icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
15. dec 2011

@xxx.klarka krásně nachystané,já mám v plánu naachystat postýlku po novém roce,ale nevím nevím jestli to vydržím.
😅 🙂

poradny mezi svátky vám zavidim,mě to za ty čtyři týdny přijde strašně za dlouho a¨le je mazec,že to už budu 36+1a to teda už je číslo!!!!

xxx.klarka
15. dec 2011

@krakorka To se divím že jdeš až po 4 týchnech. Já jdu po 2 a pak už budu chodit co týden. 😵

mell
15. dec 2011

Dobrý den, dámy, termín mám 17. února, tak se jdu k vám "přihlásit", abych měla s kým řešit svoje bolístky těsně před porodem a pak to kojení, blinkání, přebalování - holt všechny ty mateřské radosti 😀 😀 😀

kokorunecka
15. dec 2011

Ja teraz tiež chodím každé štyri týždne... A som zvedavá ako sa to zmení po tejto poradni...
A postieľku a všetko okolo snáď do konca roka vychystám 😀 Len som ešte nezohnala také vybavenie postieľky (obliečky atď. ), ktoré by sa mi hodili a páčili k tej postieľke....
@mell Ahoj 😀

martinamk
15. dec 2011

@xxx.klarka to ako keby si fotila nasu spalnu 😅 presne taku istu farbu na stenach mame a aj postielka je podobna 😀

martinamk
15. dec 2011

Ahojte Maminky 🙂 akurat sa snazim nieco poobjednavat z internetu a zrak mi padol na odsavacku mlieka. Pouzivali ste to uz niektora? (myslim teraz niektore Mamky ktore uz maju dietatko 😉 ) Oplati sa to kupovat, ked sa da mlieko aj "vytlacit" rucne?

petpop
15. dec 2011

Nejak mi ty dnesni plany zatim nevychazeji 😀
Stihla jsem zatim jen ty nakupy online, ale jsem dost zklamana. Jestli nekdo zna anglickou znacku "Mamas and Papas" - fakt bych ji nedoporucila ☹ Je to jedna z nejznamejsich znacek, ale nechapu proc - maji prd, a vsechno drahe jak svina.. 😖
Nemeli ani nic z toho, co jsem chtela ☹ Tak jsem nakonec objednala aspon přebalovací matraci, takovou tu deku na hraní, co má nad sebou ty zvířátka apod, vložky do podprsenky, a hračku k pověšení na kočárek..
A ted bych se jako mela vzit aspon za to zehleni, .... 😕

Holky, vy mi tu uplne "pijete krev" 😀 Pisete o tom, jak perete, zehlite mimi oblecky, ted uz vidim, ze i pokojicky zacinaji byt hotove..........a ja jsem z toho uplne na prasky. Jeste vydrzet posledni 3 dny na starem byte, a pak zacne fičák 😀 Jak se do toho pustím, zastaví mě až porod 😀 😀 😀

petpop
15. dec 2011

@martinamk Ja ti neporadim, jen chci napsat, ze ja bych to urcite koupila pro ulehceni si prace, ..ale dokud nevim, jestli vubec budu mit mlicko na kojeni, prijde mi zbytecne to kupovat dopredu..

kokorunecka
15. dec 2011

@martinamk Ani ja neplánujem dopredu kupovať 🙂
@petpop Akurát som na teba myslela, že asi ako sa ti dnes darí 😀
Ja ešte izbičku tiež nemám.. Ty čakáš na presťahovanie sa, ja na muža 😀
Takže to budeme asi súčasne dolaďovať 😀

mell
15. dec 2011

@martinamk myslím, že je to úplně zbytečné kupovat dopředu. Já teda mám, máme elektrickou Medelu Swing, zkoušela jsem tu ruční od aventu a ta byla příšerná, takže nakonec jsem investovala do té elektrické. Ale je dost drahá a určitě dopředu bych do toho prachy nevrážela, odsávačky mají v každé lékárně, takže v nejhorším není problém ji okamžitě koupit.

A co se týká chystání se na miminko, tak já nedělám nic 😀 nějak si říkám, že je času dost a že mám všechno po prvním synovi. Jediné, co jsem pořídila, je košík a včera kombinézu, protože Matouš se narodil v dubnu a to už bylo nádherně, takže zimní věci jsem nepotřebovala...

krakorka
15. dec 2011

@martinamk mě manža koupil takovou úplně obyč-pístovku až když jsme byli doma,ale teď jsem chtěla pořeit trochu leší,ale počkám až po porodu,kdo ví jak na tom budem s kojením.

rony2011
15. dec 2011

aj ja si lámem hlavu nad odsávačkou či kúpiť dopredu alebo nie... ale ako vás čítam, tak s tým asi ešte počkám 🙂

petpop
15. dec 2011

@kokorunecka Vsak ja verim, ze i tak vsechno stihneme 😉 Ale jak se znam, tak fakt - zacnu a nebudu vedet kdy prestat 😀 No ja uz do pondeli nejak vydrzim ...a Tobe kdy muzik prijizdi? Psala jsi naposledy, ze jeste nevis jiste, jestli bude na Vanoce doma, ..tak uz vis?

paja83
15. dec 2011

@krakorka Já to mám podobně, jako @xxx.klarka , chodím po dvou týdnech. Jinak já to budu chystat také až po Vánocích, sice to mám všechno doma, ale nějak teď není čas, chuť, síla.
@martinamk Myslím, že dopředu ji kupovat nemusíš. Já ji tedy mám, protože ji potřebuji z důvodu odjíždění od miminka a nutnosti odsávání, ale kamarádka ji pořídila a pak použila jednou...Takže bych asi na Tvém místě, pokud ji nepotřebuješ, nepořizovala.

paja83
15. dec 2011

Jinak když už pořizovat, tak se asi raději také přimluvím k elektrické (mám od Aventu), protože když jsem to zjišťovala, tak ty ruční opravdu nejsou na nic.....Ale asi je to věc názoru.

kokorunecka
15. dec 2011

@petpop 😀 Veď už len chvíľa a vyblázniš sa 😀
Zajtra v noci má prísť.. Teda, pokiaľ ho ešte nestopnú na hraniciach 😖
Ale nemuseli by 😀 Už ho chcem mať doma 🙂

petpop
15. dec 2011

@kokorunecka Juuj, tak ty se dockas jeste drive nez ja 🙂 Tesis se, co? 😉 (blbá otázka 😀 😀 😀
Tak to mozna stihneme aspon polovinu jeste do Vanoc 😀 Ne-li všechno 😀 😀

kokorunecka
15. dec 2011

@petpop Tešííím, viac jak malé dieťa na vianočný stromček 🙂
😀 No, ja dúfam, že aj všetko sa stihne do Vianoc 😀 Veď to je celý týždeň 😀

xxx.klarka
15. dec 2011

@martinamk Taky bych určitě nekupovala do předu.

dusterka
15. dec 2011

dakujem za privitanie 😉
tolko ste toho popisali,ze nestiham vas citat 🙂 na poslednej poradni som bola minuly tyzden a aj na velkom UZV. Maly vazil 1434g (31tt) a vsetko je v poriadku, otoceny je dolu hlavickou a gyn. povedal,ze mam ukazkovu graviditu 😉 dalsiu poradnu mam az 5.1.2012, ale ako som od oka citala,tak aj vy mate tak neskoro,zrejme to je tym,ze su sviatky.

Jedneho chlapca uz mam doma ma 3roky a chodi do skolky,tak cez den oddychujem,ale aj tak sa citim unavena a trapi ma palenie zahy a kyselina. Aj vy tym trpite?

Ste tu niektora z BA?

kokorunecka
15. dec 2011

@dusterka Ahoj 🙂
Ako píšeš, že sa cítiš unavená.. Ja som dnes vstávala o desiatej a o dvanástej sa mi už zatvárali oči.. No nenormálna únava na mňa dopadá ...

Dievčence, našla som koláč čo asi urobím tomu môjmu cestovateľovi 😀

paja83
15. dec 2011

@dusterka S tím pálením žáhy bojuju hrozně, až mi to nepřijde normální. A rady, nejíst mastné, kořeněné, méně a často...nepomáhají. Takže bohužel 2-3x denně to jistí Rennie, když už se to nedá vydržet.

dusterka
15. dec 2011

@paja83 mne kamosky poradili pit fatru,ale ani ta mi moc nepomaha a tiez obmenudzujem jedla,ale ked mi tak chuti ☹ asi nam nic neostava,len vydrzat

dusterka
15. dec 2011

@kokorunecka co sa chystat piect? ja budem v pondelok,ked bude maly v skolke a planujem linecke kolaciky,kde je vstrede lekvar a medovniky, dufam,ze sa mi podaria

kokorunecka
15. dec 2011

@dusterka No mm sa teší, že on bude so mnou piecť, tak linecké som musela odložiť až čo príde..
Ale k príchodu mu upečiem asi strúhaný tvarohový koláč 😀
To sa mi zdá také jednoduché, akurát pre mňa na urobenie 😀

paja83
15. dec 2011

@dusterka Asi jo, ale je to boj, hlavně to pořád obtěžuje, já se bojím občas i napít čaje, protože vím, že to zase přijde.

bianca2
15. dec 2011

ahojte baby, uz som sem dlhsie nepisala, predtym viac. aj mna trapi zaha, pomaha mi pohar mlieka na to. ale vypijem za den 2-3 pohare, tak mam dost velku spotrebu 🙂 inak nic nefungovalo. aj ja mam hroznu unavu ale pripisujem to skor pocasiu a decembru, ze sa uz o stvrtej stmieva, mam s tym problem kazdy rok, tesim sa ked uz bude vidnejsie. ja mam zajtra poradnu. na USG velky som nesla, naposledy mi lekarka povedala ze babo je trosku mensie, mne sa nepaci ako ho stale pozoruju aj tak s tym nic neurobia a len ma stresuje zbytocne. boli ste inak na glukozo-tolerancnom teste?

bianca2
15. dec 2011

@paja83 presne aj ja kvoli zahe obmedzujem caj, ale mozem pit tehotenstky caj - par byliniek namiesanych v bylinkovom obchode, zaha je potom ok a nepali ako po inych cajoch.

bianca2
15. dec 2011

inak mna pali zaha najma ked zjem nieco sladke tak to s as nazim obmedzovat a stale sa to stupnuje k veceru. lekarka poradila sirup gastrotuss, nejaky prirodny, aj som ho pila jeden cas ale tera znejak uz nie.

kohutovci
15. dec 2011

Ahojte dievcata,
prave sme sa vratili z prechadzky.. boli sme zaockovat nasho Benka. je to najstatocnejsie steniatko na svete (ma 3 roky, ale pre mna to bude vzdy steniatko) 😀 😀 dostal 2 injekcie a ani len nepipol.. ja som to asi prezivala viac ako on 😀 😀
dnes ma manzelik pozval na pizzu a vincu.. leeedva som dosla domov.. byvame na 3tom posch. bez vytahu.. myslela som, ze to dnes fakt nevyleziem 😀 😀 teraz spokojne odfukujem na gauciku a cakam kedy mi trochu vytravi aby som mohla dotlacit tie tri nedojedene trojuholniky co som si dala zabalit domov 😀 😀
@kokorunecka ahojky.. aka bola noc? bola si rano u dokyho? struhany tvarohovy je supiiis.. ten tradicne peciem na moje meninky.. 🙂
uz mi tu pekne brnkate na nervy s tym pecenim.. ale ja zacnem asi az v stredu.. rozdelili sme si to s maminou.. ona spravi linecke, medove rezy a oriesky a ja puncove, gastanove gulicky a uz mam asi 3 tyzdne napecene zazvorniky.. povymiename si to navzajom... budeme mat toho viac a nenarobime sa tak pritom 😉 😝