Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@hulda ahoj, ja som si myslela, že koľko veľa som pribrala ale keď som pozrela do teh. knižky, tak je to tak ako má byť, tých deväť kg, a pri prvom tehu som tiež pribrala až 20 kg, neboj, hádam pôjdu dole , ja sa na to spolieham, 😉
Dobré ránko 🙂
@petpop Kočík je naozaj pekný, aj keď v inej farbe ako čiernej by bol (ale iba podľa mňa 😀 ) krajší 🙂
Ale to len ja mám tuším problém s celočiernym kočíkom 😀 😀
Ale ľúbi sa mi 🙂
@hulda Ja som začínala s 54kg a teraz mám 66kg 😀 Takže som trochu viac narástla tiež 😀
@petpop @krakorka Baby, ja ešte nemám ani žehliacu dosku 😀 Takže najprv tú splaším a potom môžem začať žehliť aj ja 😀
no, baby, musím vám povedať že ten neporiadok je naozaj o držku, jedno upracem medzitým je bordel niekde inde, proste sa to nedá, 😒 , a o žehľení ani nehovorím, 😝 ešte že mávam raz za dva týždne dobré návštevy, kým vypijú kávičku tak vyžehlia, 😉 , ale musím priznať že ešte aj vyžehlené nevládzem upratať 😀, tým chem poďakovať tete a švagrinke za pomoc 😀
dnes vám prajem pekný deň, idem ešte niečo upratať a napiecť nech už s tým mam pokoj, dúfam, že budem vládať, 🙂
@krakorka To "vyhořet než se stěhovat" platí na 100% - stěhujeme se už po druhé za poslední půl rok 😖 Tady, kde jsme ted, jsme chteli uz zustat i s mimcem, ale byt se ukazal nebytelnym - vsude plisne a hrozna vlhkost 🤐 Hnus! Tak utikame, dokud neni maly na svete. 🤐
@kokorunecka Ja bych i chtela nejaky barevnejsi, ale s tim je tady v UK celkem problem ☹ Vsechny jsou jen jednobarevne, a zase treba cely zeleny nebo cerveny jsem nechtela ...proto cerny 😉
Ahojte baby...otazocka....citim zo spodu taky tlak akoby by mi tlacil.niekdo palcom a akoby mi trebalo.stale cikat ...no taky divny pocit..mate podobne nieco aj vy...???
@kokorunecka kedy ides k dokimu.?? Som zvedava co ti povie...
@petpop V UK tuším majú problém so všetkým 😀 Čo sa kráľovnej zas neľúbi 😀 😀 😀
@mamilia Sestrička mi to ráno dvihla, že v pondelok okolo siedmej-ôsmej sa mám zastaviť, lebo pán doktor má toho dnes veľa a zajtra ani v piatok neordinuje...
Aj ja mám ten pocit, že mi je treba stále cikať.. Dôjdem na wc a nič 😀
@kokorunecka aj ja idem v pondelok...🙂
Ja som uz taka dopichana od tolkeho odberu krvy...☹ skoro kazdy 4 den mi beru krv..brrrr..dufam ze pondelok budu brat posledny krat tento rok ..
@kokorunecka No a to by clovek cekal, ze tady bude neco extra, ze? 😀 My jsme i premysleli o koupi kocarku z Cr nebo PL a nechat si ho poslat... Ale co uz. Ja uz jsem kazdopadne zamilovana do tohodle meho 😵
Juuuj a mne za posledne dva dni riadne popukala koza na brusku 😖 takze mozem potvrdit ze mastenie velmi nepomohlo, teda pomohlo mozno v tom ze strie su hned biele a nie take fialove ako zvyknu byt... asi je to tym ze sa malicka otocila hlavkou dole a rastie kazdym dnom 🙂 ale nevadi, kym ma manzelik bude lubit aj taku, tak to nejdem brat tragicky 😉
Xixi...boxovanie to mi je veeeelmi zname...🙂🙂🙂🙂
@martinamk no bola som rozhodnuta ze do Ruzinova...ale ako som bola teraz v nemocnici...v D.S. ...Tak som pocula same dobre veci.aj odporucanie na jedneho dokiho..🙂 taaaak.ja neviem neviem..lebo aj s Ruzinovskou som bola spokojna..🙂🙂🙂
A ty.???kde.budes rodit..??? A.kam chodis do poradne.??
@mamilia No ja som už vyše dva týžde v nemocnici, musím ležať hore nohami lebo som sa začala otvárať už som skoro na dva cm... dali mi pesar... ale nechcú ma pustit domov.... ach neviem ani čo bude na Vianoce
@petra123456789 ..... :(((( juj ..tak len lez ...viem aj ja som musela lezat hore noham,i ..a doma musim tiez lezkat..som im to musela slubit...
MOc moc prajem aby si na vianoce bola domka ...blba otazka....ale aj si citila ze si otarena ..?? teda citis..?? a davaju ti aj infuzky...??
Viem je to velmi neprijemne len tak tam lezat ...uz aj z toho si cela ubolena ..ze:?? Lebo ja som bola..a aj doma ked lezim tak sa musim aspon trochu priest o byte lebo klbiky bolia a babo vsade tlaci..
Dufam ze aspon spolubyvajuce mas fayn ...a robia ti prijemnu spolocnost...
@mamilia Jo jo, přesně tak, vydržet co nejdéle, ať jsou miminka hezky připravená do života🙂. Jj, prodělala jsem trombózu, takže proto píchání.
To mě mrzí s tou endokrinologií, naštěstí já mám výsledky vždy ok, jen mi navýšila dávky a od té doby dobré (ťuk ťuk), já s tím měla problémy "jen" před těhu.
Je to tak, naštěstí už máme všichni nejkrizovější období vesměs za sebou🙂
@petra123456789 Tak to se drž!!!! Ať to hezky zvládnete. Nic si z toho nedělej, když Vánoce nedopadnou na doma, hlavně ať jste s mimčem v pořádku a Vánoce jsou za rok znovu🙂
Ahojte mamicky tak pripajam sa aj ja teda ja mam termin 3.2.2012 a uz velmi tesim,,ale aj sa zaroven bojim,,,,dufam ze vsetko prejde tak ako ma 🙂 🙂 drzim aj vam palceky,,,nech sa vam narodia zdrave deticky nic viacej si matka nemoze priat:!!!
@mamilia ja som rozhodnuta pre DS lebo je to blizko. A tiez som pocula dobre nazory tak som ani nerozmyslala nad inymi moznostami. V DS akurat neakceptuju porodnikov s inych zdravotnickych zariadeni, cize ak by si si chcela zazmluvnit niekoho ineho ako z ich oddelenia tak sa neda. Este som tam nebola osobne ale chystam sa hned v januari, tak potom podam hlasenie 😉 ja som si nasla doktorku priamo v DS takze vsetko to mam po kope. Zatial chodim do poradne ku nej ale od cca. 35 tyzdna by som mala priamo do nemocnice chodit. Viem ze su tam traja doktori - porodnici a na kazdeho som pocula len pozitivne veci 🙂 a o ktorom doktorovi si pocula ty?
@paja83 no to hej... len mi je tu už tak dlho.... ved ja by som aj doma ležala.... no uvidíme... musíme vydržať, do februára 🙂
@martinamk No je to doktor Nagy Tibor.... Vela mojich kamaratok u neho rodilo a ze je veeelmi dobry a mily...🙂
aôemas pravdu ze aj ostatny su velmi fayn.Teraz ako som tam lezala na rizikovom ...boli tam sameeeee doktorky ..a aj tie boli naozaj fayn ...a aj sestricky..a aj primar je zlatunky ..🙂

@petpop když ty to máš aspoň dané tím stěhováním-ikdyž víš jak se říká-.lepší vyhořet než se stěhovat!!Co si pamatuju tak i to přišlo nekonečný,takových věcí.A se žehlením jsme na tom stejně,vůbec se mi nechce.