšek! 😀 To je fajn. Jinak možná už jste to tady probíraly několikrát, nebo možná taky o tom nechcete ani slyšet 😀 , v tom případě se omlouvam, ale jak jste na tom s váhou? Já jsem včera vlezla na tu mojí doma a úplně jsem se zděsila. Začínala jsem na 61kg a včera tam naskočilo 77,5! Doufam, že je ta váha jenom rozbitá 😀 . Ale v prvním těhu jsem nabrala 19kg, tak to asi bude pravda... 🙄 🙂 .
Dobré ránko všem 🙂
Hrozně mi blbne internet, pořád padá ☹ Ale nemá cenu už volat do firmy, když v úterý stejně přijdou instalovat net do nového bytečku.. Takže pokud se tu dlouho nebudu objevovat, prostě nemám jak 😀
Včera večer jsem myslela, že umřu. Přehnala jsem to včera s tím uklízením a balením, a nemohla jsem se ani hnout, jak mě bolely záda ☹
Jinak kočárek složený, máme z něho hroznou radost, je fakt krásný 🙂 A "spinkal" s náma už dneska v ložnici 😀
Pokusím se vložit fotky 🙂
@hulda Jo a váha? Úplně jsem se zapoměla vážit, ..tak jsem skočila teď a.. 67kilo, začínala jsem na 58, tzn. 9 kilo nahoře, a dobře!! Ještě dva tři týdny zpátky jsem se furt držela na 6-7 kilech a nechtělo to nahoru. Už jsem měla strach, jestli je vše v pořádku. Takže asi je 🙂 Jsem zvědavá s jakou váhou půjdu rodit 🙂
ahojky,tak jsme zpět doma od zubařky.Takže mi spravila ty dva zuby,ale v březnu k ní jdu znovu a s tím jedním se hold bude muset něco udělat,protože je z více jak půlky pryč,nadšená z toho teda dvakrát nejsem,ale co se dá dělat,no.
včera jsem z posledních sil upekla marokánky ,tak je dnes popatlám čokopolevou a prozatím budu mít hotovo,zbytek příští týden
nevim jak vy,ale my tu máme každej den takovej mrdník,to je děs,tady můžu pořád uklízet,na jednom konci začnu a n ež se dostanu k druhému,tak už zas na začátkku je borčus
takže program je jasný a to do toho potřebuju ještě žehllit
@krakorka Jsme na tom stejne - se zuby i s uklidem 😀 Jeden zub mam opraveny, a na dalsi dva mam prijit az po porodu.....tak pocitam, to pak bude asi bolet... 😅
A uklizeni me ceka jeste vic jak tyden-ted pred stehovanim, pak po..abychom do sobotniho Stedreho dne meli hotovo..a zehlit bych mela uz par dni....ale kdyz me se taaak nechce 😅

@kokorunecka ja som mala tiež tie krče ale na šťastie to prešlo, ale neviem čím to bolo