Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra123456789 drzim vam palceky hlavne mysli na miminko 🙂
@kohutovci oni to meraju od hlavicky po zadocek ..s nozickami to moze byt aj 40. Myslim, ze to zodpoveda..podla knizky co mam 🙂)
Ahojte, mozem sa ku vam pridat? Termin mam 14.2.2011 a cakame chlapceka
@gabinkaa vitaj 🙂 😉
@nellyza27 aj teba viiitam,, 🙂 😉
baby ja mam take depresie ze uz sa bojim o babo ze ci to moze citit ☹
@nellyza27 noo neviem ci sa mozes pridat.. formular mas vyplneny? 😀 😀 😀 ale ne.. jasne za ano.. vitaj medzi nami... 😉
@bambula1307 ano? od hlaviny po zadocek? 😕 to som nevedela.. dik za info 😉
@kohutovci, neviem ako teraz, ale pred 8-mimi rokmi to bolo ako keby ozvučený utz. Robili mi vtedy klasický utz, akurát z neho vychádzal hlasný zvuk. Neviem ti to inak opísať. Je to prietok krvi placentou a pupočníkovými cievami. Od prietoku závisí dostatok kyslíka a živín pre plod. Pri zníženom prietoku je dieťa ohrozené.
@nellyza27 valentynko no vitajte
@rossalinda co sa deje Cica? preco mas depresie?
@nellyza27 Ahoj medzi nami 🙂
@rossalinda 😲 Niečo konkrétne ťa deprimuje?
@silvia10131 ďakujem..... 😉
Ahoj holky, tak jsem si dneska udělala odpočinkový den, zašla na tu pedikůru (mmch jsem tam málem usnula 😀 ), koupila balík plen v tetě v akci 399,- za 108ks, balení vlhčených ubrousků. Poklidili jsme pokojíček, takže se tam už dá vegetit - stěhoval se nábytek, ještě se musí složit a zavěsit skříňky, které budou na zdi a je to 😀 Mám radost. Teď peru plenky a to, co ještě vypráno není. Zítra mě čeká žehlení...no to se mi teda moc nechce, ale udělat se to už konečně musí... 😖
@nellyza27 Ahoj, no jasně, že můžeš 🙂
ahojte tak ja som tu veru poriadn dlho nebola a konecne som sa sem dostala 🙂 s tými nasimi kilami to je hroza vsak? ja som tiez na tom asi tak ze mam na sebe uz 14kg 😒 a to uste nie som na konci 😒
@petpop Krásnej kočárek! To se bude vozit!
@petra123456789 Peťulko, drž se! Na vánoce se vyprdni, hlavně že budete s prckem v pořádku!
@kokorunecka vsetko stale placem vadi mi ze som sama na moju dceru vnedelu ma narodky ze nevladzem sa snou hrat potom ze sanestaram o mimi bruchu pri prvej som pocuvala hudbu rozpravala sa s nou a bola som stastna a teraz sa citim taka nestastna aj mm mi lezie na city ale to az tak neriesim boli ma ze moja rodina mi nechce pomoct a to mam 3 sestry a mama je momentalne nezamestnana kyvnu rukou ze zase prehanam a oni maju vzdy viac problemov ako ja a ze mam dobreho muza a tak dalej a ze mam dobre decko, dobry byt dobru karieru atd ...... proste ma nemaju rady teraz som to pochopila ze ma len vyuzivaju a ked potrebujem ja tak sa neda
baby od kedy sa chodi do poradne do nemocnice?
@silvia10131 u nás sa nechodí, ale je to poznačené v teh.knižke
@rossalinda fuha.. tak toto je silna kava.. asi viem ako ti je.. mam dve nevlastne segry ktore ma nikdy medzi seba neprijali.. boli to..ale zmierila som sa s tym.. a este aj ked mama sa takto chova.. tak to je naozaj tazke a nedivim sa ti, ze si z toho smutna a nestastna.. Viem, ze to nieje lahke, ale zrejme to asi nezmenis.. skus sa zamerat na to dobre co v zivote mas.. na muza, na malu.. nato, ze ste zdravi a tak.. musi to byt fakt tazke byt sama na tak male dieta a este k tomu byt tehu.. a bude to este tazsie ked sa narodi druha babika.. ale ty to zvladnes.. uvidis.. mas teraz tazke obdobie.. len sa tomu nepoddavaj.. bude lepsie.. urcite ano 😉
@kristinaanna aha,,,lebo neviem ci ma lekar posle a ak ano tak kedy,,,,
@rossalinda Ale neber si to tak...Ja síce nemám dieťa a neviem si asi dobre predstaviť ako by som to zvládala ja...
Ale s tou rodinou je to u mňa podobné...
Keď ti môžem pomôcť nejak - neber si to toľko k srdcu teraz...
Mama má síce prácu, ale tiež sa ozve len keď ona potrebuje, sestra to isté, z mužovej strany ani nehovorím.. Svokra mi minule volala a nezabudla mi povedať, že volá len preto, aby som sa mužovi nesťažovala, že sa nezaujímajú....
Ale keď niečo potrebujú zaplatiť, kúpiť, tak sme tí jediní a najúžasnejší...
Si asi s mužíkom denne, čo? Tak skús to brať pozitívne 🙂 Keď sa akurát teraz nemôžeš na neho spoľahnúť, vyplakať sa, vykričať sa, alebo sa mu kvôli práci nedá byť s malou, usmej sa, povedz si, že si silná žena, že sa dokážeš o všetko aj sama postarať i keď s vypätím síl... A mysli hlavne na malé.. Povedz si, že si nezaslúži, aby už v brušku vedelo aké to je mať sa zle a cítiť sa na dne...
Kašli na reči iných... Ži si svoje 🙂 Ono sa to určite polepší... A aj muž ti nepôjde toľko na nervy, keď sa usmeješ ako keď by si sa mala zamračiť 🙂
@silvia10131 můj gyn. posílá po 35tt, ale asi tak kolem toho 38tt
@rossalinda neboj to je len tým tehotenstvom, ja som tiež s malou sama, mm chodí na dva týždne preč., trochu mi pomáha otec, ale tiež ho nemôžem stále využívať, a ak chcem mať upratané a napečené tiež sa s malou nevládzem hrať, ale stačí jej tak hodinka intenzívne a potom je spokojná,
ja sa tiež nerozprávam s maličkou v brušku, myslím, že jej stačí to čo sa rozprávam s malou a s inými, ja si myslím že nerozoznáva slová len hlas a to čo cítiš
takže len kľud, nerozčulovať sa, nestresovať a oddychovať 😉 , držím palce aby to čo najskôr prešlo, a tešila si sa na bábetko, ako vám bude 4 fajn
@petrusew takze niekedy zaciatkom februara,,,no tak to budem mat este cas sa rozhodnut ze kde budem rodit,,, 🙂
@silvia10131 ty ještě nevíš? Já už byla v porodnici se domluvit (mám to 60km od nás) co a jak. Takže jsem se domluvila, dala mi tel. a až budu mít poslední kontrolu v poradně, tak mám zavolat a ona mě objedná.
@kohutovci no ja ked neprezuvam a nejem dlhsie ako pol hodinu vraciam normalne musim jest aj v nociked idem na wc uz sa tesim ako to pojde dole pri prvej som pribrala 26 kgado roka boli dolu 🙂 este sombla aj chudsia ako pred tehu bo som zumbovala a samozrejme dojcila
rozhodujem sa medzi dvoma,jedna je vzdialena asi 30km a potom este u nas,,,ked som bola na 3D tak lekarka mi len vravela ze ked sa rozhodnem ist rodi´t do nasej porodnice takze az vtedy mam prist za nou,,,ale nevravela ze kedy 😖
@kokorunecka dakujem som len strasne citliva asi ako kazda tehulka 🙂

@rossalinda ci boha.. a ty co klince a ine zelezo papas? 😀 😀 😀 no ale ja sa nemam co ozyvat.. mne uz davno mali vziat obcanak a vystavit zakalackovy list 😀 😀 😀 😀
@gabinkaa vitaj u nas.. 😉 ake mate miery z 3D? vaha a vyska ma zaujima 😝